Γαία Μερκούρη: Η ατάκα για την Ελένη Μενεγάκη και η άγνωστη πόζα από το ξενοδοχείο στα Άχλα

Γαία Μερκούρη: Η ατάκα για την Ελένη Μενεγάκη και η άγνωστη πόζα από το ξενοδοχείο στα Άχλα

«Ας μιλήσουμε για εμένα και τη σημερινή βραδιά και όχι για άλλα πράγματα», ήταν η αντίδραση της Γαίας Μερκούρη στις ερωτήσεις για την Ελένη Μενεγάκη και όλοι σκέφτηκαν πως η νύφη στην πεθερά θα μοιάσει.

Η πρόσφατη εμφάνιση της Γαίας Μερκούρη σε βραβεία και η αντίδρασή της σε ερώτηση για την πεθερά Ελένη Μενεγάκη έκανε πολλούς να υποστηρίξουν πως η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη ξέρει να απαντάει ακριβώς όπως κάνει και η μαμά του αγαπημένου της Άγγελου Λάτσιου.

Ας μιλήσουμε για εμένα και τη σημερινή βραδιά και όχι για άλλα πράγματα

«Τα φώτα έπεσαν πολύ επάνω στην προσωπική σου ζωή. Πώς το διαχειρίστηκες όλο αυτό»;, ήταν η πρώτη ερώτηση στη Γαία με εκείνη να απαντά πως δεν έδωσε καμία σημασία και όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για το πώς είναι η Ελένη ως πεθερά, η Γαία είπε κοφτά:

«Ας μιλήσουμε για εμένα και τη σημερινή βραδιά και όχι για άλλα πράγματα».

Και εννοείται πως ήρθε και η ερώτηση για το αγόρι της και πόσο την υποστηρίζει με την Μερκούρη να γλυκαίνει και να τονίζει:

Ναι, είναι πολύ, ακόμη και όταν είμαι κακάσχημη, εκείνος μου λέει ότι είμαι όμορφη, συνέχεια».

https://www.instagram.com/p/CeEKNvYjCHf

Γαία και Άγγελος είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια και η Έλενα Χριστοπούλου αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει συνεργασία με τη Μερκούρη και πως η Γαία με τον Άγγελο δούλευαν στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου το καλοκαίρι.

«Είναι ένα από τα καινούρια κορίτσια μου. Είχαν πάει και οι δυο σεζόν στην Άνδρο και ήταν πανευτυχείς. Έλειπαν όλο το καλοκαίρι», είπε η Έλενα Χριστοπούλου τονίζοντας πόσο πολύ πιστεύει στη Γαία και τα ταλέντα της.

https://www.instagram.com/p/CfoVwewoY23

Είναι αλήθεια πως υπάρχει μια καλοκαιρινή πόζα της Γαίας στον επίσημο λογαριασμό του Όναρ που δείχνει τη Μερκούρη να κάνει μπάνιο στα Άχλα!

Η Ελένη πάντως έχει φροντίσει να ποζάρει και με την Γαία, ενώ η Δωροθέα Μερκούρη είχε πει χαρακτηριστικά για τη σχέση της κόρης της με τον Άγγελο Λάτσιο:

Γαία Μερκούρη και Άγγελος Λάτσιος μετρούν 2 χρόνια σχέσης και έχουν τις πιο #couplegoals φωτογραφίες

«Δε φοβάμαι για τη δημοσιότητα της σχέσης της κόρης μου. Είναι παιδάκια. Είναι παιδάκια για μένα.

Δε βλέπω δημοσιότητα πίσω από αυτό, βλέπω δυο παιδιά που περνάνε πολύ ωραία μαζί. Αυτό βλέπω. Δε βλέπω αυτά που γράφουν και λένε. Καμιά φορά μου τα στέλνουν κάποιοι φίλοι μου και βάζω τα γέλια.

Ζουν κάτι δικό τους. Εγώ έχω σχέση με τα παιδιά, κάνω και δικά μου πράγματα. Το αφήνω αυτό ελεύθερο, ζουν κάτι δικό τους. Τώρα αν έχει τύχει να είναι τα δικά μας παιδιά, τι να πεις».

Η μεγάλη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη έγινε 23 και είναι το ίδιο καλλονή με εκείνη (αλλά και τη Γαία)