Μπισμπίκης και Στάνκογλου στο «Αυτή η νύχτα μένει» μετά τον φόνο της Μαρίνας αφήνουν πίσω τη βεντέτα

Κατερίνα Μπούσιου
Μπισμπίκης και Στάνκογλου στο «Αυτή η νύχτα μένει» μετά τον φόνο της Μαρίνας αφήνουν πίσω τη βεντέτα

Στη σειρά έρχεται η μεγαλύτερη ανατροπή από την αρχή της σεζόν με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Γιάννη Στάνκογλου να λύνουν τις διαφορές τους στο «Αυτή η νύχτα μένει» χάνοντας το μοναδικό πρόσωπο που αγαπούσαν. 

Η σειρά από σήμερα αλλάζει και θα μεταδίδεται με 4 επεισόδια μέχρι και την Παρασκευή. Οδεύουμε προς το τέλος και στην λύτρωση του Στρατή και του Χρήστου.

Με μία μεγάλη ανατροπή αφού θα έχουμε τη δολοφονία της Μαρίνας που αλλάζει και τις ζωές και των δύο ηρώων. Θα αφήσουν στην άκρη τελικά τη βεντέτα τους;

Η Μαρίνα έτοιμη να παραδοθεί για το φόνο

Η έλευση της Μαρίνας στο «Αυτή η νύχτα μένει» μόνο καλό δεν έχει φέρει στη σειρά. Η Ελένη Ρουσσινού που ως ρόλος εμφανιζόνταν μόνο σε throwback σκηνές, αυτές τις ημέρες είναι η κεντρική πρωταγωνίστρια και εκείνη που θα μας οδηγήσει στο τέλος της σειράς.

https://www.instagram.com/p/Cr1UL7DrMNx

Ο Διαγόρας δεν αργεί να μάθει πως εκείνη δολοφόνησε τον Νώντα και η αντίστροφη μέτρηση στο παρασκήνιο για τη σύζυγο του δημάρχου που όλοι θεωρούσαν πεθαμένη, έχει μόλις ξεκινήσει.

Η Βρεττώ όμως (τηλεοπτική μαμά του Γιάννη Στάνκογλου) είναι αποφασισμένη να την κρατήσει μακριά από τις κόρες της, παρά την εξαφάνιση της Φωτεινής και μακριά από τον Χρήστο. Σχεδόν θα την κρατήσει εσώκλειστη μέχρι να είναι έτοιμη να την ξαναστείλει στην Αθήνα.

Αυτή η νύχτα μένει: Το Twitter «υποκλίθηκε» στον κρυφό γάμο Νίτσας - Γιώργη

https://www.instagram.com/p/CsifQf5o_Rl

Όμως η Μαρίνα αναζητά την λύτρωση και θέλει να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να παραδοθεί στην αστυνομία με τον Χρήστο να συμφωνεί. Όλα πρέπει να μπουν σε μία σειρά.

Η Μαρίνα όμως δεν θα προλάβει γιατί θα την δολοφονήσει η Βρεττώ. Όπως καταλαβαίνεις αυτή δεν είναι μία τυχαία εξέλιξη στη σειρά.

1684848150582-910365664-aytiinixtamenei.jpg

Στάνκογλου και Μπισμπίκης αφήνουν πια πίσω το παρελθόν και τη γυναίκα που αγάπησαν παράλληλα και με διαφορετικό τρόπο τόσο έντονα.

https://www.instagram.com/p/CsUP9uRr70Q

Ο καθένας όπως καταλαβαίνεις θα θελήσει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Ο Στρατής άλλωστε είχε πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να είναι με τη Ζέτα.

Και έτσι θα γίνει.