H Λεκάκη πόσταρε #tbt photo με τη μαμά της αλλά όλοι παρατήρησαν την ομοιότητα με την 17χρονη κόρη

H Λεκάκη πόσταρε #tbt photo με τη μαμά της αλλά όλοι παρατήρησαν την ομοιότητα με την 17χρονη κόρη

H Μαρία Λεκάκη αναπόλησε στιγμές με την μητέρα της και μας υπενθύμισε πόσο ισχυρή είναι η σχέση μαμάς-κόρης.

Μπορεί η Μαρία Λεκάκη να διατηρεί λογαριασμό στο Instagram τα τελευταία χρόνια ωστόσο δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή και δημοσιεύει κυρίως στιγμιότυπα από την επαγγελματική της ζωή ή σπάνιες throwback φωτογραφίες με την μονάκριβη κόρη της.

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Λεκάκη για τη μητέρα της

Πριν λίγες ώρες η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία όπου την βλέπουμε σε παιδική ηλικία μαζί με την μητέρα της η οποία της δίνει ένα πολύ τρυφερό φιλί.

https://www.instagram.com/p/CsQrSvmILm1

«Μου λείπεις», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Oι διαδικτυακοί φίλοι της Μαρίας Λεκάκη «γέμισαν αγάπη» το post, σχολιάζοντας κόκκινες καρδούλες. Με μια δεύτερη ματιά στην παραπάνω φωτογραφία διακρίνεται η ομοιότητα της ηθοποιού με την 17χρονη κόρη της.

«Πώς γίνεται αυτή η γυναίκα όσο μεγαλώνει να μικραίνει;» - Τα σχόλια στη νέα φωτό της Μαρίας Λεκάκη

Η σχέση λατρείας με την κόρη της και οι σπάνιες φωτογραφίες

Η γνωστή ηθοποιός τρέφει μεγάλη αδυναμία στη μοναχοκόρη της, Ζωή η οποία είναι 17 ετών. Η νεαρή κοπέλα είναι ο καρπός του έρωτα της Μαρίας Λεκάκη με τον πρώην σύζυγό της και σκηνοθέτη, Λεωνίδα Πανωνίδη. Οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι από το 2007 μέχρι το 2012, ενώ η 17χρονη σήμερα Ζωή ήρθε στον κόσμο στις 30 Αυγούστου 2005.

Μαμά και κόρη έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση με την ηθοποιό να προστατεύει πάντα την ανήλικη Ζωή από την έκθεση στον Τύπο.

«Δεν θεωρώ ότι είναι κομμάτι της δουλειάς μου να εμφανίζομαι σε εκπομπές. Πηγαίνω μόνο όταν έχω να μιλήσω για κάτι. Νομίζω ότι αν εκθέτω την προσωπική μου ζωή, χάνω την ελευθερία μου», έχει πει χαρακτηριστικά στο Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή η Μαρία Λεκάκη.

https://www.instagram.com/p/CloRlVyoird

Όσο σπάνια η 53χρονη δημοσιεύει φωτογραφίες της κόρης της άλλο τόσο σπάνια μιλά για εκείνη σε συνεντεύξεις της. Στο παρελθόν είχε κάνει μια εξαίρεση και είχε αναφερθεί στη μητρότητα μιλώντας στον Τηλεθεατή: «Η μητρότητα με έκανε χαρούμενο άνθρωπο. Είμαι πανευτυχής που είμαι μαμά. Δεν θεωρώ ότι σοβαρεύεις απαραίτητα όταν γίνεσαι γονιός, αντίθετα μάλλον γίνεσαι πιο νέος εγκεφαλικά, παρατηρείς κομμάτια του εαυτού σου που ίσως έχεις ξεχάσει, σε ελαφραίνει, ανεξάρτητα από το ότι το να μεγαλώνεις ένα παιδί αποτελεί σίγουρα ευθύνη. Αλλά είναι δεδομένα ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί στη ζωή μου».

Πηγή κεντρικής: marialekaki.official