Ο Μπάρτζης επανήλθε και το Twitter προβλέπει: «Γεια σου Μαρτίκα Μαρτίκα, φιλάκια ρουφηχτά»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Μπάρτζης επανήλθε και το Twitter προβλέπει: «Γεια σου Μαρτίκα Μαρτίκα, φιλάκια ρουφηχτά»

Ο Ηλίας Μπόγδανος έγινε «κολλητάρι» με τον Σπύρο Μαρτίκα και ο Νίκος Μπάρτζης δεν γινόταν να μείνει αμέτοχος.

Ύστερα από την αποχώρηση του Νικόλα Αγόρου στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού του Survivor All Star αλλά και την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, οι «Survivors» επέστρεψαν στα γνωστά εβδομαδιαία τους καθήκοντα διεκδικώντας την νίκη στον πρώτο αγώνα ασυλίας.

survivor-all-star_344545102_596489969209882_5761923747670282149_n.jpg

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας και η αλλαγή των κανόνων

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες και των δύο ομάδων πως αυτή την βδομάδα οι αγώνες ασυλίας θα είναι μόνο δύο. Όπως είπε ο παρουσιαστής του ριάλιτι από τον πρώτο αγώνα ασυλίας θα προκύψει ένας υποψήφιος ενώ από τον δεύτερο δύο.

Παράλληλα, η «άτυπη» ασυλία που είχαν η Μελίνα Μεταξά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επειδή το γυναικείο κομμάτι στην Κόκκινη ομάδα δεν συμπλήρωνε τον αριθμό των τριών ατόμων, θα σταματούσε να ισχύει γι' αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα σε ενδεχόμενη ήττα της ομάδας να μπορούν και αυτές να ψηφιστούν προς αποχώρηση.

Έτσι, έχοντας να αντιμετωπίσουν μια αρκετά μεγάλη πίστα αλλά και έναν αρκετά δύσκολο στόχο, αφού τα κυβάκια που έπρεπε να ρίξουν για να πάρουν την νίκη βρίσκονταν σε μια βάση που περιστρεφόταν, οι δυο ομάδες ρίχτηκαν στην «μάχη».Αυτοί που τελικά επικράτησαν ήταν οι Κόκκινοι κερδίζοντας την πολυπόθητη ασυλία.

https://www.instagram.com/p/Cr9Lr2IrX-2

Ο Μπόγδανος και η απρόσμενη παρέα με τον Μαρτίκα «ξύπνησαν» τον Νίκο Μπάρτζη

Τα 4 unfollow του Survivor All Star αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει αληθινή φιλία σε reality επιβίωσης

Στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν οι Μπλε αφού έχασαν τον αγώνα ασυλίας και έτσι έπρεπε να αποφασίσουν για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η κάλπη «έδειξε» τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος για ακόμα μια φορά τόνισε πόσο αγαπητός είναι στο τηλεοπτικό κοινό που τον έχει στηρίξει τόσες φορές. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι ευχή αυτό το πράγμα. Δηλαδή 2 χρονιές να παλεύουν συμπαίκτες μου να με αποβάλλουν από το παιχνίδι και ο κόσμος να επιμένει να μένω στο παιχνίδι. Είναι μοναδικό αυτό που νιώθω. 23 φορές ο κόσμος να επιμένει και οι συμπαίκτες μου να μην σέβονται αυτή την επιθυμία».

Τον λόγο μετά από αυτή την δήλωση του Σπύρου Μαρτίκα έδωσε ο Γιώργος Λιανός στον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος μετά το τελευταίο συμβούλιο που είχε μείνει αμίλητος, επανήλθε μιλώντας για στημένες ψηφοφορίες από τον Σπύρο Μαρτίκα, αναφέροντας μάλιστα πως πλέον ο ίδιος «ξύπνησε από τον λήθαργο». Αφορμή για τα λεγόμενά του στάθηκε και το γεγονός πως ο ο Σπύρος Μαρτίκας δεν ψηφίστηκε από όλους τους παίκτες ως πιο αδύναμος αφού τρεις ψήφους πήρε κι η Ρία.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μάλιστα «αποκρυπτογράφησε» τις ψήφους που πήρε η παίκτρια των Μπλε, λέγοντας πως ουσιαστικά την Ρία την ψήφισαν ο Ηλίας Μπόγδανος, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Σπύρος Μαρτίκας δείχνοντας έτσι ένα νέο «παρεάκι» στην καλύβα των Μπλε.

Η αντίδραση του Twitter στο «παρεάκι» Μπόγδανου - Μαρτίκα

Όπως ήταν φυσικό το Twitter δεν άφησε ασχολίαστη την νέα κλίκα στην Μπλε ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, δόξασε τον Νίκο Μπάρτζη και «κατακεραύνωσε» τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος θυμίζουμε είχε μιλήσει με τα χειρότερα λόγια για τον φίλο του όσο έκανε παρέα με τον Σπύρο Μαρτίκα αλλά για χάρη της παραμονής του στο παιχνίδι φαίνεται πως τάχθηκε κι εκείνος υπέρ του.

Οι περισσότεροι, μάλιστα προβλέπουν ότι στην κόντρα Μπάρτζη - Μαρτίκα μάλλον νικητής θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης όπως είχε γίνει στο Survivor 2021 με τον Αλέξη Παππά.