Το νέο επαγγελματικό βήμα της Σοφίας Καρβέλα και η αποκάλυψη για τις διακοπές με την οικογένειά της

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Σοφίας Καρβέλα και η αποκάλυψη για τις διακοπές με την οικογένειά της

H Σοφία Καρβέλα μοιράστηκε νέες φωτογραφίες με τους γιους της και φανέρωσε το νέο επαγγελματικό βήμα του συζύγου της, Θανάση Πανουργιά.

Μια ματιά στο προφίλ της Σοφίας Καρβέλα αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ποιες είναι οι δύο μεγάλες της αγάπες: οι γιοι της και η μόδα. Η 40χρονη ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Αμερική με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά και τα παιδιά τους.

Η ηθοποιός- σχεδιάστρια μόδας έχει καθημερινή παρουσία στο Instagram με τον λογαριασμό της να μετρά σήμερα περισσότερους από 111 χιλιάδες followers. Η γνωστή στυλίστρια μοιράζεται στιγμιότυπα της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής της με τους διαδικτυακούς της φίλους και δεν είναι λίγες οι φορές που εξασφαλίσαμε ένα sneak preview από τις βόλτες με τους γιους της, Νίκο και Νέστορα.

Οι γιοι της έχουν μεγάλη αδυναμία στην γιαγιά τους, Άννα Βίσση αλλά και στον παππού, Νίκο Καρβέλα. Κάθε φορά που η 40χρονη και τα παιδιά της βρίσκονται στην Ελλάδα προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο όλοι μαζί, κάνοντας διάφορες δραστηριότητες.

Oι νέες φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα με τους γιους της

Πριν λίγες ώρες η Σοφία Καρβέλα έκανε βόλτα με τους γιους της στην καρδιά της Νέας Υόρκης και φωτογραφήθηκε μαζί τους στις πιο cool πόζες.

https://www.instagram.com/p/Cr82CJxOKTk

«Tρελά ερωτευμένη», έγραψε η 40χρονη στη λεζάντα της ανάρτησής της, εκφράζοντας για μια ακόμη φορά την αδυναμία που τρέφει στα παιδιά της.

Σοφία Καρβέλα: Το σχόλιο στη photo της Άννας Βίσση και το μεγάλο μυστικό νεότητας της μαμάς της

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα με τους γιους της.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Σοφίας Καρβέλα

Πρόσφατα η Σοφία Καρβέλα ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως θα κυκλοφορήσει τη δική της συλλογή με μαγιό, σε συνεργασία με το ελληνικό brand Meyia.

https://www.instagram.com/p/CrqicdeAvwP

Στο βίντεο που η ίδια πόσταρε ποζάρει με μερικά ολόσωμα και bikinis, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για τα υπόλοιπα σχέδια. Πριν λίγες ώρες η στυλίστρια-σχεδιάστρια δημοσίευσε μερικά Instagram-stories από τα παρασκήνια της φωτογράφισης για την νέα της συλλογή.

Η νέα επιχειρηματική κίνηση του Θανάση Πανουργιά

Μέσα από μια σειρά Ιnstagram-stories η 40χρονη μας αποκάλυψε το νέο επαγγελματικό βήμα του συζύγου της, Θανάση Πανουργιά. Ο γνωστός επιχειρηματίας και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν το νέο τους bar/restaurant στην Αντίπαρο και η Σοφία Καρβέλα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το ζευγάρι και οι γιοι τους θα περάσουν μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Αντίπαρο και υποθέτουμε πως μαζί τους θα βρίσκεται και η Άννα Βίσση.

Πηγή κεντρικής: thesofiakarvela