Η εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην κάλπη με την κόρη της κέρδισε την ψήφο του κοινού

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην κάλπη με την κόρη της κέρδισε την ψήφο του κοινού

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ψήφισε μαζί με την κόρη της εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή της ενώ το παράδειγμά της ακολούθησαν κι άλλες κυρίες της showbiz.

Στις χθεσινές εκλογές για το 2023, σύσσωμοι οι Έλληνες βρέθηκαν στα εκλογικά τους τμήματα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και αρκετοί επώνυμοι.

Η εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τη μητέρα και την κόρη της

Μία από αυτούς ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία επέλεξε να ψηφίσει αυτή τη φορά μαζί με τη μητέρα της και τη μικρή της κόρη, Μαίρη.

Ήταν μια αρκετά συγκινητική στιγμή ενώ η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της:

«Το ότι ασκώ το εκλογικό μου δικαιώμα στην περιοχή όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να επιστρέφω στη γειτονιά των παιδικών μου χρόνων.
Σήμερα εκτός από τη μητέρα μου, με συνόδευσε και η μικρή μου κόρη Μαίρη που είδε από κοντά την όλη διαδικασία».

Παράλληλα, αίσθηση έκανε η εντυπωσιακή εμφάνιση της παρουσιάστριας, η οποία επέλεξε να ντυθεί πιο casual διατηρώντας όμως τον σικ χαρακτήρα της συνδυάζοντας το τζιν της με λευκό πουκάμισο και χαμηλά πέδιλα.

tsimtsiliunknown_347625185_1307708943290175_1286303563263512934_n.jpg

Ελληνίδες celebrities που ψήφισαν με τα παιδιά τους

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν ήταν, όμως, η μόνη που επέλεξε να εμφανιστεί στην κάλπη με την κόρη της. Αρκετές ήταν οι Ελληνίδες της showbiz που πήγαν με τα παιδιά τους στην κάλπη, για να τα «μυήσουν» στο δικαίωμά τους, όπως η Μαίρη Συνατσάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Κλέλια Πανταζή, η Τζένη Μπότση και η Μυρτό Κάζη.

Κοινό χαρακτηριστικό ατις εμφανίσεις τους ήταν το casual ντύσιμο με πρωταγωνιστή τα τζιν παντελόνια αλλά και το φυσικό έως μηδαμινό μακιγιάζ που επέλεξαν να κάνουν.

Οι εμφανίσεις των Ελληνίδων που ψήφισαν εκτός Αθηνών

Αν και δεν φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά τους δίπλα στην κάλπη πολλές ήταν και οι Ελληνίδες της showbiz που ταξίδεψαν εκτός Αθηνών για να ψηφίσουν. Η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ευγενία Σαμαρά, η Νάντια Μπουλέ και η Βάσω Λασκαράκη είναι μερικές μόνο απ' όσες βρέθηκαν στη γενέτειρά τους για τις εκλογές, ενημερώνοντάς μας με το αντίστοιχο post για την περιοχή στην οποία ψήφιζαν.