Μετά τον Αλέξη και την Μυρτάλη στη Γη της ελιάς δύο νέοι «κακοί» αναστατώνουν τη Μάνη

Κατερίνα Μπούσιου
Μετά τον Αλέξη και την Μυρτάλη στη Γη της ελιάς δύο νέοι «κακοί» αναστατώνουν τη Μάνη

Ο θρήνος για τη Μυρτάλη στη Γη της ελιάς θα είναι στο επίκεντρο αλλά σε λίγο διάστημα και μετά την απώλεια του Αλέξη θα έχουμε new entry στη σειρά. 

Μετά το συγκλονιστικό επεισόδιο της Παρασκευής με το τέλος της Μυρτάλης, αυτή την εβδομάδα θα βιώσουμε τις αντιδράσεις και τις επιπτώσεις της δολοφονίας της. Όπως καταλαβαίνεις οδεύουμε προς τον επίλογο στη Γη της ελιάς και υπάρχει το ανάλογο σασπένς.

Τους δύο κακούς που «χάνουμε» θα τους αντικαταστήσουμε με δύο νέους ηθοποιούς που έρχονται στη σειρά και στοχοποιούν ένα γνωστό και αγαπητό μας ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/CscHXgKNk9g

Σοκ και δέος στη Μάνη

Η αποχώρηση της Αφροδίτης Λιάντου από τη Γη της ελιάς και η δολοφονία της από τον Αλέξη ως Μυρτάλη, ήταν το highlight του επεισοδίου της Παρασκευής αλλά και η πιο συγκλονιστική στιγμή της φετινής σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CscP-batl2B

Σήμερα η είδηση του φόνου γίνεται γνωστή σε όλους και όπως καταλαβαίνεις στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας, έχουμε ρεσιτάλ ερμηνειών. Με Λυδία Κονιόρδου και Αντιγόνη Κουλουκάκου να έχουν την τιμητική τους ως άμεσα πρόσωπα προς το ζευγάρι και τον Γιώργο Παρτσαλάκη να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει πως θα μπορούσε να αποτρέψει το κακό αν είχε νωρίτερα την εισαγγελική παραγγελία για εγκλεισμό του Αλέξη στο ψυχιατρείο.

«Εσύ φταις για τον φόνο»: Στη Γη της ελιάς η Λυδία Κονιόρδου έρχεται σε κόντρα με την Ιουλία

Θα δούμε φυσικά και την αυτοκτονία στη φυλακή του Αλέξη και αυτό θα σημάνει και το τέλος του ρόλου του Αλέξανδρου Σκουρλέτη.

https://www.instagram.com/p/CrA5mguo8Zh

Ο Μάνος και ειδικά η Μαρίνα θα είναι συντετριμμένοι με την απώλεια της Μυρτάλης. Ειδικά εκείνη που έχασε την κολλητή της με τόσο βίαιο τρόπο. Θα αποκαλύψει ένα μέρος της σχέσης της με τον Αλέξη και αυτό όπως σου έχω πει θα φέρει αντιμέτωπες την Ιουλία και την Μαργαρίτα.

https://www.instagram.com/p/CirpQAir8vS

Η Μαρίνα λόγω και της εγκυμοσύνης της θα έχει τη φροντίδα όλων για να ξεπεράσει το σοκ. Μάλιστα στα επόμενα επεισόδια, θα κάνει και μία νέα φίλη. Μόνο που αυτή είναι μία επικίνδυνη νέα φίλη. Η Ρένα και ο σύζυγός της Χάρης είναι το ζευγάρι που θα μπει στη ζωή τους, αρχικά με αγαθές προθέσεις.

Μόνο που στη συνέχεια θα αποδειχθεί ένα καταστροφικό ζευγάρι. Από το μυαλό του Μάνου δεν περνά καθόλου η ιδέα πως ο Χάρης είναι ο πρώην της Στέλλας. Της κόρης της Χάιδως που εκείνος ετοιμαζόταν να παντρευτεί και εκείνη δολοφονήθηκε στο πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CaKIwWvtVjz

Τους δύο ρόλους (σύμφωνα και με το περιοδικό Tivi ) θα ερμηνεύσουν ο Ανδρέας Βούλγαρης και η Πολυξένη Σάββα.

Κατά τη δράση του ζευγαριού που θέλει να κερδίσει χρήματα, θα εμπλακεί και η Χάιδω η οποία για πρώτη φορά θα μάθει πως η κόρη της είχε δεσμό μαζί του.

Γενικά τα μυστικά του παρελθόντος θα μας απασχολήσουν αρκετά λίγο πριν το τέλος της φετινής σεζόν και στις αρχές της επόμενης.