Τα δάκρυα του Μπάρτζη στο Survivor σήκωσαν κύμα αγάπης στο Twitter - Oι παλιοί παίκτες τον στηρίζουν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Τα δάκρυα του Μπάρτζη στο Survivor σήκωσαν κύμα αγάπης στο Twitter - Oι παλιοί παίκτες τον στηρίζουν

Στον δρόμο προς Γαλάτσι πάει όπως φαίνεται ολοταχώς ο Νίκος Μπάρτζης μετά την ανθρώπινη πλευρά που έδειξε και τα «πυρά» του Σπύρου Μαρτίκα.

Ένας μικρός χαμός συνέβη στο επεισόδιο του Survivor All Star της Δευτέρας 8 Μαΐου με κλάματα, προπαγάνδες και flashback στο 2021, καθώς είχαμε τον δεύτερο και τελευταίο αγώνα ασυλίας γι' αυτήν την εβδομάδα, όπως είχε ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες.

Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Ελένης Χαμπέρη μετά το Surviror & οι νέες photos με τον σύντροφό της

Η ομάδα που έχασε την δεύτερη ασυλία

Τον πρώτο αγώνα ασυλίας έχασε υπενθυμίζουμε η Μπλε ομάδα, από την οποία προέκυψε ως πρώτος υποψήφιος ο Σπύρος Μαρτίκας. Τα πράγματα δεν άλλαξαν, αφού οι Μπλε έχασαν και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, κάτι που αυτομάτως σήμαινε πως από την ψηφοφορία θα έβγαιναν υποψήφιοι σίγουρα άλλοι δύο παίκτες της ομάδας, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, έτσι ώστε να υπάρχουν τουλάχιστον τρεις υποψήφιοι στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

https://www.instagram.com/p/Cr_ySqstUAS

Η τριπλή υποψηφιότητα

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με το προβλεπόμενο αφού αντί για δύο υποψήφιους η κάλπη από την ψηφοφορία της Μπλε ομάδας έδωσε τρεις, τη Ρία Κολοβού, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ο Νίκος Μπάρτζης και η Ρία Κολοβού είχαν ζητήσει από τους συμπαίκτες τους να ψηφιστούν, ωστόσο η ψήφος που έδωσε η Ρία στον Γιώργο Ασημακόπουλο τον έθεσε και αυτόν υποψήφιο αφού ισοψήφισε με τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος είχε και αυτός μία ψήφο.

Έτσι, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση γι' αυτήν την εβδομάδα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ρία Κολοβού, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Η συγκίνηση Μπάρτζη και τα «πυρά» από Μαρτίκα και Τάκη

Στα τεκταινόμενα της βραδιάς η κόντρα Μπάρτζη - Μαρτίκα, που είχε ξεκινήσει στο πρώτο συμβούλιο του νησιού, συνεχίστηκε με τον Σπύρο Μαρτίκα να απαντά στον Μπάρτζη ότι όσα λέει εναντίον του περί στημένων ψηφοφοριών είναι ψέματα ενώ τον κατηγόρησε πως «με ξένα πορτοφόλια κάνει μαγκιές», αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο παίκτης των Μπλε είχε αναφέρει ότι ήθελε να ψηφιστεί από όλους ώστε να καθορίσει - σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σπύρου Μαρτίκα - τον δεύτερο υποψήφιο θέτοντας κάποιον πιο «δυνατό» απέναντί του ώστε να φύγει από το ριάλιτι.

Με τα λεγόμενα του Σπύρου Μαρτίκα φαίνεται πως συμφώνησε και ο Τάκης Καραγκούνιας από την Κόκκινη ομάδα, ο οποίος όταν του δόθηκε ο λόγος ανέφερε πως αυτό που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης, να ζητήσει να τον ψηφίσουν για να «διώξει» στην ουσία τον Σπύρο Μαρτίκα είναι μια επανάληψη αυτού που είχε κάνει το 2021 με τον Αλέξη Παππά, επομένως ας διαλέξει το τηλεοπτικό κοινό αν θα μείνει.

Ακούγοντας όλα αυτά και εξαιτίας της υποψηφιότητας του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο Νίκος Μπάρτζης δεν «άντεξε» και λύγισε. Ο παίκτης των Μπλε δάκρυσε, επειδή δεν περίμενε όπως είπε να βγει και ο Γιώργος Ασημακόπουλος υποψήφιος. Οι δυο τους είναι φίλοι και σε περίπτωση που ο ίδιος παραμείνει δεν θα ήθελε να αποχωρήσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος γιατί είναι ο μοναδικός όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι ο μόνος που μιλάω. Θα ήθελα να παρακαλέσω τον κόσμο έστω κάποιος που θα με ψηφίσει εμένα να δώσει μία ψήφο και για τον Γιώργο, για να μην χάσω κάποιον άνθρωπο που είμαι πιο κοντά εδώ μέσα και μπορώ να πω δυο πράγματα για την έξω μου ζωή και να ξεφύγω από αυτό το «λυκοφάγωμα» εδώ μέσα».

Τα σχόλια του Twitter και η στήριξη από παλιούς «Survivors»

Η στιγμή που «λύγισε» ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται πως αφύπνισε ξανά τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι με τα σχόλιά τους τον στηρίζουν ξεκάθαρα απέναντι στον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ αρκετοί από αυτούς θέλουν να τον δουν και νικητή.

Μαζί με τους χρήστες, όμως, του Twitter τάχθηκαν και κάποιοι παλιοί γνώριμοι του Survivor. Αυτοί είναι ο Στάθης Σχίζας και ο Τριαντάφυλλος, οι οποίοι με αναρτήσεις τους στο Instagram δήλωσαν ξεκάθαρα την στήριξή τους στον παίκτη τον Μπλε ζητώντας από το κοινό και τους followers τους να τον ψηφίσουν ώστε να παραμείνει στο παιχνίδι αλλά και να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Ο λόγος που ο Νίκος Μπάρτζης αρχίζει να είναι από τα φαβορί για τον τελικό

Ο Νίκος Μπάρτζης αναμφισβήτητα είναι ένας από τους πολύ καλούς παίκτες που είχε ποτέ το Survivor, τόσο στην χρονιά που συμμετείχε όσο και ανάμεσα στους «All Stars» που βρέθηκε φέτος. Παρά την μικρή «κοιλιά» που μπορεί να έκανε σε κάποια φάση του παιχνιδιού, ο ίδιος έχει επανέλθει πλήρως και αυτό δείχνουν και τα στατιστικά αφού βρίσκεται μέσα στην 6άδα των καλύτερων παικτών για φέτος.

survivor-all-star-1.png

Παράλληλα, ο Νίκος Μπάρτζης τουλάχιστον με την φετινή συμμετοχή του πληρεί κι άλλη μια προϋπόθεση, η οποία μπορεί να τον οδηγήσει στην πολυπόθητη νίκη του Survivor All Star.

Αυτή δεν είναι άλλη από το κομμάτι του reality, το οποίο ο Νίκος Μπάρτζης εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο φέτος αφού είναι «μέσα σε όλα». Χαρακτηριστικό παράδειγμα το συμβάν με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τις οποίες ουσιαστικά ο Νίκος Μπάρτζης «έδωσε» στην παραγωγή και αποβλήθηκαν από το reality.

Αυτό υπογράμμισε και ο Στέλιος Χανταμπάκης στην συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Μουτσινά μετά την αποχώρησή του. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο παίκτης των Μπλε:

«Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι καλύτεροι στο Survivor είναι και στο reality και στο αγωνιστικό κομμάτι. Γι’ αυτό έκατσαν παραπάνω και στα δικά τους Survivor και τώρα. Δεν κοιτάζουν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο πως να αντέξεις αυτά που γίνονται».