«Εσύ φταις για τον φόνο»: Στη Γη της ελιάς η Λυδία Κονιόρδου έρχεται σε κόντρα με την Ιουλία

Κατερίνα Μπούσιου
«Εσύ φταις για τον φόνο»: Στη Γη της ελιάς η Λυδία Κονιόρδου έρχεται σε κόντρα με την Ιουλία

Ποιοι βάζουν την Μαργαρίτα στο περιθώριο στη Γη της ελιάς μετά το φόνο της Μυρτάλης; 

Η Λυδία Κονιόρδου με την εμπειρία της αρχαίας τραγωδού στην Επίδαυρο δεν θα δυσκολευτεί να ερμηνέψει τον ρόλο της ως Μαργαρίτα στα επόμενα επεισόδια.

Αυτή η εμπειρία θα της χρειαστεί για την πολυεπίπεδη ερμηνεία της όταν θα μάθει πως ο γιος της δολοφόνησε την Μυρτάλη και όταν ο γιος της αυτοκτονήσει από τύψεις στη φυλακή. Θα της χρειαστεί όμως και όταν κάποιοι θα την πολεμήσουν και θα της αποδώσουν ευθύνες για όσα έχουν συμβεί. Έχει σαφέστατα ευθύνη.

Οι τύψεις της Μαργαρίτας και η οργή της Ιουλίας

Μετά την κηδεία της Μυρτάλης στη Γη της ελιάς θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις που θα είναι η σπίθα για έναν νέο πόλεμο. Η Ιουλία και ο Ισίδωρος μαθαίνουν από την Μαρίνα πως η Μυρτάλη είχε απαχθεί από τον Αλέξη στο παρελθόν και αυτό το γνώριζε η Μαργαρίτα.

Η μητέρα του Αλέξη και γεωπόνος των Βρετάκων, ήδη ζει μετά την δολοφονία της Μυρτάλης σα φάντασμα μέσα στην Αρεόπολη. Ο γιος της έχει συλληφθεί με δική της καταγγελία και αισθάνεται τύψεις που δεν έκανε κάτι νωρίτερα για να κλειστεί σε ψυχιατρική κλινική.

https://www.instagram.com/p/Cr3a8w6InCn

Η Ιουλία θα εξοργιστεί με την Μαργαρίτα και θα της κάνει κατά μέτωπον επίθεση, όπως και ο Μάνος και ο Ισίδωρος και μόνο η Αθηνά θα προσπαθήσει να κατευνάσει τον θυμό τους.

https://www.instagram.com/p/CaZn5UiovkE

Η αγαπημένη της ξαδέλφη (σύμφωνα και με το Mytv) πριν δεχθεί το ξέσπασμα της Ιουλίας θα περιμένει να τελειώσει η κηδεία της Μυρτάλης για να πάει στον τάφο της και να της ζητήσει συγγνώμη. Αυτή θα είναι η grande υποκριτικά στιγμή της Λυδίας Κονιόρδου.

Μέχρι να δεχθεί το δεύτερο χτύπημα με την αυτοκτονία του Αλέξη. Ήδη είναι εξαντλημένη συναισθηματικά και στο άκουσμα της είδησης καταρρέει.

https://www.instagram.com/p/CrA5mguo8Zh

Η ζωή της πια δεν έχει νόημα και πάλι η Αθηνά μαζί με την μητέρα της Μαρία θα προσπαθήσουν με τη βοήθεια του Λυκούργου και της Χάιδως να την στηρίξουν όπως και όσο μπορούν.

Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό για το αν θα συνεχίσει ο ρόλος της ως ηθοποιός και την τρίτη σεζόν. Ωστόσο όλα προς το παρόν δείχνουν πως δεν θα γραφτεί ο δικός της επίλογος μέχρι το καλοκαίρι.