Η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε το πιο cool video

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε το πιο cool video

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του Mugler x H&M event αλλά δημοσίευσε το πιο ωραίο βίντεο λίγο πριν φτάσει εκεί.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους στην ζωή της επαγγελματικά τόσο με την συμμετοχή της στα «Καλύτερά μας χρόνια» όσο και με τις μουσικές εμφανίσεις της.

Η ανανεωμένη της εμφάνιση και το βίντεο που δημοσίευσε

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πέραν των επαγγελματικών της έχει ανανεωθεί και εμφανισιακά. Αρχικά, για τις ανάγκες της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» που συμμετέχει έχει επιστρέψει εδώ και καιρό στα μακριά της μαλλιά, ύστερα από μια περίοδο που είχε υιοθετήσει ένα κοντό καρέ.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απάντησε με 6 μόλις γράμματα σε επικριτικά σχόλια πως αδυνάτισε πολύ

Επιπλέον, η ίδια έχει σε κάθε της εμφάνιση αναδεικνύει άλλοτε την θηλυκή της πλευρά επιλέγοντας mini φορέματα ή φούστες και άλλοτε την πιο ροκ πλευρά της επιλέγοντας τζιν και στενά τοπάκια.

Στο fashion event του Mugler x H&M, ωστόσο στο οποίο ήταν καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας 8 Μαΐου όπως αρκετοί celebrities, η γνωστή ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα mini φόρεμα σε μια ιδιαίτερη απόχρωση του μπλε, η οποία αναδείκνυε τις καλλιγραμμες καμπύλες της. Την εμφάνισή της συμπλήρωσαν μαύρα ψιλοτάκουνα mules ενώ τα μαλλιά της προτίμησε να τα έχει κάτω.

Μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram στο οποίο έκανε ένα πολύ cool catwalk στην μέση του δρόμου προσθέτοντας μια upbeat μουσική.

https://www.instagram.com/p/Cr_VWaYoFga

Στα fun facts του βίντεο ήταν η χαριτωμένη γατούλα που έκανε κι αυτή ένα μικρό catwalk περνώντας από την μια μεριά του δρόμου στην άλλη.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση

Όπως ήταν φυσικό η δημοσίευση αυτή της ηθοποιού απέσπασε τα πολύ θετικά σχόλια όλων, με τους περισσότερους να απαντούν με το emoji φωτιά ενώ ανάμεσα σε όσους «χειροκρότησαν» την εμφάνισή της ήταν οι συνάδελφοί της Σύλβια Δεληκούρα, Τόνυ Δημητρίου και Κωνσταντίνος Μπιμπής.