Το κρυφό δράμα του Αστέρη στον Σασμό και η πιο σοκαριστική στιγμή του πριν την αποκαθήλωση

Κατερίνα Μπούσιου
Το κρυφό δράμα του Αστέρη στον Σασμό και η πιο σοκαριστική στιγμή του πριν την αποκαθήλωση

Μέχρι το τροπάριο της Κασσιανής την Μεγάλη Τρίτη, θα έχουμε εξελίξεις που αφορούν σε δύο ζευγάρια του Σασμού. O Αστέρης πετά στα σύννεφα με τον γιο του. 

Η αγάπη όλα τα υπομένει, αλλά δεν τα συγχωρεί και όλα. Κάπως έτσι θα βιώσουμε στον Σασμό τις επόμενες ημέρες την αποκάλυψη του παιδιού που ενώνει τον Αστέρη με την Αργυρώ.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης ετοιμάζεται για την πιο κρίσιμη στιγμή του ρόλου του και μία ακόμη ηρωίδα θα πέσει από τα σύννεφα κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας με την δική της σχέση. Θα έρθει όμως Ανάσταση για τα δύο κορίτσια και κυρίως για την Αργυρώ ή την περιμένει ένας μεγάλος γολγοθάς;

https://www.instagram.com/p/Cqlhi3fIRVg

Η Θοδώρα και η Αργυρώ στην πιο κρίσιμη στιγμή τους

Από την περσινή ακόμη τηλεοπτική σεζόν με την εγκυμοσύνη της Αργυρώς στον Σασμό και τη φυγή της στα Γιάννενα που έφερε και τον γάμο της με τον Σταύρο, οι φανς της σειράς, οι γνωστοί ΑΑ στο Twitter που αγαπούν και στηρίζουν το ζευγάρι, περίμεναν με αγωνία αρχικά την επανασύνδεσή τους και σε δεύτερο επίπεδο την αποκάλυψη για τον μικρό γιο του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/CqVohM-Pf48

Ήρθε λοιπόν η ώρα στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης, να δούμε πλέον τον Σταύρο να κάνει την μεγάλη αποκάλυψη στον Αστέρη. Καταρχάς, θυμίζοντάς του πως ο Παύλος Βρουλάκης τον συγχώρεσε πολύ εύκολα που ήταν μαζί με την ανιψιά του και τον απελευθέρωσε από την απαγωγή. Αυτό θα έπρεπε να τον βάλει σε υποψίες. Επιτέλους μαθαίνει πως είναι ο πατέρας του μικρού Πετρή.

«O Φαρμάκης είναι»: Με μία του λέξη ο Αντώνης στον Σασμό καταδικάζει τον επίδοξο δολοφόνο του

Απόγνωση, συγκίνηση αλλά και θυμός κατακλύζουν τον τηλεοπτικό ήρωα και ζητά εξηγήσεις από την Αργυρώ.

Κατανοεί πως φοβόταν όλο αυτό το διάστημα να του πει την αλήθεια, αλλά δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Μέχρι πρόσφατα ζούσε το μικρό του δράμα πως δεν θα μπορούσε εύκολα να κάνει ένα παιδί με τον έρωτα της ζωής του και τώρα βρίσκεται να είναι πατέρας.

Η μόνη που είναι ανακουφισμένη κάπως με την εξέλιξη είναι η Μαρίνα. Παρόλο που φοβάται πως αυτό το παιδί είναι ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ της κόρης της και του νεαρού Σταματάκη που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κοπεί. Άρα αναπόφευκτη η σχέση τους.

Το ζευγάρι θα περάσει μία μεγάλη κρίση, έναν μικρό χωρισμό αλλά και μία επανασύνδεση που θα μας οδηγήσει σταδιακά στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Μία ακόμη αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια και επίσης πληγώνει τους ενδιαφερόμενους. Ο Λευτέρης δεν μπορεί να κρύψει άλλο από τη Θοδώρα πως η Στέλλα ήταν η κοπέλα που θα παντρευόταν. Εκείνη του δίνει τελεσίγραφο απόψε: «Είναι η τελευταία σου ευκαιρία. Δεν έχει άλλη» του λέει ξεκάθαρα.

Μόνο που θα της κάνει τη μισή αποκάλυψη. Χωρίς ακόμη να της λέει πως είναι αστυνομικός σε κρυφή αποστολή με στόχο τον Φαρμάκη.

https://www.instagram.com/p/CqflN2DKmOJ

Η Θοδώρα - Δανάη Παππά βλέπει για μία ακόμη φορά την προσωπική της ζωή να καταστρέφεται. Μόνο που στην δική της περίπτωση θα έχουμε Ανάσταση και happy end γιατί θα αναγκαστεί από τις εξελίξεις, αφενός να αγωνιά για την ζωή του, αφετέρου να μη μπορεί να φύγει από το πλάι του.