Η Κατερίνα Παπουτσάκη απάντησε με 6 μόλις γράμματα σε επικριτικά σχόλια πως αδυνάτισε πολύ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απάντησε με 6 μόλις γράμματα σε επικριτικά σχόλια πως αδυνάτισε πολύ
Instagram

Το skinny shaming έκανε για ακόμα μία φορά την εμφάνισή του.

Στο Αγκίστρι παρέα με καλούς της φίλους βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη με αφορμή το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. Η γνωστή ηθοποιός, ανανεωμένη και διαγράφοντας μία αξιόλογη πορεία στη μουσική παράλληλα με την υποκριτική, πέρασε ποιοτικό χρόνο και μάλιστα μοιράστηκε και κάποια πλάνα στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Η Τζένη Θεωνά έγινε νονά & «ηθικός αυτουργός» της βάφτισης είναι ο γιος της-Οι λεπτομέρειες του look

Φορώντας ένα ολόσωμο με animal print μοτίβο μαγιό και γυαλιά ηλίου με 70s vibes, η ταλαντούχα καλλιτέχνης πόζαρε με αυτοπεποίθηση στον φακό και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μη θαυμάσουμε τόσο την ομορφιά όσο και αυτό που εκπέμπει.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε με ειλικρίνεια για τη ζωή μετά το διαζύγιο

https://www.instagram.com/p/CrqYZ8OocUi

Δυστυχώς, στην υπέροχη ανάρτησή της, υπήρξαν και κάποια επικριτικά σχόλια ή αλλιώς το skinny shaming έκανε για ακόμα μία φορά την εμφάνισή του. Κάποιοι χρήστες το πήγαν ακόμα παραπέρα κάνοντας ερωτήσεις στην Κατερίνα σχετικά με το αν αδυνάτισε επειδή χώρισε.

Πάσχα με μαγιό: Μπόμπα, Παπουτσάκη & Μπόσνιακ με Νικολαΐδη βγήκαν ήδη παραλία με 4 διαφορετικά looks

https://www.instagram.com/p/CrrN__FIe6x

Η εν λόγω ανάρτηση είναι ακόμα μία απόδειξη πως ο κόσμος πάντα θα βρει κάτι να πει, ενώ για ακόμα μία φορά είναι σαφές πως το shaming σε μια γυναίκα για τα κιλά της δεν είναι κομψό όσες καρδούλες και αν μπούνε δίπλα σε ένα αρνητικό σχόλιο που στόχο έχει να θίξει και όχι να κάνει καλό.

Η απάντηση της Κατερίνας με 6 μόλις γράμματα

Γνωστή για την αλληλεπίδρασή της με τους followers της, η Κατερίνα απάντησε με ευγένεια σε ένα από αυτά τα σχόλια, χρησιμοποιώντας μόλις έξι γράμματα.

341996252_488644423388773_4007452857527055556_n.jpg

Η σιλουέτα της Κατερίνας Παπουτσάκη ήταν πάντα η ίδια, και δεν μπορούμε να μη θαυμάσουμε πως μετά από δύο γέννες, έχει το σώμα που εκείνη επιθυμεί. Οι αναρτήσεις της, είτε αφορούν στην προσωπική της ζωή, είτε στα επαγγελματικά της, αποτελούν πάντα έμπνευση ενώ και οι απόψεις της για τη ζωή έχουν πάντα empowering στοιχεία στα οποία και πατάμε ένα μεγάλο like.