H Jessica Alba γιόρτασε 15 χρόνια γάμου με ένα επικό throwback

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Jessica Alba γιόρτασε 15 χρόνια γάμου με ένα επικό throwback

Η Jessica Alba και ο Cash Warren έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και οι φωτογραφίες «μιλούν» από μόνες τους.

Η Jessica Alba είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και θελκτικές ηθοποιούς της γενιάς της. Η 42χρονη σταρ της μεγάλης οθόνης έχει καταφέρει να συνδυάσει επαγγελματική και προσωπική ζωή με απόλυτη επιτυχία, με την ίδια να αποτελεί πρότυπο σύγχρονης μαμάς.

Πριν λίγες ώρες η δημοφιλής ηθοποιός γιόρτασε την 15η επέτειο γάμου με τον σύζυγό της, Cash Warren και θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στο Instagram για να του αφιερώσει μερικά λόγια αγάπης.

And Just Like That... ξέρουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για την 2η σεζόν και είναι πολλά

H throwback φωτογραφία της Jessica Alba και το γλυκό μήνυμα

H Χολυγουντιανή πρωταγωνίστρια δημοσίευσε μια throwback selfie με τον σύζυγό της στην οποία ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί.

«15 χρόνια γάμου, σ’ αγαπώ Cash», έγραψε η Alba στον άντρα της ζωής της.

Όπως μπορείς να δεις στη φωτογραφία που ακολουθεί η ηθοποιός είναι πολύ διαφορετική, με τα μαλλιά της να έχουν μια καστανόξανθη απόχρωση και την ίδια να δείχνει σαν έφηβη.

https://www.instagram.com/p/CscULMbPEPO

Στο πέρασμα του χρόνου η ηθοποιός άλλαξε αισθητά το στυλ και τα μαλλιά της, με τις ενδυματολογικές της επιλογές να είναι ιδιαίτερα κομψές. Κάθε δημόσια εμφάνιση της Alba «βάζει φωτιά» στα φωτογραφικά φλας και μας υπενθυμίζει γιατί βρίσκεται στην A-list του Hollywood.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά: τον 5χρονο Hayes, 5 ετών, την 11χρονη Haven και την 14χρονη Honor. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2004 στα γυρίσματα της ταινίας «Fantastic Four» όπου η Alba υποδύθηκε τη Sue Storm και ο Warren εργαζόταν ως βοηθός σκηνοθέτη.

https://www.instagram.com/p/CDSbgK0DkAc

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και ο αρραβώνας δεν άργησε να έρθει με το ζευγάρι να αρραβωνιάζεται το 2007 και να παντρεύεται έναν χρόνο αργότερα. Το μόνο σίγουρο είναι πως το ζευγάρι αποτελεί #couplegoals και έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Η Jessica Alba έχει δηλώσει επανειλημμένα σε συνεντεύξεις της, πως εκτός από μια τρυφερή μητέρα θέλει να είναι μια καλή σύζυγος. Η ηθοποιός προσπαθεί να αφιερώνει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στα παιδιά και τον σύζυγό της, όποτε της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Πηγή κεντρικής: jessicaalba