Στη matchy- matchy φωτό της Δέσποινας Βανδή με τη Μελίνα την παράσταση «έκλεψε» ο Μπισμπίκης

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στη matchy- matchy φωτό της Δέσποινας Βανδή με τη Μελίνα την παράσταση «έκλεψε» ο Μπισμπίκης

Η λεπτομέρεια που λίγοι πρόσεξαν και η φωτογραφία που αποδεικνύει το πόσο πολύ μοιάζει η Δέσποινα με τη 19χρονη Μελίνα Νικολαΐδη. 

Απ' όταν ενηλικιώθηκε η Μελίνα Νικολαΐδη όλο και πιο συχνά βλέπουμε στα social media και της ίδιας αλλά και της Δέσποινας Βανδή στιγμιότυπα από κοινές τους εξόδους.

Μελίνα Νικολαΐδη: Είναι το απόλυτο «summer girl» & αυτά είναι τα beach looks της

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή, στην οποία βρίσκεται μαζί με καλούς της φίλους, τον Βασίλη Μπισμπίκη και την Μελίνα με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

despina-vandi-family.png

Η λεπτομέρεια που κανείς δεν πρόσεξε εκτός από μία follower

Ο γιος της Δέσποινας Βανδή Γιώργος Νικολαΐδης στην πιο party time στιγμή με τη μαμά του

Στην τελευταία φωτογραφία, λοιπόν που μοιράστηκε η Δέσποινα Βανδή από την Πρωτομαγιά στο σπίτι της, υπήρχε μια λεπτομέρεια που μόνο μία follower παρατήρησε.

Η τραγουδίστρια με την κόρη της φαίνεται πως επηρεάζουν η μία την άλλη, όπως κάνουν και οι φίλες μεταξύ τους κι έτσι οι δυο τους συνδύασαν το outfit τους με λευκά sneakers. Η μεν Δέσποινα Βανδή τα συνδύασε με ένα γαλάζιο μίνι φόρεμα ενώ η Μελίνα με γκρι jeans και ροζ μπλουζάκι.

Τη λεπτομέρεια αυτή - για να δίνονται σωστά τα εύσημα - την πρόσεξε μία follower, η οποία σχολίασε την φωτογραφία με ενθουσιασμό. Βέβαια, η απάντηση από κάποιον άλλον follower σε αυτή την παρατήρηση ήταν που «χάρισε» αρκετό γέλιο αφού έγραψε ότι δεν παρατήρησε όπως εκείνη τα παπούτσια της Δέσποινας Βανδή με της κόρης της αλλά αυτά του Βασίλη Μπισμπίκη. Το plot twist βέβαια ήταν ότι εκείνος δεν φορούσε παπούτσια αλλά ήταν ξυπόλητος στο γρασίδι.

Stigmiotypo-o8onhs-(1281).png

Η σχέση μαμάς - κόρης μετά την αποκάλυψη της σχέσης της πρώτης

Η Δέσποινα Βανδή φρόντισε όπως φαίνεται να εξηγήσει στα παιδιά της τους λόγους που αυτή κι ο Ντέμης Νικολαΐδης χώρισαν όπως και να τους μιλήσει για την νέα της σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Έτσι εξηγείται που η Μελίνα βρίσκεται σε πολλές κοινές οικογενειακές στιγμές με τους δυο τους ενώ με post που έχει δημοσιεύσει κάποτε έχει στηρίξει την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη ξεκάθαρα γράφοντας τον στίχο: «έρωτα θέλει η ζωή κι άσε τους άλλους να ζηλεύουν».