Στο MasterChef πρωταγωνιστής ήταν ο γιος Κουτσόπουλου αλλά και τα follow που έκανε ο Νίκος Τράκας

Κατερίνα Μπούσιου
Στο MasterChef πρωταγωνιστής ήταν ο γιος Κουτσόπουλου αλλά και τα follow που έκανε ο Νίκος Τράκας

Μία μάλλον βαρετή δεύτερη φάση δοκιμασίας είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef αλλά ευτυχώς οι κριτές έσωσαν ξανά την κατάσταση.

Στην ορεινή Κορινθία μεταφέρθηκε το σκηνικό της δεύτερης φάσης της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του φετινού MasterChef με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να έχει ταξιδέψει οικογενειακώς για το παιχνίδι.

Μαζί με τον γιο του Κίμωνα έγινε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του επεισοδίου με το Twitter για μία ακόμη φορά να ενοχλείται με την υπεροψία του Άγγελου. Πάντως ο Νίκος Τράκας που είναι εκτός του διαγωνισμού γιατί έχουν τελειώσει τα γυρίσματα, ξεκίνησε τα follow στους πρώην συμπαίκτες του. Και κάνει την έκπληξη με τις προτιμήσεις του.

https://www.instagram.com/p/Csb7KVCseGw

Ο Αλέξανδρος έγινε ο σεφ του υιού Κουτσόπουλου

Η δεύτερη φάση της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef έγινε στην ορεινή Κορινθία με τις δύο ομάδες να φτιάχνουν ξανά γκουρμέ συνταγές με τοπικά προϊόντα. Δεν πρωτοτύπησαν ιδιαίτερα και αυτό είναι παράξενο γιατί βρισκόμαστε στην τελική φάση του διαγωνισμού και πρέπει οι παίκτες να δείξουν υψηλό επίπεδο γαστρονομίας.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος έλειπε από την προηγούμενη φάση, βρισκόταν αυτή τη φορά οικογενειακώς στο χωριό Γκούρα της Κορινθίας όπου έγινε η δοκιμασία, μαζί με την σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου και τον 8 μηνών γιο τους Κίμωνα. Σαν μία εκδρομή.

https://www.instagram.com/p/CqyLCqrImuQ

Και εκμεταλλεύτηκε για λίγο πως είχε μπροστά του έτοιμα σκεύη μαγειρικής για να ετοιμάσει το γεύμα του μικρού. Μόνο που επειδή οι παίκτες μαγείρευαν αγγάρεψε τον Αλέξανδρο να του βράσει μερικά λαχανικά.

Ο θείος Λεωνίδας μαζί με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη, είχε τρελά κέφια και με τον Άγγελο, αρχηγό της κόκκινης ομάδας πάλι με νεύρα για παραλείψεις της Μαρίας Λαζαρίδου και δεν σταματούσε έμμεσα να λέει πως κάποιες παρασκευές που ήταν καλές ήταν μόνο δικές του.

Το Twitter του έκανε ξανά παρατήρηση για την συμπεριφορά του και είναι πια σίγουρο πως θα ηττηθεί η ομάδα του. Αυτό στο έχουμε πει αποκλειστικά και εμείς. Αποθέωσε φυσικά Κουτσόπουλο και ξαναθυμήθηκε τον Ηλία Καζιόλι. Ηλία λείπεις.

Ο Νίκος Τράκας και τα follow εκτός MasterChef

Όπως ήδη σου έχω γράψει τα γυρίσματα του διαγωνισμού ολοκληρώθηκαν στις αρχές Μαΐου και περιμένουμε το live που θα γίνει πιθανότατα στα μέσα Ιουνίου, για να μάθουμε τον ή την νικήτρια.

«Κλείδωσε» ο τελικός του MasterChef και το παιχνίδι αλλάζει μετά την αποχώρηση Λαζαρίδου

Όλοι πλέον οι παίκτες είναι εκτός και οι περισσότεροι είναι διακριτικοί στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Δεν μπορούν και να κρυφτούν φυσικά αφού έχουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και ούτε είναι αυτό κακό αφού μιλάμε για ένα μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα.

https://www.instagram.com/p/Csb2LSWMfQg

Ο Νίκος Τράκας ο ένας εκ των δύο φιναλίστ, άρχισε να εκτονώνεται στο Instagram αρχικά. Όχι με κάποια ανάρτηση, αλλά από τα follow που έκανε.

Σχεδόν όλους τους παίκτες ακολούθησε, ακόμη και εκείνους που ήταν στην αρχή και αποχώρησαν πρώτοι, την Μαρία Μπέη φυσικά με την οποία διαγωνίζεται στον τελικό, τον Δημήτρη Μπέλλο και τον Ηλία Καζιόλι, αλλά η μεγάλη έκπληξη είναι πως δεν ακολούθησε τον Γιώργο Πορφύρη.

Φαίνεται πως η αμοιβαία αντιπάθεια ή η μη συμπάθεια συνεχίζεται και εκτός διαγωνισμού.