Η νέα φωτό του πανύψηλου 15χρονου Ανδρέα Καρβέλα ο οποίος πλέον έχει και fan page

Η νέα φωτό του πανύψηλου 15χρονου Ανδρέα Καρβέλα ο οποίος πλέον έχει και fan page

Τα 53 γενέθλια της μαμάς του, οι ευχές γνωστών ανθρώπων και η τεράστια αγάπη για τη μουσική.

Τα γενέθλιά της γιόρτασε μία από τις πιο ιδιαίτερες παρουσίες του τηλεοπτικού γίγνεσθαι. Ο λόγος για την Αννίτα Πάνια που έγινε 53 ετών και δέχθηκε την καλύτερη έκπληξη από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Σε γνωστό στέκι της Αθήνας, βρέθηκε η παρουσιάστρια με την παρέα της για τη σημαντική αυτή ημέρα και ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών, ήταν και ο πρώην σύζυγός της Νίκος Καρβέλας με τη νυν σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου.

https://www.instagram.com/p/CreQI1mLrzM

έγραψε η εορτάζουσα σε μία από τις αναρτήσεις της την οποία και πλημμύρισαν με ευχές πολλοί άνθρωποι από τον χώρο της showbiz, ανάμεσά τους οι: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Πέγκυ Ζήνα και Φαίη Σκορδά.

Ευχές, δέχθηκε φυσικά και από την αγαπημένη της φίλη Άννα Βίσση:

Untitled.png

Την παράσταση στο χαρούμενο γεγονός έκλεψε ο 15χρονος γιος του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια, Ανδρέας. Όπως θα δεις και σε σχετικό story που αναρτήθηκε στο Instagram, ο νεαρός γαλανομάτης έχει ξεπεράσει σε ύψος τους γονείς του ενώ η ομοιότητα και με τους δύο είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Η Άννα Βίσση είναι η βασίλισσα του Τiktok- Το νέο «Όλα τα λεφτά» video με τη Σοφία Καρβέλα

vlcsnap-2023-04-26-09h04m39s109-(1).jpg

Μάλιστα, ο νεαρός Καρβέλας έχει και Fan Page καθώς από πάρα πολύ μικρή ηλικία ασχολείται ενεργά με το αγαπημένο του είδος μουσικής

1682504890490-605550505-Untitled.png

ANKAR: Ο 15χρονος γαλανομάτης γιος του Νίκου Καρβέλα & της Αννίτας Πάνια είναι ήδη γνωστός στα social

15 ετών είναι πια ο γιος του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια, Ανδρέας. Όπως και οι δύο γονείς του, είναι ξεχωριστός με ιδιαίτερο και μοναδικό στιλ, ενώ έχει και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Ήδη έχει δείξει την κλήση του στη μουσική αλλά και τα social media, αφού διατηρεί δικό του κανάλι στο YouTube και έχει πολύ υψηλή αλληλεπίδραση με τους διαδικτυακούς του ακολούθους.

Άννα Βίσση: Η «Αγάπη Υπερβολική» που έχει στην κόρη & τα εγγόνια της αποτυπώθηκε σε μερικές photos

annita-pania.jpg

Ο έφηβος πλέον γιος του μουσικού και της παρουσιάστριας ήρθε στον κόσμο την πρώτη ημέρα του 2008 και παρόλο που οι γονείς του έχουν χωρίσει, εξακολουθούν να διατηρούν άψογες σχέσεις.

karvelas.jpg

Θυμίζουμε, πως ο νεαρός έχει δύο αδέρφια, την 39χρονη Σοφία Καρβέλα από τον γάμο του πατέρα του με την Άννα Βίσση και έναν αδερφό που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2022 από τη σχέση του Καρβέλα με την Έλενα Φερεντίνου.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχουμε δει στα social, ο Ανδρέας Καρβέλας μοιάζει πολύ στον πατέρα του, ειδικά στις ενδυματολογικές του επιλογές, αφού είναι μεν πάντα casual όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του, αλλά παραμένει εκκεντρικός. Αρκετά ψηλός, έχει ανοιχτά τα χρώματα όπως η μητέρα του και ξανθά μαλλιά.

Με καλλιτεχνικό ψευδώνυμο ANKAR (συντομογραφία του Αντρέας Καρβέλας), ακούει όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του trap και rap, ενώ έχει συναντηθεί και φωτογραφηθεί με πολλούς εκπροσώπους της σκηνής αυτής, όπως ο Hawk και ο Snik.

Το στιλ του διαφέρει από το mainstream, κάτι που τον καθιστά ακόμη πιο ξεχωριστό.

Μάλιστα, κάνει παρέα με trappers αλλά και youtubers.

Θυμίζουμε ότι για πρώτη φορά απασχόλησε πολύ τα media όταν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, ανέβασε το πρώτο του τραγούδι στο Internet, με στίχους ομολογουμένως αμφιλεγόμενους. Φυσικά ο τότε 10χρονος δεν άργησε να γίνει viral και το βίντεό του πάρα πολλά views σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τους στίχους τους είχε γράψει ο ίδιος- ένα ακόμη κοινό στοιχείο με τον μουσικό μπαμπά του.