Η αγνώριστη Loreen το 2004 στο Idol & η Ελληνίδα που επιμελήθηκε το make up look της στη Eurovision

Η αγνώριστη Loreen το 2004 στο Idol & η Ελληνίδα που επιμελήθηκε το make up look της στη Eurovision
Instagram

Το κοινό και στις δύο νίκες της στη Eurovision, τα υπέροχα κοντά σγουρά μαλλιά πριν από 20 χρόνια, και η Ελληνίδα που εμπιστεύτηκε.  

«Every detail counts», έγραψε η Loreen στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram λίγες ώρες πριν γράψει ιστορία με το ανεξίτηλο «Tattoo» της στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision. Η εκρηκτική μελαχρινή κοπέλα κατέκτησε τη νίκη για τη Σουηδία για 2η φορά, 11 χρόνια μετά τον πρώτο της θρίαμβο με το «Euphoria».

Eurovision 2023:Οκτώ ατάκες του Twitter με το που τελείωσε το act η Σουηδία είχαν κρίνει ήδη τη νίκη

Η τραγουδίστρια ήταν προδιαγεγραμμένο πως θα κερδίσει στον μουσικό διαγωνισμό ή όπως είπε και ένας χρήστης στο Twitter «έπρεπε». Όπως είναι λογικό, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανά τον κόσμο θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες για το κορίτσι που λατρεύει την greek φέτα.

Η Loreen, λοιπό, γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1983 στη Στοκχόλμη και μεγάλωσε στο Västerås. Έγινε για πρώτη φορά γνωστή στο σουηδικό κοινό, μετά τη συμμετοχή της στο «Swedish Idol» το 2004, όπου και συστήθηκε ως Lorén Talhaoui.

Πριν από σχεδόν 20 χρόνια και σε ηλικία 20 χρονών, η πανέμορφη Loreen εμφανίστηκε για πρώτη φορά τηλεοπτικά με εντελώς διαφορετικό hair look όπως θα δεις παρακάτω.

Με κοντό σγουρό μαλλί χωρίς τις χαρακτηριστικές μακριές αφέλειες με τις οποίες τη γνωρίσαμε πριν από 11 χρόνια μέσα από τον διαγωνισμό, η Σουηδή τραγουδίστρια ερμήνευσε στους κριτές ένα κομμάτι της Alicia Keys.

Ήταν δύο οι λόγοι που η Middleton επέλεξε στη Eurovision το φόρεμα που κοστίζει περίπου 3.500 ευρώ

Η Ελληνίδα που επιμελήθηκε το beauty look της

Όπως είδαμε μέσα από το social media, το beauty σκέλος στην εμφάνιση της νικήτριας της Eurovision επιμελήθηκε η ελληνικής καταγωγής Anna Kokotos. Η γνωστή hair and make-up artist μοιράστηκε αρκετά πλάνα στο Instagram της από τις προετοιμασίες αλλά και από άλλες στιγμές με την καλή της φίλη Loreen. Με έμφαση στα μάτια και γήινους τόνους να κυριαρχούν στην παλέτα του μακιγιάζ η Anna «έδεσε» άψογα το make up με τη σκηνική παρουσία ή όπως είπε και η Loreen: «Every detail counts».

https://www.instagram.com/p/CpskRCtI0dt

Στις αναρτήσεις, πολλοί Έλληνες «παρακαλούν» την Anna που εργάζεται στη Σουηδία να επιστρέψει στη χώρα μας μαζί με τη νικήτρια φίλη της.

Η Loreen είπε «Νομίζω ότι είμαι Ελληνίδα μάλλον δε μου το 'χει πει η μητέρα μου..» & ίσως έχει δίκιο

Μία ακόμη ανάρτηση από τις προετοιμασίες

https://www.instagram.com/p/CpKVQuhoszf

Θυμήσου τώρα τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2012 και δες το κοινό στοιχείο

Όπως θα δεις και στο video παρακάτω, και σε εκείνη την εμφάνιση του 2012 αλλά και στη φετινή, η 40χρονη κοπέλα επέλεξε να εμφανιστεί ξυπόλυτη επί σκηνής. Δεν ξέρουμε τον ακριβή λόγο, πάντως το αποτέλεσμα είναι αυτό το γήινο που άρεσε πολύ και που έδεσε με όλη τη φιλοσοφία της Loreen η οποία λατρεύει την κίνηση και κάθε σημείο του σώματός της χορεύει ρυθμικά και σε απόλυτο συγχρονισμό με τη φωνή της.