Αυτή η νύχτα μένει: Το Twitter «υποκλίθηκε» στον κρυφό γάμο Νίτσας - Γιώργη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Αυτή η νύχτα μένει: Το Twitter «υποκλίθηκε» στον κρυφό γάμο Νίτσας - Γιώργη

Στο επεισόδιο της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» η Νίτσα και ο Γιώργης παντρεύτηκαν κρυφά επισκιάζοντας την επιστροφή της Μαρίνας σύμφωνα με τα σχόλια στο Twitter. 

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 11 Μαΐου για την σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» η μεγάλη έκπληξη ήρθε για τους τηλεθεατές όταν ο Στρατής πηγαίνοντας να αγοράσει ένα κόσμημα στην Ζέτα αντίκρισε μπροστά του την Μαρίνα, η οποία τελικά ζει.

Παρ' όλα αυτά τα βλέμματα στο συγκεκριμένο επεισόδιο για τους fans της σειράς «τράβηξε» ο γάμος της Νίτσας με τον Γιώργη.

Ο κρυφός γάμος Νίτσας - Γιώργη

Αν και ξέραμε ότι η Νίτσα είχε πει το «ναι» στον Γιώργη στην πρόταση που της είχε κάνει, η ερωτική εμπλοκή της με τον Τάσο, τον ανιψιό του είχε προβληματίσει όσους παρακολουθούν την σειρά. Βέβαια, η ίδια εξ αρχής δεν ήθελε να πληγώσει τον Γιώργη οπότε κοίταξε να βάλει τα όριά της στην σχέση τους.

Στο επεισόδιο, λοιπόν της Πέμπτης ο Γιώργης ζήτησε από την Νίτσα να επισπεύσουν τον γάμο τους και αυτή δέχτηκε. Ωστόσο, η βοήθεια που πήγαν να δεχτούν ως προς την οργάνωσή του κυρίως από την Βρέττω παραλίγο να τους αποτρέψει από το να παντρευτούν. Η λύση τελικά ήρθε όταν ο Γιώργης είπε στην Νίτσα να παντρευτούν κρυφά και αυτή δέχτηκε με χαρά. Παρόντες στον γάμο ήταν μόνο η Διαμάντω και ο Θεοδωράκης που ήταν και κουμπάροι αλλά και ο μικρός Νικολάκης.

https://www.instagram.com/p/CsHlG4poblQ

Το Twitter «χειροκρότησε» αυτόν τον γάμο

Αν και όπως είπαμε στο συγκεκριμένο επεισόδιο η μεγάλη αποκάλυψη ήταν ότι η Μαρίνα, η οποία ζει έγινε αντιληπτή και από τον Στρατή, την προσοχή των χρηστών του Twitter τράβηξε ο κρυφός γάμος Νίτσας - Γιώργη.

Πολλοί ανέφεραν ότι ήταν ο πιο «συγκινητικός τηλεοπτικός γάμος» ενώ όλοι σχολίασαν τον έρωτα του Γιώργη για την Νίτσα.

Θα κρατήσει ο γάμος Νίτσας - Γιώργη;

Στο επόμενο επεισόδιο σύμφωνα με το τρέιλερ ο Τάσος, ο ανιψιός του Γιώργη θα εξομολογηθεί τον έρωτά του στην Νίτσα και εκείνη την ώρα θα τους δει ο Γιώργης.

Οι fans της σειράς πάντως δεν θέλουν η σχέση Νίτσας - Γιώργη να καταστραφεί.

https://www.instagram.com/p/CsHlMpJoAdV