Η Hailey Bieber θέλει απεγνωσμένα να κάνει παιδιά αλλά υπάρχει ένας λόγος που φοβάται πολύ

Η Hailey Bieber θέλει απεγνωσμένα να κάνει παιδιά αλλά υπάρχει ένας λόγος που φοβάται πολύ

Evan Agostini/Invision/AP

©2022 Evan Agostini

Η Hailey Bieber μοιράζεται περισσότερα σχετικά με το γιατί φοβάται τόσο πολύ να κάνει παιδιά ενώ θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον Justin Bieber.

Η Hailey Bieber θέλει πολύ να κάνει παιδιά και να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον Justin Bieber, αλλά έχει επιφυλάξεις γιατί φοβάται κάτι πολύ συγκεκριμένο και απόλυτα λογικό.

Η Hailey Bieber θέλει απεγνωσμένα παιδιά, αλλά φοβάται και ο λόγος δεν είναι καθόλου παράλογος

Το 26χρονο μοντέλο και σύζυγος του διάσημου τραγουδιστή, μίλησε στην “The Sunday Times” και στη συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι ενώ θέλει παιδιά, φοβάται πολύ τους έντονους σχολιασμούς που μπορεί να αντιμετωπίσουν μόνο και μόνο γιατί έχουν διάσημους γονείς.

https://www.instagram.com/p/Crl_wdAP3mQ

Πιο συγκεκριμένα, η Hailey Bieber είπε: “Θέλω τόσο πολύ [να κάνω] παιδιά, αλλά φοβάμαι. Αρκεί που οι άνθρωποι λένε πράγματα για τον σύζυγό μου ή τους φίλους μου. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσω τους ανθρώπους να λένε πράγματα για ένα παιδί.”

Αυτά είναι τα 5 foundations που λατρεύουν οι μεγαλύτερες stars του πλανήτη

Justin Bieber: “Κυριολεκτικά κλαίω γι’ αυτό όλη την ώρα”

“Κυριολεκτικά κλαίω γι’ αυτό όλη την ώρα” παραδέχτηκε στο μέσο και παρά τις ανησυχίες της, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να αφήσει τον φόβο της να την εμποδίσει από το να καλωσορίσει ένα παιδί όταν έρθει. "Μπορούμε μόνο να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τα μεγαλώσουμε", είπε. "Αρκεί να νιώθουν αγαπημένα και ασφαλή".

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Hailey Bieber μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της τον Μάρτιο του 2022, όταν υπέστη ένα μίνι εγκεφαλικό επεισόδιο, και σημείωσε επίσης το γεγονός πως έπρεπε να εξηγήσει την κατάστασή της στους 49,5 εκατομμύρια followers της στο Instagram.

"Την επομένη της εισαγωγής μου στο νοσοκομείο, είχε βγει online. Ήθελα να πω τι συνέβη με δικά μου λόγια, επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι έκαναν υποθέσεις".

"Αν αφήνεις τέτοια πράγματα να σε κάνουν να σωπάσεις, επιτρέπεις στους ανθρώπους να σου υπαγορεύουν πώς θα ζήσεις τη ζωή σου", είπε. "Μερικές φορές θέλω να κουλουριαστώ και να γίνω ερημίτης, και σκέφτομαι πως αν έτσι αισθάνονται οι άνθρωποι, ίσως θα έπρεπε να μείνω σπίτι. Αλλά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος."

https://www.instagram.com/p/CsMCCDGuTar

Hailey Bieber και Justin από το 2018 μαζί

Αυτή και ο Justin Bieber αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο του 2018 και παντρεύτηκαν αθόρυβα μήνες αργότερα στην Νέα Υόρκη. Γιόρτασαν τον γάμο τους με μια μεγάλη τελετή στο πολυτελές θέρετρο Montage Palmetto Bluff στο Bluffton της Νότιας Καρολίνας, τον Οκτώβριο του 2019.

Το πραγματικό drama ανάμεσα σε Selena Gomez & Hailey στα social έχει εξήγηση (+δεν είναι o Justin)

Η Hailey έχει ανοιχτεί ξανά στο παρελθόν για τη δημιουργία οικογένειας με τον ποπ σταρ σύζυγό της. Τον Αύγουστο, η ιδρύτρια του Rhode δήλωσε στο Harper's Bazaar ότι ο γάμος τους χρειάζεται "προσπάθεια" και το ίδιο θα γινόταν και με την απόκτηση παιδιών.

https://www.instagram.com/p/CpQZOYpPJPF

"Εξακολουθεί να είναι το πρόσωπο στο οποίο θέλω να τρέξω πίσω", είχε πει τότε. "Μπορεί να πετάξω κάπου και να πάω να κάνω μια δουλειά, αλλά ανυπομονώ να επιστρέψω και να κάνουμε παρέα". "Αισθάνομαι ότι αυτό οφείλεται στην προσπάθεια που έχει γίνει και από τις δύο πλευρές. Στο τέλος της ημέρας, είναι ο καλύτερός μου φίλος, αλλά εξακολουθεί να χρειάζεται πολλή δουλειά για να λειτουργήσει", παραδέχτηκε.

"Και μετά ξέρω ότι τελικά, όταν έρθουν τα παιδιά στο προσκήνιο, θα είναι μια εντελώς διαφορετική εποχή για να βρούμε πώς να το κάνουμε να δουλέψει", κατέληξε. Στην εκπομπή "Ellen DeGeneres Show" το 2020, ο Justin δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να κάνει "όσα παιδιά επιθυμεί να βγάλει η Hailey". "Θα ήθελα πολύ να έχω και εγώ μια μικρή φυλή, αλλά, ναι, είναι το σώμα της και ό,τι θέλει να κάνει."