Μπέη δαγκωτό και άκυρο στον Άγγελο από το κοινό: Στο MasterChef τα exit polls «βλέπουν» κόκκινη ήττα

Κατερίνα Μπούσιου
Μπέη δαγκωτό και άκυρο στον Άγγελο από το κοινό: Στο MasterChef τα exit polls «βλέπουν» κόκκινη ήττα

Το κοινό απόρησε με τα «αγάπη μου» του Νίκου Τράκα στην Μαρία Μπέη και η δεύτερη συνεργάστηκε άψογα μαζί του στην τελευταία ομαδική του MasterChef. 

Η τελευταία ομαδική δοκιμασία του MasterChef η οποία θα γίνει σε δύο φάσεις ήδη έκρυβε εκπλήξεις που δεν φανταζόμασταν και δεν μιλάμε μόνο για το μενού.

Η απόφαση του Νίκου να ορίσει αντίπαλο αρχηγό τον φίλο του Άγγελο προκάλεσε απορίες όπως και η συμμαχία με την Μπέη, όπως αντίστοιχα η υπερβολική γκρίνια της Μαρίας Λαζαρίδου στον αρχηγό της και ο ίδιος επίσης. Το Twitter έδειξε ξεκάθαρα χθες τι θα ψήφιζε αν κρίνονταν από το κοινό η τελική 3αδα. Τα exit polls και οι πληροφορίες μας μιλούν για ήττα της κόκκινης ομάδας και αποχώρηση της Λαζαρίδου.

Η έξυπνη και πονηρή κίνηση του Νίκου Τράκα

Κάποιοι τηλεθεατές εξέφρασαν μία εύλογη απορία, βλέποντας το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef: Πώς είναι δυνατόν να ορίσει ο Νίκος Τράκας τον φίλο του Άγγελο Tσιγκάκο ως αρχηγό της αντίπαλης ομάδας στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του διαγωνισμού και να μην τον έχει μαζί του στην ομάδα του για να νικήσουν;

https://www.instagram.com/p/CsZYhTNMZ97

Ήθελε να τον εξοντώσει; Μάλλον η κίνηση αυτή είχε άλλο σκοπό και προφανώς το είχαν συζητήσει. Επειδή είναι ένας πολύ καλός σεφ ακόμη και αν χάσει είναι ικανός να διώξει κάποιον από τους παλιούς παίκτες και έτσι η 3αδα των φίλων, δηλαδή Νίκος, Αλέξανδρος και Άγγελος να προχωρήσει ακόμη πιο ψηλά.

Κeep in mind αυτό το σχέδιο γιατί μπορεί και να το δεις να πραγματοποιείται. Γιατί όπως είπε και ο Σωτήρης Κοντιζάς η ομάδα που θα κερδίσει πάει αυτόματα στην 5αδα.

Μέσα στο γενικότερο εκλογικό κλίμα το κοινό στο Twitter έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Μαρία Μπέη , η οποία όχι απλά συνεργάστηκε άψογα με τον Νίκο Τράκα (ο οποίος δεν την συμπαθεί), αλλά έδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι ταλαντούχα και δεν πέφτει στη reality παγίδα.

mpei.JPG

Ο Τράκας μέχρι και «αγάπη μου» την προσφώνησε. Τα ύστερα του κόσμου.

mpeitrakas.JPG

Στην κόκκινη ομάδα του Άγγελου ο Γιώργος Πορφύρης και η Μαρία Λαζαρίδου δεν είχαν και ιδιαίτερα κέφια. Η γκρίνια της Μαρίας και οι συνεχείς αντιρρήσεις της ξεπέρασαν τα όρια, όπως και η γκρίνια του ίδιου του Άγγελο που την κατηγόρησε στο τέλος ότι δεν έκανε απολύτως τίποτε για το vegetarian μενού. Υπερβολικό.

https://www.instagram.com/p/CsZaR2vrVu7

Το μενού, στηριζόταν σε σπάνια υλικά, μανιτάρια και χόρτα της ελληνικής φύσης που έπρεπε να προσεχθούν ιδιαίτερα στην παρασκευή τους για το καλύτερο γκουρμέ αποτέλεσμα. Αστοχίες είχαν περισσότερες όμως οι κόκκινοι.

«Κλείδωσε» ο τελικός του MasterChef και το παιχνίδι αλλάζει μετά την αποχώρηση Λαζαρίδου

Το Twitter έδειξε για μία ακόμη φορά πως δεν αντέχει τον Άγγελο. Περιμένουμε να ακούσουμε όμως και άλλη γκρίνια, όταν θα μάθουμε το αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα του θα χάσει.

Θα τα πάει λίγο καλύτερα στην βαθμολογία της σημερινής δεύτερης δοκιμασίας, αλλά έχει χάσει ήδη βαθμούς από την τρίτη.