Αντί για εβδομάδα των Παθών στον Σασμό είχαμε βραδιά πάθους πριν ο Αστέρης μάθει 2 μεγάλα μυστικά

Κατερίνα Μπούσιου
Αντί για εβδομάδα των Παθών στον Σασμό είχαμε βραδιά πάθους πριν ο Αστέρης μάθει 2 μεγάλα μυστικά

Ο Αστέρης χωρίζει από την Αργυρώ και μετά από δύο χρόνια αγκαλιάζει για πρώτη φορά τον γιο του στον Σασμό. 

Αντί για βραδιά κατάνυξης λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας, οι σεναριογράφοι του Σασμού αποφάσισαν να χαρίσουν χθες το βράδυ στο κοινό τους, μία βραδιά πάθους μεταξύ του Αστέρη και της Αργυρώς και του Μαθιού με τη Βασιλική.

Το κοινό στο Twitter ενθουσιάστηκε με τις ερωτικές σκηνές και περιμένει με αγωνία τις νέες εξελίξεις. Τον νέο Γολγοθά του Αστέρη που μαθαίνει πως ο αδελφός του είναι δολοφόνος και πως έχει ένα γιο. Η συνάντηση μαζί του θα είναι ίσως η ωραιότερη τηλεοπτική του στιγμή στον Σασμό.

https://www.instagram.com/p/Cq2aeErIGzm

Αντί για κατάνυξη είχαμε σκηνικό από τις «9 1/2 εβδομάδες»

Ενώ όλες οι σειρές μυθοπλασίας έχουν κάνει μία μικρή παύση λόγω του Πάσχα, ο Σασμός είπε να αποχαιρετήσει τους φανς μόλις χθες, με ένα καθαρά ερωτικό επεισόδιο που ξεκίνησε βέβαια με μία δολοφονία - ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Τέρμα πια τα μυστικά: Στον Σασμό έχουμε αποκαλύψεις & τον επίλογο του Δημήτρη Αλεξανδρή

Από το ντουέτο Ευθύμη και Λευτέρη που σκότωσαν τον Οδυσσέα, μεταφερθήκαμε στα δύο βασικά πρωταγωνιστικά ζευγάρια. Ο Μαθιός που αγωνιά για το όπλο του που είναι στα χέρια του Μανόλη πέρασε μία νύχτα πάθους στην αγκαλιά της Βασιλικής του με σκηνές που θύμιζαν την ταινία «9 1/2 εβδομάδες» όπως σωστά παρατήρησαν οι φανς του Σασμού στο Twitter.

Ο αδελφός του ο Αστέρης επίσης ήταν στην αγκαλιά της Αργυρώς του. Της έκανε μάλιστα δώρο ένα σέξι νυχτικό, αλλά και ένα παιχνίδι για τον γιο της.

Ο γιος της, είναι όμως και γιος του. Και αυτό το μαθαίνει την επόμενη εβδομάδα. Αφού έχει διαβάσει το γράμμα του Κώστα που έχει ο Τόλης και λέει πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Δεν το πιστεύει όμως. Θα το κρατήσει στην άκρη του μυαλού του. Θα του φανεί χρήσιμο αυτό το στοιχείο του Ορφέα Αυγουστίδη στην επόμενη σεζόν.

Η Αργυρώ ομολογεί στην Στέλλα την πατρότητα του γιου της και ο Σταύρος επίσης μιλά στον Αστέρη για τον γιο του. Πόσα να αντέξει πια και αυτός ο πρωταγωνιστής;

https://www.instagram.com/p/CqxlL4YKGAn

Ο Γολγοθάς του είναι μακρύς αλλά θα δούμε και μία σκηνή όπου με πρωτοβουλία της Αργυρώς (με την οποία χωρίζει για λίγο) θα συναντήσει τον γιο του.

Αυτή θα είναι μάλλον και η καλύτερη τηλεοπτική του στιγμή. Δεν έχουμε αμφιβολία για το πόσο τέλειος θα είναι σε αυτό τον ρόλο ο Ορφέας.