Η Κατερίνα Γερονικολού είναι η μούσα του Γιάννη Τσιμιτσέλη κι αυτή είναι η νέα τους συνεργασία

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κατερίνα Γερονικολού είναι η μούσα του Γιάννη Τσιμιτσέλη κι αυτή είναι η νέα τους συνεργασία

Τι ψηφίζει η Κατερίνα Γερονικολού στο δίλημμα «Γιάννης σκηνοθέτης» - «Γιάννης σύντροφος»;

Η Κατερίνα Γερονικολού με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι» που θα βγει τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη, μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα με τα πιο γλυκά λόγια για εκείνον.

Ειναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται με αυτόν τον τρόπο ενώ όπως ανέφερε η ηθοποιός:

«Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά μαζί και τώρα που τον βλέπω για πρώτη φορά στον ρόλο του σκηνοθέτη με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Πίσω από τις κάμερες είναι απελπιστικά ήρεμος, δηλαδή έχει μία απίστευτη ηρεμία και γαλήνη και μας οδηγεί όλους τους ηθοποιούς με ένα τρόπο πολύ πράο, που δεν είχα δει ποτέ αυτή την πλευρά του».

Στην ερώτηση δε, αν προτιμάει τον «Γιάννη σκηνοθέτη» ή τον «Γιάννη σύντροφο» η ίδια απάντησε πως «όλα είναι ωραία όταν είναι μαζί του».

Η σχέση τους και οι κοινές τους φωτογραφίες

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι μαζί περίπου 5 χρόνια ενώ επιβεβαίωσαν τις φήμες για την σχέση τους με μια κοινή τους φωτογραφία τα Χριστούγεννα του 2018 με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστούσαν.

https://www.instagram.com/p/BrzsQXxgo_f

Ο ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την Βάσω Λασκαράκη από το 2013 έως το 2017 ενώ έχουν μαζί μια κόρη, την 10χρονη σήμερα Εύα.

Ωστόσο, από τότε που αποκαλύφτηκε η σχέση τους, οι δυο ηθοποιοί, αν και διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ όσον αφορά τις δημοσιεύσεις τους στα social media και τις εμφανίσεις τους, δεν κρύβουν το πόσο ερωτευμένοι είναι ενώ όποτε τα καταφέρνουν με βάση τις υποχρεώσεις τους κάνουν ταξίδια και εντός κι εκτός Ελλάδος.

https://www.instagram.com/p/ChcExE5ham_

Στην gallery θα δεις κάποιες από τις πιο τρυφερές κοινές τους φωτογραφίες:

Όλες οι φορές που τους απολαύσαμε μαζί υποκριτικά

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συνεργάζονται επαγγελματικά. Οι δυο τους είναι το τρανό παράδειγμα πως στον καλλιτεχνικό χώρο μπορεί κάποιος να συνεργαστεί επαγγεματικά με τον/την σύντροφό του χωρίς να επηρεαστεί η μεταξύ τους σχέση.

Έτσι, οι δυο τους, για όσους δεν θυμούνται, μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους είχαν παίξει αρχικά μαζί στην ταινία «Bachelor 3» το 2018.

https://www.instagram.com/p/BrnQUleAMQ4

Στην συνέχεια, βρέθηκαν μαζί στην ταινία που εμπνεύστηκε και ήταν παραγωγός ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με τίτλο «Για πάντα» το 2019

https://www.instagram.com/p/B0ER29fIU0R

αλλά και στην θεατρική παράσταση της Μιμής Ντενίση, «Κι από Σμύρνη...Σαλονίκη» την ίδια χρονιά.

Η τελευταία τους συνεργασία ήταν τηλεοπτικά στην σειρά της Ερτ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ».

https://www.instagram.com/p/Cb-yWrHNWwy

Ξεχωριστή στιγμή ήταν όταν η ηθοποιός είχε βρεθεί ως καλεσμένη στην εκπομπή «Fishy» που παρουσίασε ο ηθοποιός τις τελευταίες δύο σεζόν στο Mega με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν μια πολύ όμορφη συνέντευξη.

https://www.instagram.com/p/CXqUEI_FJUZ