2 ζευγάρια στη Γη της ελιάς χωρίζουν και ο Στάθης με την Ιουλία ξαναζούν τον έρωτά τους 

2 ζευγάρια στη Γη της ελιάς χωρίζουν και ο Στάθης με την Ιουλία ξαναζούν τον έρωτά τους 

Ποιοι θα παραμείνουν μαζί και ερωτευμένοι στη Γη της ελιάς και ποιοι θα χωρίσουν άδοξα και με συνέπειες; 

Συνήθως στην πραγματική ζωή μετά από ένα θλιβερό γεγονός ή μετά από μία αλληλουχία δραματικών γεγονότων, πάντα ακολουθεί η χαρά.

Συμβαίνει και στις σειρές μυθοπλασίας αυτό και στη Γη της ελιάς οι τηλεοπτικοί ήρωες είναι έτοιμοι μετά τον θάνατο της Μυρτάλης να μοιραστούν ξανά στιγμές ευτυχίας. Ένα ζευγάρι ενώνεται ξανά, δύο παραμένουν ερωτευμένα, δύο χωρίζουν και ένα δοκιμάζεται ξανά και θεωρείται αβέβαιο το μέλλον του.

Η Ιουλία ξανά μαζί με τον Στάθη

Το μόνο βέβαιο στη Γη της ελιάς είναι ο έρωτας του Μάνου και της Μαρίνας και της Βασιλικής με τον Φίλιππο. Αυτά τα ζευγάρια είναι η βάση της σειράς και προς το παρόν - αν εξαιρέσουμε μία μικρή επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της Μαρίνας - δεν έχουμε δραματικές εξελίξεις που να αφορούν στη σχέση τους.

https://www.instagram.com/p/CrRN_RSLS1s

Ο τραγικός θάνατος της Μυρτάλης θα φέρει και ένα καλό στη ζωή των Βρετάκων. Η Ιουλία η οποία και λόγω της αδυναμίας στην ανιψιά της, περνά πολύ δύσκολα, θα βρει παρηγοριά ξανά στην αγκαλιά του Στάθη.

Όλοι στα μαύρα: Τα πρώτα πλάνα στη Γη της ελιάς που «φωτογραφίζουν» τον θρήνο για την Μυρτάλη

Η επανένωση είναι γεγονός και μάλλον αυτή είναι η τελευταία μεγάλη κρίση που βιώνουν. Αναμένουμε τον γάμο τους, αλλά λόγω πένθους, μάλλον θα τον δούμε στην τρίτη σεζόν.

Οριστικός και αμετάκλητος θα θεωρηθεί ο χωρισμός για δύο άλλα ζευγάρια. Γιώργης και Ευτυχία χωρίζουν μετά την αποκάλυψη του φόνου του Ανέστη και την δική της ομολογία, ενώ η Ασπασία και ο Δημοσθένης λόγω των συνθηκών και με το δικό του τέλος, χωρίζουν τις ζωές τους.

https://www.instagram.com/p/CrWFkkKoN1p

Ένα ζευγάρι με αβέβαιο μέλλον είναι η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος. Μπορεί να τους είδαμε ξανά μαζί και αγαπημένους, αφού ο Κωνσταντίνος έγινε ο δότης και έσωσε τη ζωή του πεθερού του Λυκούργου, αλλά η μυστική δράση του συμβολαιογράφου στο κύκλωμα θα ξαναβγεί στην επιφάνεια.

Ο Δημοσθένης δεν θα αφήσει τον πρώην συνεργάτη του σε ησυχία και δεν θα περάσει ήρεμα το ζευγάρι. Οι νέες δοκιμασίες δεν έχουν ημίμετρα. Ή μαζί ή χώρια και στα δύσκολα. Μάλλον στο μαζί βλέπουμε να καταλήγουν.