Ο Αστέρης ως μπαμπάς ζει στον Σασμό το θαύμα λίγο πριν ξεσπάσει «πόλεμος» με την Καλλιόπη

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Αστέρης ως μπαμπάς ζει στον Σασμό το θαύμα λίγο πριν ξεσπάσει «πόλεμος» με την Καλλιόπη

Τελικά καλύτερα από όσο φανταζόσουν θα εξελιχθούν τα πράγματα στον Σασμό μόλις ο Αστέρης μάθει πως είναι μπαμπάς σε σχέση με την Αργυρώ. Το αντίθετο θα συμβεί με την Καλλιόπη. 

Το αποψινό και τα προσεχή επεισόδια έχουν ως κεντρικό πρωταγωνιστή του Σασμού τον Ορφέα Αυγουστίδη ως Αστέρη. Θα τον δεις πλέον στον ρόλο του πατέρα.

Μαθαίνει ταυτόχρονα από 2 ανθρώπους το μυστικό πως είναι ο βιολογικός πατέρας του Πετρή και όπως καταλαβαίνεις η ζωή του αλλάζει. Αλλάζει όμως και η σχέση του με την Αργυρώ όπως αλλάζει και η σχέση του με την μαμά Καλλιόπη. Τώρα πια όλοι τρέμουν τη στιγμή που θα το ανακαλύψει η καπετάνισσα. Και θα το μάθει με δύο τρόπους και εκείνη. Έναν κρυφό και έναν φανερό.

Η πιο όμορφη λέξη που θα ακούσει ο Αστέρης: «Μπαμπά»

Μετά από ακριβώς έναν χρόνο, ήρθε η ώρα στον Σασμό να αποκαλυφθεί το μυστικό της πατρότητας του μικρού Πετρή και γιου της Αργυρώς και του Αστέρη.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης θα έχει την ευκαιρία να το μάθει ως ρόλος από δύο ανθρώπους με διαφορά λίγης ώρας. Πρώτα θα τον καλέσει ο Σταύρος για να συναντηθούν και να του το πει (ως κάτι που όφειλε να κάνει για να έχει ήσυχη την συνείδησή του) και λίγο αργότερα από την ίδια την Αργυρώ, η οποία μόλις του λέει πως ο γιος της δεν είναι γιος του Σταύρου και εκείνος της απαντά: «Το ξέρω», μένει εμβρόντητη.

Θα κλονιστεί η σχέση τους. Δεν θα διαλυθεί.

Ο Αστέρης θα θυμώσει αλλά θα αποκτήσει και μία γλύκα με την νέα συνθήκη στη ζωή του. Το σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής που επίσης θα το μάθουν, γίνεται το ουδέτερο έδαφος για να βλέπει ο πατέρας τον γιο του. Εδώ θα ζήσουμε πολύ ωραίες και γλυκές σκηνές με τον Αστέρη στον νέο του ρόλο.

https://www.instagram.com/p/CrVpe8_KbCL

Τα νέα θα τα μάθει και ο παπά Μιχάλης και την σχετική συζήτηση με την Μαρίνα θα κρυφακούσει η Καλλιόπη. Κανείς δεν τολμά προς το παρόν, να της το αποκαλύψει.

Θα της μπουν και οι υποψίες μόλις ο Παντελής δει αρκετές φορές τον Αστέρη μόνο του με τον γιο της Αργυρώς και θα της μεταφέρει την απορία του.

https://www.instagram.com/p/CrQ2wIWI60P

Ο Αστέρης θα αναγκαστεί να της το πει. Και τώρα αρχίζει το καλύτερο μέρος του Σασμού για την φετινή χρονιά.

Γιατί αυτό το παιδί θα το διεκδικούν παράλληλα και οι δύο οικογένειες. Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Που συνήθως σημαίνει ένας ακόμη λόγος για να είναι σε συνεχή κόντρα. Ελπίζουμε να νικήσει η αγάπη στο τέλος. Αξίζει ένα happy end στον Αστέρη και στην Αργυρώ. Κυρίως στο κοινό της σειράς.