Σοφία Χατζηπαντελή - Γιώργος Καράβας: Είναι «family» κι αυτό βγαίνει προς τα έξω

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σοφία Χατζηπαντελή - Γιώργος Καράβας: Είναι «family» κι αυτό βγαίνει προς τα έξω

Η Σοφία Χατζηπαντελή και ο Γιώργος Καράβας εμφανίστηκαν μαζί και επιβεβαίωσαν πως ήταν οι πιο καλοί φίλοι που πέρασαν από το GNTM.

Η Σοφία Χατζηπαντελή βρέθηκε μαζί με τον Γιώργο Καράβα, με αφορμή την παρουσία τους σε event μόδας που διοργάνωσε γνωστή αλυσίδα ρούχων το βράδυ της Δευτέρας.

hatzipantelikaravas346107216_202477802594885_7558995295379345076_n.jpg

Οι δυο τους είχαν να εμφανιστούν μαζί από την περίοδο που έκαναν τα γυρίσματα του GNTM, στο οποίο ήταν και οι δυο μέλη της κριτικής επιτροπής και όπως είδαμε από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ.

Η Σοφία Χατζηπαντελή και ο Γιώργος Καράβας είναι πολύ καλοί φίλοι

Όπως φάνηκε από τις αναρτήσεις τους στα social media, η Σοφία Χατζηπαντελή και ο Γιώργος Καράβας είναι πολύ καλοί φίλοι, διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο τις όποιες φήμες μπορεί να είχαν δημιουργηθεί μετά το reality μόδας και την αποχώρηση της ίδιας από την κριτική επιτροπή.

undefined

Αφορμή για τέτοιου τύπου σχόλια είχε σταθεί η απάντηση που είχε δώσει το νεαρό μοντέλο σε σχόλιο που της είχε κάνει κάποιος follower όσο ήταν στον τηλεοπτικό αέρα το GNTM, ότι την θέλει πίσω στο ριάλιτι, αφού η ίδια είχε μείνει μόνο όσο διήρκησαν οι auditions ενώ εμφανίστηκε και την βραδιά του τελικού. Η απάντησή της, λοιπόν, τότε ήταν θα έλεγε κανείς κάπως «αιχμηρή»:

«Μωρό μου, σε αντίθεση με τους άλλους κριτές έχω μία καριέρα για την οποία νοιάζομαι. Δεν μιλάω απλά για όσα έχω κάνει. Τα κάνω πραγματικά».

hatzipanteli.jpg

Βέβαια, ο Γιώργος Καράβας ήταν πάντα υποστηρικτής της Σοφίας Χατζηπαντελή με τον ίδιο να δηλώνει σε συνέντευξή του, σχετικά με την συμμετοχή της στο reality μόδας: «Όταν ανακοινώθηκε ότι η Σοφία Χατζηπαντελή θα είναι κριτής στο GNTM, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις. Εγώ ήμουν σίγουρος ότι αυτό το κλίμα θα αντιστραφεί. Η Σοφία ήταν μια πρόταση της Βίκυς προς το κανάλι. Πολύ σωστά έπραξε κι ήρθε και κόλλησε ακριβώς στην επιτροπή. Έβαλε αυτό το κάτι διαφορετικό γιατί είναι ένα κορίτσι που έρχεται από διαφορετικό περιβάλλον. Δεν σκέφτεται τίποτα κι αυτό στην τηλεόραση είναι τρομερό όπλο. Βγάζει το 101% της προσωπικότητάς της κι αυτό είναι που αγαπά ο κόσμος. Η Σοφία εκπροσωπεί μια νέα τάξη πραγμάτων. Είναι η φωνή και το πρόσωπο αυτών των αλλαγών».

Οι χαλαρές «οικογενειακές στιγμές» μετά το event

Οι δυο πρώην κριτές του GNTM συνέχισαν την βραδιά τους και μετά το event στο οποίο παρευρέθηκαν, πηγαίνοντας για φαγητό μαζί και με τη σύζυγο του Γιώργου Καράβα, Ραφαέλα Ψαρρού. Η Σοφία Χατζηπαντελή δε, στα posts που έκανε στο λογαριασμό της στο Instagram ανέφερε για τις στιγμές που περνούσε με το ζευγάρι ως«family night out» ενώ στον δρόμο για το σπίτι δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το αμάξι του Γιώργου Καράβα, στην οποία έγραψε: «Η μαμά και ο μπαμπάς με πάνε σπίτι».