Η Δανάη Μπάρκα είναι ΤikTok superstar και δημοσιεύει τα πιο ακομπλεξάριστα videos

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δανάη Μπάρκα είναι ΤikTok superstar και δημοσιεύει τα πιο ακομπλεξάριστα videos

Η οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη» είναι αρκετά δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Δανάη Μπάρκα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες παρουσιάστριες της γενιάς της, παρά την ολιγοετή πείρα της στον χώρο της τηλεόρασης. Η 30χρονη ηθοποιός έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό, που την παρακολουθεί καθημερινά στους δέκτες του και την στηρίζει έμπρακτα σε κάθε της βήμα.

Η νεαρή παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το προφίλ της στο Instagram να μετρά σήμερα περισσότερους από 343 χιλιάδες followers. Η Δανάη φημίζεται για τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά της και δεν διστάζει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, τόσο μπροστά αλλά και πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Η Δανάη Μπάρκα είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για τη σεληνιακή έκλειψη

H νεαρή παρουσιάστρια έχει αποδείξει περίτρανα πως δεν φοβάται τις αλλαγές αλλά ούτε και την έκθεση. Τα τελευταία χρόνια η Δανάη Μπάρκα έχει δοκιμάσει πολλά, διαφορετικά hair looks τα οποία διαφέρουν πολύ μεταξύ τους ωστόσο δείχνουν αρμονικά επάνω της.

Όσον αφορά τα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη» διαθέτει έναν από τους πιο inspiring λογαριασμούς, γεμάτο θετικά μηνύματα.

Πριν λίγες ώρες η δημοφιλής TikToker δημοσίευσε ένα νέο video στο οποίο trollάρει επικά την σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (05/05).

Η Δανάη Μπάρκα διασκέδασε με Βανδή-Μάστορα- Ο ξέφρενος χορός με τη Μελίνα Νικολαΐδη

Η παρουσιάστρια είναι η πιο ακομπλεξάριστη Ελληνίδα TikToker

Η 30χρονη παρουσιάστρια του MEGA έχει δημιουργήσει εδώ και λίγους μήνες λογαριασμό στο TikTok και σήμερα μετρά 45 χιλιάδες followers. Η Δανάη φημίζεται για τις πλάκες που κάνει στα αγαπημένα της πρόσωπα (φίλους, συνεργάτες κ.ά) και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει χιουμοριστικά στιγμιότυπα δείχνοντάς μας τη ζωή της πίσω από τις κάμερες.

Η ιδιαίτερη σχέση με την γιαγιά της Τούλα

Η Δανάη Μπάρκα είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει δημόσια την αγάπη που τρέφει προς την γιαγιά της, Τούλα. Η κυρία Τούλα επισκέπτεται συχνά την εγγονή της στο πλατό και η Δανάη μοιράζεται τις στιγμές τους σε Instagram-stories.

Παρά την αδυναμία που έχει η κυρία Τούλα στην εγγονή της, υπάρχει ένα θέμα στο οποίο δεν τα βρίσκουν και αυτό δεν είναι άλλο από τον γάμο. Η γιαγιά Τούλα, όπως κάθε γιαγιά, ονειρεύεται να δει την εγγονή της νυφούλα. Η Δανάη, είναι ελεύθερη μετά την πολυετή σχέση που διατηρούσε και όπως φαίνεται δεν σκοπεύει να παντρευτεί άμεσα. Η παρουσιάστρια έχει δημοσιεύσει αρκετά χιουμοριστικά videos στα οποία αναλύει το θέμα με την γιαγιά της και «τρελαίνουν» τους followers της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας.

Πηγή κεντρικής: danai_barka