Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Ελένης Χαμπέρη μετά το Surviror & οι νέες photos με τον σύντροφό της

Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Ελένης Χαμπέρη μετά το Surviror & οι νέες photos με τον σύντροφό της

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star απολαμβάνει την επιστροφή στην καθημερινή της ρουτίνα και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

H Ελένη Χαμπέρη συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο περσινό κύκλο του Survivor, όπου διαγωνιζόταν με την ομάδα των Μαχητών.

Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το reality και την επιστροφή της στην Ελλάδα, η παίκτρια του reality επιβίωσης είχε αποκαλύψει τον χωρισμό της από τον τότε σύντροφό της. Αυτή την περίοδο η νεαρή γυμνάστρια απολαμβάνει χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα και να κάνει πράγματα που της αρέσουν όπως η γυμναστική.

Πρόσφατα η πρώην παίκτρια του Survivor All Star βρέθηκε με τον νέο της σύντροφο, Αλέξανδρο Αναστασίου στο γυμναστήριο και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 29χρονη έκανε μια απρόσμενη αλλαγή στην εμφάνισή της, κόβοντας τα μαλλιά της αρκετά πιο κοντά, με το νέο hair look να αναδεικνύει πλήρως τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Ο Νικόλας Αγόρου αποχώρησε από το Survivor αλλά το Twitter (και ο Ντάφυ) βλέπουν «στημένη» ψηφοφορία

Το καρέ είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα hair trends για τη φετινή χρονιά και η γυμνάστρια το υποστηρίζει όπως καμία άλλη.

https://www.instagram.com/p/Cr3xDznKB0h

Στη gallery που ακολουθεί θα θυμηθείς πώς ήταν η γυμνάστρια πριν την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Οι #couplegoals φωτογραφίες με τον αγαπημένο της

Ένα χρόνο μετά την συμμετοχή της στο Survivor η νεαρή αθλήτρια είναι ξανά ερωτευμένη με τον γοητευτικό Αλέξανδρο Αναστασίου ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό Βόλου και έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ο ποδοσφαιριστής και η personal trainer έχουν μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες τους στα social media, με τα προφίλ τους στο Instagram να είναι γεμάτα με υπέροχες #couplegoals εικόνες.

https://www.instagram.com/p/Crs0xh_q_dq

Πριν από λίγα 24ωρα το ερωτευμένο ζευγάρι δημοσίευσε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών, δείχνοντάς μας πως διανύουν μια από τις καλύτερες φάσεις τους.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

H αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη από το Survivor All Star

Τον Μάρτιο η Ελένη Χαμπέρη αποχώρησε από το Survivor All Star και επέστρεψε στην Αθήνα και στα αγαπημένα της πρόσωπα. Η γυμνάστρια συγκέντρωσε λιγότερες ψήφους έναντι στην Ελευθερία Ελευθερίου, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου με αποτέλεσμα να μην κερδίσει την πολυπόθητη παραμονή στο reality επιβίωσης.

«Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα. Δεν στεναχωριέμαι γιατί ξέρω ότι θα πάω έξω στη ζωή μου, που μου έχει λείψει πάρα πολύ και δεν θέλω να με πιάσουν κλάματα. Συγκινούμαι γιατί αυτή η εμπειρία τελείωσε και νιώθω πολύ τυχερή που ήμουν μέρος αυτού του προγράμματος. Πέρασα πάρα πολύ όμορφες στιγμές, η ζωή μας είναι εκεί έξω και θα βρεθούμε όλοι εκεί έξω», είπε η Ελένη Χαμπέρη αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από το reality επιβίωσης.

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το Survivor All Star η 29χρονη δήλωσε: «Την πρώτη φορά είχα περάσει τέλεια στο παιχνίδι. Ζούσα την εμπειρία, ήταν το άγνωστο. Τώρα ξέραμε όλοι. Ήμουν λίγο πεσμένη και δεν μπορούσα να το απολαύσω. Ένιωθα πίεση από παντού, έναν φόβο. Προσπαθούσε ο ένας να φάει τον άλλο».

Και πρόσθεσε: «Στον κόσμο αρέσει η ίντριγκα και όλο αυτό, όποτε αφού πουλάει προβάλουν αυτό. Το γεγονός όμως, ότι πάνε να μηδενίσουν το πρόγραμμα, το θεωρώ άδικο. Δεν μου αρέσει που βλέπω παίκτες που ήταν μέρος αυτού, να προσπαθούν να μηδενίσουν το παιχνίδι. Καλώς ή κακώς από εκεί ξεκινήσαμε όλοι και δεν πρέπει να το ξεχνάμε».

Πηγή κεντρικής: eleni_xamperi