«Αλήθεια λυπάμαι»: Η απάντηση του Γιώργου Καράβα στα σχόλια περί αλαζονείας

«Αλήθεια λυπάμαι»: Η απάντηση του Γιώργου Καράβα στα σχόλια περί αλαζονείας

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καράβα στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη «Night Out» προκάλεσαν αντιδράσεις και ο ίδιος μόλις διευκρίνισε τι εννοούσε.  

Η συνέντευξη του μοντέλου και πρώην κριτή του GNTM Γιώργου Καράβα στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, είναι το θέμα της ημέρας κυρίως για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα λεγόμενά του.

Ο τρόπος που αναφέρθηκε στις μελλοντικές του τηλεοπτικές φιλοδοξίες έφερε σχόλια από αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές και εκείνος έσπευσε να μας διευκρινήσει τι ακριβώς εννοούσε. Χωρίς ωστόσο να έχει διάθεση να αλλάξει όσα είχε πει.

«Έχω εκπλαγεί δυσάρεστα»

Θα μπορούσε να είναι ένα ωραίο μάθημα αυτοπεποίθησης και αυτοβελτίωσης τα όσα είπε ο Γιώργος Καράβας στην χθεσινή του συνέντευξη στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη. Περιγράφοντας και τους μελλοντικούς επαγγελματικούς στόχους του.

«Φίλε μου πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου που οποιαδήποτε πρόκληση και αν είναι αυτή, είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να την φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Και να σου πω κάτι, είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια από κάποιους άλλους. Αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι ο εαυτός μου».

https://www.instagram.com/p/CrgRDb8MuF9

Ο Γιώργος δήλωσε με άνεση στη συνέχεια - χωρίς να κρατήσει χαμηλά την μπάλα όπως ισχυρίστηκε - πως θέλει να γίνει κεντρικός παρουσιαστής και ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Αυτή η αυτοπεποίθηση - όχι μόνο στα λόγια αλλά και στη γλώσσα σώματος - έφερε αντιδράσεις από άλλες παρουσιάστριες. Και όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με τον τρόπο που μίλησε, λίγο με αιφνιδίασε γιατί είναι ωραίο να πιστεύεις στον εαυτό σου, είναι ωραίο να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας και χαμηλού προφίλ».

Δεν θα διαφωνήσουμε με αυτό. Αλλά ο χαρακτήρας του Γιώργου Καράβα δεν είναι ταυτόσημος με αυτό το ύφος που είχε στην συνέντευξή του και αυτό παραξένεψε και εμάς.

Με φωτογραφία της γυναίκας του να θηλάζει τον γιο τους: Έτσι ο Γιώργος Καράβας ευχήθηκε στην Ραφαέλα

yiorgoskaravas_official_3090887480731304544.jpg

Ο ίδιος πριν από λίγη ώρα θέλησε να διευκρινήσει με ανάρτησή του τα λεγόμενά του και να εκφράσει την έκπληξή του για την κριτική σε αρκετές εκπομπές και εκτός του Happy Day.

Και όπως γράφει μεταξύ άλλων: «Αγαπημένοι μου, έχω εκπλαγεί δυσάρεστα με τον σχολιασμό που λαμβάνει χώρα από το πρωί...Το μόνο που εξέφρασα είναι η ανάγκη μου να προχωρήσω παρακάτω και να δοκιμαστώ σε καινούρια πράγματα. Να έρθω αντιμέτωπος με προκλήσεις καινούργιες, επιτυχίες και αποτυχίες. Δεν μαθαίνει άλλωστε κανείς αλλιώς...Η τηλεόραση είναι ένα κατεξοχήν μέσο ευκαιριών και χαράς. Αν το να εκφράσει κάποιος μία επιθυμία, ένα όνειρο και την πίστη στον εαυτό του θεωρείται υβριστική αλαζονεία, ώστε αυτό να επισύρει μία τέτοια επίθεση στο πρόσωπό του, τότε αλήθεια λυπάμαι».

yiorgoskaravas_official_3090887638672033113.jpg

Ο Γιώργος Καράβας βέβαια είχε δηλώσει χθες, πως θα έκανε πρωινή εκπομπή ως παρουσιαστής πάντα, αλλά χωρίς να έχει αυτή η εκπομπή gossip. Άρα ενημερωτική όπως αναρωτήθηκαν οι περισσότεροι. Και αυτό είναι επίσης μία θεμιτή φιλοδοξία με λάθος πάλι ύφος στη διατύπωση και με άγνοια της τηλεοπτικής πραγματικότητας.

«Κανείς δεν πρέπει να μας ρίχνει τον ενθουσιασμό» όπως συμπλήρωσε σήμερα στην απάντησή του ο Γιώργος και μακάρι αυτός ο ενθουσιασμός να είναι καλός οδηγός σε ό,τι και αν κάνει στην συνέχεια. Θα είναι όμως;