Η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε εξιτήριο - Τo πρώτο post και τα 2 πράγματα που προκάλεσαν θετική αντίδραση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε εξιτήριο - Τo πρώτο post και τα 2 πράγματα που προκάλεσαν θετική αντίδραση

Η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή της ενώ έκανε και την πρώτη της ανάρτηση ως μανούλα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε για πρώτη φορά μανούλα την Παρασκευή 5 Μαΐου κρατώντας επιτέλους στα χέρια της την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Μάλιστα, η άφιξη της μικρούλας ήρθε μόλις λίγες μέρες αφότου η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram κάποιες φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο τους, ο οποίος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα.

maleskou_344328905_1384052129056817_6722646046619260642_n.jpg

Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε μαμά για πρώτη φορά

Η έξοδος από το μαιευτήριο και τα 2 πράγματα που εντυπωσίασαν θετικά

Σήμερα, Δευτέρα 8 Μαΐου η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο που γέννησε και πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας μπόρεσε να επιστρέψει σπίτι της με την κόρη της, για να ξεκινήσει πια η νέα της καθημερινότητα ως μαμά.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, κατά την έξοδό της, η Ιωάννα Μαλέσκου δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ ενώ δύο ήταν τα χαρακτηριστικά στην εμφάνισή της που έλαβαν τα θετικά σχόλια ιδίως του γυναικείου πληθυσμού.

maleskou.jpg
6081092

Αφενός, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες χωρίς ίχνος make up ενώ αντίστοιχα και τα μαλλιά της ήταν αφημένα κάτω με έναν πιο φυσικό κυματισμό.

Αφετέρου, η ίδια επέλεξε ένα ασπρόμαυρο casual ντύσιμο χωρίς καμία στυλιστική υπερβολή ενώ το μοναδικό πράγμα που προσέδιδε μια διακριτική λάμψη πάνω της, πέρα από το τεράστιο χαμόγελο που είχε ήταν ένα κολιέ σε χρυσή απόχρωση που έγραφε την λέξη «Μαμά».

maleskou-mama.jpg
6560846

Έτσι, η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε το τρανό παράδειγμα ότι δεν χρειάζονται υπερβολές όταν παίρνεις εξιτήριο από το μαιευτήριο, αρκεί η κάθε γυναίκα να αισθάνεται άνετα με τα ρούχα που έχει επιλέξει να φοράει ενώ το πιο σωστό «μακιγιάζ» είναι η ηρεμία και η χαρά που ζωγραφίζεται στο πρόσωπο κάθε μητέρας, όταν επιτέλους κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Η πρώτη ανάρτηση και οι ευχές για την γέννηση της μικρούλας

Ύστερα από την έξοδό της από το μαιευτήριο η Ιωάννα Μαλέσκου, έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο στην οποία κρατάει τρυφερά στην αγκαλιά της την νεογέννητη κόρη της.

https://www.instagram.com/p/Cr_EKHco2ZR

Στην λεζάντα της ανάρτησης η γνωστή παρουσιάστρια ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές που δέχτηκε γράφοντας: «Το ομορφότερο «δώρο» της ζωής! Το «ρόδο» μας 🌹 Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές και την αγάπη σας 🙏🤍🤱 🍼👼».

Μεταξύ των celebs που της ευχήθηκαν μέσω του Instagram ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ζωή Κρονάκη, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, o Νικηφόρος Βυθούλκας, η Σίσσυ Καλλίνη κ.ά.