Η Jlo απάντησε στις δηλώσεις της Gwyneth Paltrow για τις επιδόσεις του Ben Affleck στο κρεβάτι

Η Jlo απάντησε στις δηλώσεις της Gwyneth Paltrow για τις επιδόσεις του Ben Affleck στο κρεβάτι
Invision

Κάτι μας λέει πως οι πρόσφατες δηλώσεις της Paltrow για τα προσόντα του Ben Affleck και τις επιδόσεις του στο κρεβάτι έχουν τσαντίσει την Jennifer Lopez.

Σιγά που δεν θα έριχνε τη σπόντα της! Η Jennifer Lopez απάντησε εμμέσως πλην σαφώς, στις πρόσφατες δηλώσεις της Gwyneth Paltrow που αφορούν στις επιδόσεις του συζύγου της στο σεξ. Η 53χρονη, εμφανίστηκε στο talk show The View, με σκοπό να προωθήσει τη νέα της ταινία, The Mother αλλά η κουβέντα πήγε και στον 50χρονο Ben.

Tι είπε η Paltrow και έγινε viral

Η Gwyneth Paltrow βρέθηκε καλεσμένη της Alex Cooper και στο podcast «Call Her Daddy», αποκάλυψε πολλά για την εποχή των '90s όταν είχε σχέση με τον Brad Pitt και τον Ben Affleck. Με τον Pitt γνωρίστηκαν το 1995 κατά την διάρκεια των κοινών τους γυρισμάτων στην ταινία «Seven» και περιγράφει τον κεραυνοβόλο έρωτά τους: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ήταν τρελό. Όταν χωρίσαμε ήταν πάρα πολύ επώδυνο, αλλά ήταν τότε ήταν το πιο σωστό πράγμα που κάναμε». Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως σε εκείνη την ηλικία δεν γνώριζε αρκετά καλά τον ίδιο της τον εαυτό και η σχέση οδηγήθηκε σε χωρισμό δύο χρόνια μετά.

Λίγο αργότερα στην ταινία που καθόρισε και την καριέρα της («Shakespeare in Love») γνώρισε και έκανε σχέση με τον Ben Affleck. Εκείνη την εποχή, οι σχέσεις της Paltrow όπως καταλαβαίνεις ήταν διαρκώς στα πρωτοσέλιδα. Κάποια στιγμή της τέθηκε το ερώτημα από τον Cooper για το ποιος υπήρξε καλύτερος εραστής από τους δύο. Και η απάντηση της Paltrow ήταν ξεκάθαρη και για εκείνη, δίκαιη:

«Είναι πολύ δύσκολο να το απαντήσω. Με τον Brad ήταν αυτή η χημεία του μεγάλου έρωτα εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Ο Ben σε τεχνικό επίπεδο ήταν άψογος».

Από τη συνέχεια της κουβέντας της όμως φάνηκε πως η προτίμηση στον Pitt σε γενικό επίπεδο είναι δεδομένη και μάλλον θα προτιμούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να έδινε μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους. Γιατί όπως είπε: «Είναι απίστευτος τύπος. Είναι υπέροχος. Τον συμπαθώ πάρα πολύ».

Η αντίδραση της Jlo

H Lopez μίλησε αρχικά για τα 15χρονα δίδυμα παιδιά της, Emme και Max που έχει αποκτήσει με τον πρώην της Marc Anthony αλλά και για τα τρία παιδιά του Ben με την Jennifer Garner (Violet, 17, Seraphina, 14, Samuel, 11) και προτίμησε να μην αναφερθεί καθόλου στον Ben ως σύζυγο ή εραστή αλλά να εκθειάσει το πόσο καλός μπαμπάς είναι σε βαθμό που διδάσκει και την ίδια να γίνει καλύτερη μητέρα.

«Ο Ben είναι ένας απίθανος μπαμπάς, μου φέρνει δάκρυα στα μάτια, είναι ειλικρινά ο καλύτερος πατέρας που έχω δει. Ασχολείται τόσο πολύ που μου δείχνει πώς να γίνομαι κι εγώ καλύτερη με τα παιδιά κάποιες φορές, είναι εκεί και αυτό που θέλουμε είναι ένας μπαμπάς που αν αγαπάει πολύ, να νοιάζεται, να είναι εκεί κάθε μέρα κι αυτός είναι ο Ben».

Όσο για τα παιδιά της, η Lopez παραδέχτηκε πως είναι μια περίεργη φάση στην οποία τα παιδιά ανεξαρτητοποιούνται και καταλαβαίνει πόσο δίκιο είχε και η δική της μητέρα:

«Ζω αυτή την εμπειρία τώρα που καταλαβαίνω τι έλεγε η μητέρα μου, είναι απαραίτητο αυτό που γίνεται, τα παιδιά γίνονται ανεξάρτητα, αλλά πραγματικά, πονάει η καρδιά μου και θέλω να τους πω βγείτε από το δωμάτιό σας να κάνουμε παρέα».

Στην ταινία The Mother, που θα βγει στο Netflix στις 12 Μαΐου, η Lopez υποδύεται μια δολοφόνο που θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την κόρη της ασφαλή και για τις ανάγκες του ρόλου αυτού, η Jennifer προπονήθηκε σκληρά set for release on Netflix on May 12.Όπως τόνισε η Jlo, θα ήθελε να έχει περισσότερους τέτοιους ρόλους όταν ήταν λίγο πιο νέα, γιατί έτσι νιώθει πιο δυνατή.

O Brad Pitt ή ο Ben Affleck ήταν καλύτερος εραστής; Η Gwyneth Paltrow απαντά για τους 2 πρώην της