Η φωτογραφία που έλαβε η Σοφία Καρβέλα από τους γιους είναι η πιο εύστοχη

Η φωτογραφία που έλαβε η Σοφία Καρβέλα από τους γιους είναι η πιο εύστοχη

Η Σοφία Καρβέλα λατρεύει τη μόδα και οι γιοι της το γνωρίζουν πολύ καλά.

H Σοφία Καρβέλα έχει δύο μεγάλες αδυναμίες. Τους γιους της και τη μόδα. Η φωτογραφία που έλαβε συνδυάζει και τα δύο και γι' αυτό είναι η πιο επιτυχημένη.

Οι μεγάλες αδυναμίες της Σοφίας Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα, κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, επέλεξε τον δρόμο της μόδας και σε ηλικία 40 ετών, είναι μια επιτυχημένη σχεδιάστρια. Μάλιστα, ετοιμάζεται να λανσάρει την πρώτη της συλλογή μαγιό που δημιούργησε η ίδια σε μια νέα συνεργασία. Εκτός από το design όμως και τον χώρο της μόδας, η άλλη μεγάλη της αδυναμία, είναι οι δύο γιοι της, ο Νίκος και ο Νέστορας. Όλοι στην οικογένειά της γνωρίζουν την αγάπη της για το design και τους οίκους μόδας γι' αυτό και ένας γιος της τής έστειλε την πιο επιτυχημένη φωτογραφία.

sofia-karbela-gios.jpg

Η Σοφία Καρβέλα παραδέχτηκε την αλήθεια για τους γιους, τους γονείς και το ταλέντο της

Οι δύο γιοι της Σοφίας Καρβέλα όσο μεγαλώνουν τόσο ροκάρουν

Η Σοφία Καρβέλα είναι μια γυναίκα με πολλά ταλέντα. Πέρα από τη δουλειά της, όμως, έχει δύο ανυπέρβλητους θησαυρούς στη ζωή της: τους γιους της, Νίκο και Νέστορα. Η 40χρονη σχεδιάστρια μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές με την οικογένειά της και ιδίως με τους γιους της. Μέσα από αυτές τις αναρτήσεις, βλέπουμε τον έρωτά της για τους γιους της και πόσο προσέχει τη σχέση της με αυτούς. Όχι μόνο αυτό, αλλά από τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι έχουν μεγαλώσει τόσο πολύ που είναι δύσκολο να τους αναγνωρίσει κανείς σε σχέση με παλαιότερες φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/Crdsb5yLFCg

Τα μαλλιά τους είναι τόσο μακριά που φτάνουν σχεδόν στους ώμους τους, και αν και είναι ακόμα παιδιά, φαίνεται ότι κληρονόμησαν τα γονίδια του παππού τους. Η Σοφία Καρβέλα είναι περήφανη για τα παιδιά της και αγαπά τις στιγμές που περνάνε όλοι μαζί, βλέποντάς τους να μεγαλώνουν και να γίνονται όλο και πιο ανεξάρτητοι.

"Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου. Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα. Γενικά είμαι καψουρογκόμενα. Απλά τους άντρες τους ξεπερνάω, ενώ τα παιδιά μου όχι. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά μου νιώθουν εξαιρετικά ασφαλή. Από τη στιγμή που επιστρέφω στο σπίτι, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σε αυτά. Την Παρασκευή το βράδυ όλες οι δουλειές σταματούν. Οι προτεραιότητες είναι άλλες. Και ο Θανάσης είναι εξαιρετικός πατέρας", είχε εξομολογήσει στο περιοδικό Gala.

Η Άννα Βίσση είναι η βασίλισσα του Τiktok- Το νέο «Όλα τα λεφτά» video με τη Σοφία Καρβέλα

Oι διακοπές του Πάσχα έφεραν την Σοφία Καρβέλα οικογενειακώς στην Αθήνα, όπου η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί την Ακρόπολη με τους γιους της και τον πατέρα τους Θανάση Πανουργιά.

Γιατί ασχολήθηκε τελικά με τη μόδα και όχι την υποκριτική;

Η σχεδιάστρια έχει εξληγησε πριν λλιγο καιρό πώς και πήρε την απόφαση να μην ακολουθήσει τις σπουδές στην υποκριτική και τον χώρο του θεάματος. Η Αιτία; Οι δύο υπερταλαντούχοι γονείς της!

Σοφία Καρβέλα: Το σχόλιο στη photo της Άννας Βίσση και το μεγάλο μυστικό νεότητας της μαμάς της

"Ασχολήθηκα με τη μόδα, γιατί δεν είμαι σε τίποτε άλλο καλή. Στα 17 μου έφυγα για σπουδές Υποκριτικής στη Νέα Υόρκη. Έχω μιλήσει κατά καιρούς πολύ άσχημα για τον εαυτό μου, υποστηρίζοντας ότι με θεωρώ τρομερά ατάλαντη. Το πίστευα και είναι αλήθεια, όταν με συγκρίνεις με τους γονείς μου. Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι γεννημένη από δύο ανθρώπους που δεν είναι απλώς διάσημοι, είναι τρομακτικά ταλαντούχοι, δύο ιδιοφυείς προσωπικότητες, αυτό που λέμε one in a billion.

Όταν αποφάσισα λοιπόν να μπω στον χώρο του θεάματος, είδα ότι η εξίσωση δεν έβγαινε. Βρήκα όμως αυτό που μου αρέσει τελικά και με το οποίο είμαι πωρωμένη. Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να νιώθω υπερήφανη μ’ αυτό που κάνω στον χώρο του θεάματος, στράφηκα στη μόδα. Ήταν στα 23 μου. Τότε ισορρόπησα και τη ζωή μου" εξομολογήθηκε η Σοφία Καρβέλα.