Οι τρυφερές ευχές της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Κωνσταντίνο της για την ονομαστική του εορτή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι τρυφερές ευχές της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Κωνσταντίνο της για την ονομαστική του εορτή

Η Μαρέβα Μητσοτάκη ευχήθηκε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο οποίος γιόρτασε με την αγαπημένη του, Μαρία Σάκκαρη.

Εορταστικό αλλά και εκλογικό κλίμα επικρατεί σήμερα στην κατοικία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Από νωρίς το πρωί σε ολόκληρη την χώρα, πραγματοποιούνται οι βουλευτικές εκλογές και παράλληλα γιορτάζεται μια από τις μεγαλύτερες εορτές της ορθοδοξίας, η μνήμη του Ρωμαίου αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Α’ του Μεγάλου και της μητέρας του Ελένης.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι παραδίδει μαθήματα στυλ σε κάθε της εμφάνιση -Όλα τα looks που μας εντυπωσίασαν

Το τρυφερό post της Μαρέβας Μητσοτάκη για την ονομαστική εορτή του γιου της

Πριν λίγες ώρες η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη ευχήθηκε στον γιο της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CsftWHQIdIf

«Χρόνια Πολλά Κωνσταντίνε μου. Να σε χαιρόμαστε. Να έχεις πάντα υγεία, αγάπη και να παραμείνεις τόσο μοναδικός. Σ'αγαπώ πολύ ❤️ ΥΓ. Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες! #happynameday», έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη στην ανάρτησή της.

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι αχώριστοι

Πριν από μερικούς μήνες αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για σοβαρή κρίση στη σχέση του ζευγαριού την οποία όπως φαίνεται κατάφεραν να ξεπεράσουν. Πριν λίγες ώρες το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποίησε νυχτερινή έξοδο για φαγητό στο κέντρο της Αθήνας μαζί με αγαπημένους φίλους.

Η διάσημη αθλήτρια είχε μιλήσει για τις διακρίσεις της στο τένις αλλά και τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Αναφερόμενη στα σχόλια για τη σχέση τους, η 27χρονη τόνισε πως δεν την απασχολούν δηλώνοντας: «Όχι, καθόλου. Δεν είναι κάτι που σκέφτηκα ποτέ, δεν είναι κάτι που με ένοιαξε ποτέ. Προτιμώ να χάσω θαυμαστές, παρά να μην έχω τον Κωνσταντίνο στη ζωή μου. Έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου, έχει κάνει τόσο καλό σε εμένα ως άνθρωπο».

Το love story Σάκκαρη- Μητσοτάκη

Η Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια με το γιο του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Η σχέση τους έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο του Τύπου ωστόσο οι δύο νέοι δεν κρύβουν πως είναι μαζί. Η 27χρονη και ο 24χρονος προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους όσο πιο μακριά γίνεται από τα φώτα της δημοσιότητας και να περνούν ανέμελες ιδιωτικές στιγμές.

https://www.instagram.com/p/CSC7LcUMzIS

Η γνωστή αθλήτρια παραχώρησε πριν λίγους μήνες συνέντευξη στο «Down Town» και δεν δίστασε να αναφερθεί στον αγαπημένο της.

«Για τη σχέση μου με τον Κωνσταντίνο, η αλήθεια είναι ότι δεν με πολυαπασχολεί τι πιστεύει ο κάθε άνθρωπος. Εγώ ξέρω ότι είμαι χαρούμενη και έχω το σωστό άνθρωπο δίπλα μου που με κάνει ευτυχισμένη και απλώς κάνω focus σε αυτό. Πάντα υπάρχουν κακόβουλοι άνθρωποι σε ό,τι κάνεις στη ζωή σου, είτε αυτό είναι σχέση, είτε η δουλειά σου. Πάντα κάτι θα βρουν να πουν. Εγώ ξέρω ότι είμαι πολύ καλά με αυτό τον άνθρωπο, ότι περνάμε πάρα πολύ ωραία μαζί και αυτό έχει σημασία», τόνισε η 27χρονη τενίστρια.

Για την ιδιότητα του και το γεγονός ότι είναι γιος του Πρωθυπουργού, η Μαρία Σάκκαρη τόνισε: «Ο Κωνσταντίνος είναι πάρα πολύ απλό παιδί. Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Κωνσταντίνο. Η στήριξή του στο απαιτητικό της ταξίδι στο Roland Garros ήταν κάτι παραπάνω από έμπρακτη».

«Παίζει πολύ ωραίο τέννις, έπαιξε και μέσα σε γήπεδο του Roland Garros. Έχει πολύ καλό σερβίς, έχει τύχει να παίξουμε και μαζί και είμαι σίγουρη ότι θα ξανά παίξουμε στο μέλλον», συμπλήρωσε η Μαρία Σάκκαρη.

Πηγή κεντρικής: marevagrabowskimitsotaki