Στο επεισόδιο αυτό, ο Ben Affleck φιλάει τρυφερά την JLo δημόσια και κλείνει στόματα

Στο επεισόδιο αυτό, ο Ben Affleck φιλάει τρυφερά την JLo δημόσια και κλείνει στόματα

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck κάνουν ακόμα μία απόπειρα να δείξουν στον κόσμο πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Ακόμα μία ημέρα, ακόμα μία προσπάθεια από το ζεύγος Jennifer Lopez και Ben Affleck προσπαθούν να διορθώσουν το πληγωμένο δημόσιο προφίλ τους.

Όλο γέλια και χαρές

Αυτή τη φορά, ο 50χρονος Affleck και η 53χρονη Jlo, αποφάσισαν να βγουν στα μαγαζιά της Καλιφόρνια παρέα με τα παιδιά της λατίνας σταρ, τα 15χρονα δίδυμα Max και Emme.

Celebrity Sightings In Los Angeles - May 20, 2023
LOS ANGELES, CA - MAY 20: Ben Affleck and Jennifer Lopez are seen on May 20, 2023 in Los Angeles, California. (Photo by thecelebrityfinder/Bauer-Griffin/GC Images)

Η περήφανη μαμά προτίμησε ένα ριγέ φόρεμα με ανοιχτή πλάτη και καφέ πλατφόρμες ενώ είχε ατημέλητα και ψηλά πιασμένα τα μαλλιά της.

Από τη μεριά του ο Ben φόρεσε το πιο λαμπερό του χαμόγελο, προσπάθησε να μην έχει ούτε μια στιγμή εκείνο το βλέμμα της θλίψης και της απογοήτευσης παρά την εμφάνιση των παπαράτσι και δεν δίστασε να φιλήσει τρυφερά την Jennifer στο στόμα ενώ σε άλλη στιγμή της βόλτα το ζευγάρι ξέσπασε σε γέλια.

To θλιμμένο πρόσωπο του Ben:

Το θλιμμένο πρόσωπο του Ben έχει γίνει αντικείμενο μεγάλης συζήτησης και για το θέμα αυτό μίλησε ο ίδιος ο Affleck είχε παραδεχτεί στον Jimmy Kimmel πως δεν είναι θλιμμένο απλά αυτή τη μορφή παίρνει το πρόσωπό του όταν χαλαρώνει.

Η νέα αυτή προσπάθεια έρχεται μετά την έντονη συζήτηση που είχαν Ben και Lopez στην πρεμιέρα της ταινίας της Mother αλλά και το περιστατικό με την πόρτα του αυτοκινήτου που έκλεισε απότομα ο ηθοποιός όταν ήταν και πάλι έξω με την αγαπημένη του.

Στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της Jlo, Mother, ο Affleck έδειχνε να ασφυκτιά ξανά στο κόκκινο χαλί και υπήρξε ένας ακόμα έντονος διάλογος όπου οι χειρονομίες του Ben ήταν τέτοιες που όλοι μιλούσαν για νέα κρίση. Πηγή ανέφερε πάντως πως ο Ben ήθελε απλά να τελειώνει με τους φωτογράφους και ζήτησε από τη σύζυγό του το ΟΚ για να την αφήσει να συνεχίσει να φωτογραφίζεται μόνη.

O Ben Affleck σε σοβαρή κουβέντα με την πρώην του μετά από έναν ακόμα δημόσιο καυγά με την Jlo