«Γέννησα έναν ήλιο αλλά έχω τρεις» λέει η Μαρία Τζομπανάκη και σύσσωμος ο Σασμός συμφωνεί

«Γέννησα έναν ήλιο αλλά έχω τρεις» λέει η Μαρία Τζομπανάκη και σύσσωμος ο Σασμός συμφωνεί
Instagram

Η πάντα εντυπωσιακή ηθοποιός είναι μάνα, γιαγιά, πεθερά, και η φίλη που θα ήθελες να έχεις. 

«Πανηγυρίζω σαν μάνα: Γέννησα ένα ήλιο αλλά έχω τρείς!!!!!!!!!!!!!!», έγραψε η Μαρία Τζομπανάκη με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας την Κυριακή (14/5) αναρτώντας μία υπέροχη φωτογραφία με την οικογένειά της. Στο πλάνο που θα δεις παρακάτω το οποίο και «έντυσε» με την υπέροχη καλλογραμμένη λεζάντα, βλέπουμε τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη, τη νύφη της Γεωργία Κρασσά και τον εγγονό της Αχιλλέα.

Στον Σασμό γίνονται θαύματα με το Twitter να τρολάρει ακόμη και τη σκηνή του Αστέρη με τον γιο του

https://www.instagram.com/p/CsNx0CMoc3H

Μάλιστα, στο εν λόγω πλάνο, είδαμε για πρώτη φορά και μέρος του προσώπου του μικρού αγοριού το οποίο και μοιάζει στη μαμά του απ΄όσο μπορούμε να διακρίνουμε.

Η Ευγενία Σαμαρά και η Δανάη Παππά που πρωταγωνιστούν με την ηθοποιό στον Σασμό δεν άφησαν ασχολίαστη τη φωτογραφία.

Untitled.png

Το like της άφησε φυσικά και η «Αργυρώ» του Σασμού κατά κόσμον Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

346108031_182177204780833_7026770742502924501_n.jpg

Πριν από λίγες ημέρες και προκειμένου να ευχηθεί «καλό Μάη», η γνωστή πρωταγωνίστρια ανέβασε ξανά ένα σταθερό post με τον εγγονό της στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία.

https://www.instagram.com/p/Crsa7Nhof-V

Ένα μεγάλο μέρος των αναρτήσεων της Μαρίας Τζομπανάκη στο Instagram είναι με την οικογένειά της την οποία και έχει πάνω από όλα.

https://www.instagram.com/p/CmmDG3MIxib

«Μακροβούτι στην αγάπη, χωρίς επιστροφή...», όπως έχει πει και σε άλλη ανάρτησή της η Μαρία.

https://www.instagram.com/p/CNYF70WFwBi

Όπως είναι γνωστό, εδώ και δύο χρόνια οι λάτρεις της τηλεόρασης και του Σασμού απολαμβάνουν τη Μαρία Τζομπανάκη και τον Ορφέα Αυγουστίδη ως Καλλιόπη και Αστέρη στην επιτυχημένη σειρά.

Όπως είναι επίσης γνωστό, ο ηθοποιός εδώ και χρόνια έχει βρει τη σύντροφό της ζωής του στο πρόσωπο της Γεωργίας Κρασσά με τη οποία απέκτησαν τον γιο τους τον Απρίλιο του 2021. Τον Ιούνιο του 2022 το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ βάφτισαν και το παιδάκι τους το οποίο πήρε το όνομα Αχιλλέας.

unknown_288326795_560892532162342_7710696564164353584_n.jpg

Ο γάμος έγινε σε μία ρομαντική τελετή σε κτήμα στο Κορωπί, από την οποία φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Μαρία Τζομπανάκη. Εκείνη περήφανη γιαγιά, μαμά και πεθερά, είχε δηλώσει σχετικά στην εκπομπή Καλυτερα δεν Γίνεται: «Λένε ότι όποιος δεν χτίσει και δεν παντρέψει δεν έχει νιώσει τη ζωή. Έχω χτίσει, ήταν λιγότερο αγχωτικό. Ο γάμος είναι κάτι άλλο. Όταν όμως σου βρέχει την ημέρα του γάμου και αλλάζει όλη την προετοιμασία και εκεί ξαφνικά στριμωχνόμαστε σε μια μικρή αίθουσα. Αλλά η αγάπη του κόσμου και των παιδιών τα ξεπέρασε όλα. Ήταν ένα πάρτι μέχρι το πρωί, κανένας δεν καθόταν».

Ανάλογο πάρτι ήταν και αυτό που οργανώθηκε μερικά χρόνια πριν, όταν παντρεύτηκε η ίδια τον σύζυγό της, γάμο στον οποίο τη συνόδευσε ο γιος της. Ο άκρως παραδοσιακός γάμος πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη το 2016, όταν αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον σύζυγό της Γιάννη Βάλβη.

tz1-vert555-(1)-(1).jpg

Θυμίζουμε ότι ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι γιος της ηθοποιού και του Ντίνου Αυγουστίδη. Οι δυο τους χώρισαν πριν πολλά χρόνια αλλά διατηρούν εξαιρετική σχέση, με την ίδια να δηλώνει σχετικά στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω»:

«Παίζει ρόλο η εμπειρία κι η ανατροφή μας. Εγώ είχα μια αυστηρή ανατροφή της μονογαμικής σχέσης, Κρήτη, αδέρφια, αγόρια. Ο Ντίνος προέρχεται από την Μικρά Ασία, άλλες καταβολές κι αριστερή οικογένεια. Μια πιο ανοιχτή σκέψη για αυτές τις σχέσεις. Αργήσαμε να το καταλάβουμε. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ο τέταρτος αδερφός μου. Είμαστε πολύ συνδεδεμένοι. Φαντάσου ότι βγήκα δημόσια και του είπα ένα τραγούδι για να τον αποχαιρετήσω και να κοινοποιήσω στον κόσμο, ναι χωρίσαμε. Ενώ ήμασταν σε διάσταση. Έπρεπε να τελειώνει αυτό».

Για τον γιο της, είχε πει στην ίδια εκπομπή: «Ο Ορφέας είχε παίξει μαζί με τον γιο του Καφετζόπουλου σε μια τηλεταινία, μια σκηνή όταν ήταν 8 ετών. Όταν πήγαμε σπίτι μου λέει μαμά πότε θα πληρωθώ; Του λέω δεν θα πληρωθείς. Ο Ορφέας είναι δίκαιος αλλά έχει το στοιχείο του επαγγελματισμού από τότε. Όταν τον είδα να παίζει στου Περάκη την ταινία, τον είδα την ημέρα της πρεμιέρας και λέω το παιδί μου θα γίνει ηθοποιός, δεν του είπα τίποτα τότε. Μετά τον πήρε η Ελένη Ράντου και έπαιξε στις “Νύχτες Ραδιοφώνου” και όταν τον είδα να παίζει και να είναι ολοκληρωμένη προσωπικότητα πάνω στη σκηνή έβαλα τα κλάματα, γιατί κατάλαβα ότι το παιδί μου έχει ένα δώρο και φέτος έκλαψα όταν τον είδα σε αυτή την παράσταση που παίζει».

Για τον ερχομό του εγγονού της, αποκάλυψε: «Όταν έμαθα ότι έρχεται το εγγόνι μου σκέφτηκα: “Ο γιος μου θα γίνει πατέρας”. Είπα πως θα ζήσω και θα χαρώ τη ζωή μου. Όταν το παιδί άρχισε να επικοινωνεί και να μας αναγνωρίζει τώρα που μεγαλώνει είπα πως αυτό το παιδί είναι σαν δικό μου, είναι ο γιος του γιου μου και ξαναζώ τη γέννηση του γιου μου, αλλά το πρώτο μου συναίσθημα ήταν ότι το παιδί μου γίνεται πατέρας».