H Δανάη Μπάρκα μίλησε για την απόφαση να κάνει κατάψυξη ωαρίων με τον πιο γενναίο τρόπο

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Δανάη Μπάρκα μίλησε για την απόφαση να κάνει κατάψυξη ωαρίων με τον πιο γενναίο τρόπο

H Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε μια φωτογραφία από τη στιγμή που κάνει την ένεση στην κοιλιά της και έστειλε το πιο αισιόδοξο μήνυμα.

Η Δανάη Μπάρκα φημίζεται για την ειλικρίνεια, την αμεσότητα και τον αυθορμητισμό της τόσο εντός αλλά και εκτός του τηλεοπτικό πλατό.

Πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια του MEGA έκανε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση on air αποκαλύπτοντας πως ξεκίνησε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων, κάτι που επιθυμούσε να κάνει εδώ και αρκετό καιρό. Μετά από αρκετούς μήνες έρευνας η 30χρονη πήρε την μεγάλη απόφαση και προχώρησε στη διαδικασία.

«Μετά από ενδελεχή έρευνα και μεγάλο ψάξιμο και φυσικά επειδή εμπιστεύτηκα τους ανθρώπους που έπρεπε να εμπιστευτώ, είδα ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να είσαι στην καλύτερη παραγωγικά περίοδό σου, για να έχεις και λιγότερο άγχος αργότερα. Ευχηθείτε καλή τύχη, φέρτε γούρι γιατί έρχονται οι μέρες», είχε αποκαλύψει η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε ανοιχτά για τη μεγάλη της απόφαση

Πριν λίγα 24ωρα η οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη» έκανε Q&A στο Instagram και δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη στιγμή που κάνει την ένεση στην κοιλιά της.

barka_katapsyxioariwn.jpg

«Ξεκίνησα. Θα σας έχω βίντεο για να το μοιραστούμε και να ενημερωθούμε όλοι. Να μη φοβάσαι τίποτα. Εκτός του ότι είναι ο καλύτερος γιατρός, με σωστή ενημέρωση και στο κατάλληλο μέρος όλα θα είναι εκπληκτικά», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Το υπέροχο σπίτι της Δανάης Μπάρκα στο Χαλάνδρι

Η νεαρή παρουσιάστρια είναι τα τελευταία χρόνια κάτοικος Βορείων προαστίων αφού διατηρεί ένα luxury διαμέρισμα στο Χαλάνδρι. Το τεράστιο μπαλκόνι του σπιτιού έχει γεμίσει από δέντρα και θετικά vibes της Δανάης, η οποία είναι λάτρης της φύσης.

https://www.instagram.com/p/CNSD14XAFPD

Μια ματιά στο προφίλ της Δανάης Μπάρκα στο Instagram αρκεί για να διαπιστώσεις πόσο ζεστό είναι το σαλόνι της. Το μοντέρνο τζάκι, η άσπρη βιβλιοθήκη τα πολύχρωμα υφάσματα που έχει επιλέξει για τον καναπέ της και τα χρωματιστά λουλούδια δίνουν θετική αύρα στον χώρο.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες από το σπίτι της παρουσιάστριας.

Η Δανάη Μπάρκα είναι ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος που θα κάνεις follow

Η νεαρή παρουσιάστρια-ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και δεν σταματά να εμπνέει με τις αναρτήσεις της. Αρκετές φορές έχει στείλει ισχυρά μηνύματα απέναντι στους haters, αποδεικνύοντάς μας πόσο θετική στάση κρατά στην ζωή και την καθημερινότητά της.

«Καλημέρα. Καλή εβδομάδα. Αν βρεθεί κάποιος στον δρόμο σας και προσπαθήσει να σας χαλάσει την ψυχολογία ή να σας πει πως δεν είστε ‘όμορφοι’, προσπεράστε τον. Η ομορφιά είναι παντού και κυρίως μέσα μας. Μη μαυρίσετε την ψυχή σας επειδή κάποιος άλλος είναι προβληματικός και αρέσκεται στο να προσπαθεί να υποβαθμίζει τους γύρω του. Χαμογελάστε και πραγματοποιήστε κάθε σας όνειρο», είχε γράψει πριν λίγους μήνες η Δανάη Μπάρκα στον προσωπικό της λογαριασμό.

Άλλες διάσημες που έχουν προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων:

Στην αρχή του 2022, η Κατερίνα Καινούργιου είχε προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων:

story katken

«Λίγους μήνες πριν κλείσω τα 37 το πήρα απόφαση. Δεν είναι απλά μια επένδυση στο όνειρο για μένα, είναι μια επένδυση ζωής γιατί ανήκω στις γυναίκες που μελλοντικά θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα μωράκι. Όμως είναι γνωστό ότι η γονιμότητα με την πάροδο των ετών μειώνεται.
Γι’ αυτό και πήρα την απόφαση να μπω στη διαδικασία της κρυοσυντήρησης ωαρίων. Σύντομα θα μοιραστώ θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου για όποια πιστεύει πως μελλοντικά θα βοηθήσει κι εκείνη», εξήγησε η Κατερίνα με ένα snap από την διαδικασία που ακολούθησε με τον γυναικολόγο της.

Η Ανθή Σαλαγκούδη είχε προχωρήσει και η ίδια σε κατάψυξη ωαρίων:

«Το σκεφτόμουν αλλά μετά ήρθε το Survivor κι επιβάρυνα πολύ τον οργανισμό μου. Μετά είπα ή τώρα ή ποτέ γιατί περνούν τα χρόνια και μεγαλώνω. Η βιολογική ηλικία μιας γυναίκας είναι εντελώς άλλο πράγμα από την αναπαραγωγική ηλικία. Οι ωοθήκες γερνούν ότι κάνουμε. Μειώνεται ο αριθμός των ωαρίων μας κι η ποιότητά τους φθίνει. Το είχα σαν σκέψη πριν από δύο χρόνια κι επισκέφθηκα έναν γυναικολόγο, που δεν με έπεισε. Δεν μου άρεσε η προσέγγιση. Παίζει ρόλο να νιώθεις καλά. Κάνεις πολλές εξετάσεις σε όλη την διαδικασία. Έκανα ενέσεις για έντεκα ημέρες», είχε εξομολογηθεί πρόσφατα η Ανθή.

Τον Ιανουάριο του 2021, κατάψυξη ωαρίων έκανε και η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού.

«Τον Ιανουάριο που πέρασε έκανα κατάψυξη ωαρίων. Ήταν κάτι που το σκεφτόμουν καιρό και αν ήξερα ότι είναι τόσο απλό, πιθανό να το είχα κάνει και νωρίτερα. Όλη η διαδικασία κράτησε γύρω στις δέκα μέρες. Έκανα δυο ενέσεις στην κοιλιά, δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Πρήστηκε λίγο η κοιλιά μου αλλά πολύ φυσιολογικά. Το μόνο που τολμώ να πω ότι μου άφησε είναι δύο χαριτωμένες πανάδες από ορμονικό λόγο, οι οποίες στην αρχή με ενοχλούσαν αλλά τώρα ζω πολύ ευτυχισμένη μαζί τους», εξήγησε η Ελισάβετ στο Πρωινό.

Η Φωτεινή Πετρόγιαννη έχει μπει και η ίδια στην διαδικασία της κρυοσυντήρης ωαρίων και το είχε παραδεχτεί στον αέρα του Πρωινού.

Και η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου είχε αποκαλύψει πως σε ηλικία 32 ετών έκανε κατάψυξη ωαρίων και τόνισε:

«Έκανα κατάψυξη ωαρίων στα 32 μου. Πήρα την απόφαση γιατί έβλεπα αυτό που έρχεται. Διαβάζω πολύ κι έβλεπα ότι τα περισσότερα ζευγάρια παρατείνουν τον χρόνο που θέλουν να κάνουν παιδί. Κάνοντας μια συζήτηση με τον γυναικολόγο μου, μου πρότεινε να κάνω κατάψυξη ωαρίων για να είμαι σίγουρη. Μου έκανε κομπλιμέντο ότι όσο μεγαλώνεις ομορφαίνεις αλλά του απάντησα ότι μέσα μας γερνάμε. Ομορφαίνουμε όσο μεγαλώνουμε, έχουν αλλάξει οι γυναίκες και το DNA, όμως οργανικά και βιολογικά το μέσα της γυναίκας δεν αλλάζει. Αποφάσισα και το έκανα και δεν έχω μετανιώσει καθόλου. Δεν έχω παντρευτεί ακόμα, δεν έχω βρει τον σύντροφό της ζωής μου κι αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα χρησιμοποιήσω μόνη μου. Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα πάρω το ωάριό μου για να το γονιμοποιήσω με ένα σπέρμα από την τράπεζα. Δεν έχω αυτήν την λογική και κατεύθυνση καθόλου για διάφορους προσωπικούς λόγους αλλά μπορεί να βρω τον άνθρωπο της ζωής μου στα 45 μου. Δεν ξέρω αν τότε το γυναικολογικό μου σύστημα θα είναι κατάλληλο για να μπω σε αυτήν τη διαδικασία. Δεν κάνουμε κατάθεση ωαρίων για να την κάνουμε. Είναι πολύ σημαντικοί οι λόγοι. Δεν είναι μόδα, είναι επιλογή για να προλάβουν το καλύτερο δυνατό για το μέλλον τους. Έχω περάσει τα 40 και τώρα νιώθω ασφάλεια, σιγουριά και ελπίζω ότι ο άνθρωπος που θα επιλέξω για να κάνω οικογένεια, θα νιώθει το ίδιο».

Πηγή κεντρικής: danai_barka