Αλέκα Καμηλά- Predrag Stojaković: Η αποφοίτηση του γιου τους και οι California dreaming φωτογραφίες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Αλέκα Καμηλά- Predrag Stojaković: Η αποφοίτηση του γιου τους και οι California dreaming φωτογραφίες

Η Αλέκα Καμηλά και ο Predrag Stojaković βιώνουν την απόλυτη ευτυχία με τα 3 παιδιά τους. Οι φωτογραφίες από την αποφοίτηση  και το υπέροχο σπίτι της οικογένειας.

H Αλέκα Καμηλά και o Predrag (Peja) Stojaković είναι ένα από τα #couplegoals ζευγάρια της showbiz. Tο πρώην μοντέλο και ο μπασκετμπολίστας μετρούν 16 ολόκληρα χρόνια γάμου και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά (Άντρει, Μίλα, Μαξ), τα οποία ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους.

Τα τελευταία 7 χρόνια η οικογένεια του ΝΒΑer έχει μετακομίσει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και πιο συγκεκριμένα στην πολιτεία της California όπου έχουν αγοράσει μια luxury κατοικία.

Καμηλά & Stojakovic καμάρωσαν τον NBAer γιο τους στο γήπεδο- H ζωή στις ΗΠΑ και το υπέροχο σπίτι

H αποφοίτηση του γιου τους

Πριν από λίγες ώρες ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού αποφοίτησε από το σχολείο και οι γονείς του βρέθηκαν στην τελετή για να τον καμαρώσουν.

https://www.instagram.com/p/CsgopoGJUzQ

«Graduation day!!! Στιγμές χαραγμένες στη μνήμη», έγραψε στην ανάρτησή της η Αλέκα Καμηλά, δημοσιεύοντας υπέροχες φωτογραφίες.

Τα παιδιά τους

Τον περασμένο Αύγουστο, η Αλέκα Καμηλά δημοσίευσε μια φωτογραφία με αφορμή τα 18α γενέθλια του γιου της, Αντρέι.

Το πρώην μοντέλο δημοσίευσε μία φωτογραφία του ενήλικα πλέον Αντρέι που έχει κληρονομήσει τα όμορφα χαρακτηριστικά των γονιών του. «Χαρούμενα 18α γενέθλια αγάπη μου» έγραψε. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει τρία παιδιά: τον 18χρονο Αντρέι, την 16χρονη Μίλα και τον 11χρονο Μαξ.

Το σπίτι που στεγάζει την οικογενειακή τους ευτυχία

H Αλέκα Καμηλά είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Το πρώην μοντέλο έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες μέσα από το πολυτελές σπίτι τους το οποίο διαθέτει κήπο, πισίνα και πολλές ακόμη παροχές.

https://www.instagram.com/p/B6gjrKHp0AW

Η διακόσμηση του χώρου είναι μοντέρνα με την γκαρνταρόμπα του μοντέλου να αποτελεί το όνειρο κάθε γυναίκας. Τους τοίχους κοσμούν υπέροχοι καθρέφτες στους οποίους ποζάρει συχνά η Αλέκα Καμηλά, χαρίζοντάς μας stylish εικόνες.

https://www.instagram.com/p/CmpIoKLPQKL

Στο σαλόνι κυριαρχεί το λευκό χρώμα, με τους καναπέδες, το τζάκι και τα ξύλινα έπιπλα να πρωταγωνιστούν στον χώρο. Minimal βάζα, τηλεοράσεις και μερικοί πίνακες ζωγραφικής ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco.

https://www.instagram.com/p/B6xWIAWJFJi

Το ξύλινο παρκέ κάνει λίγο πιο ζεστό το σπίτι ενώ ο κήπος με τα bamboo έπιπλα είναι ένα από τα ωραιότερα spots. Λίγο πιο πέρα βρίσκεται και η πισίνα στην οποία η οικογένεια απολαμβάνει τις βουτιές της ή κάνει ηλιοθεραπεία.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το σπίτι του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: alekakamila