H Χρύσα Mιχαλοπούλου είναι πιο fit από ποτέ 8 μήνες μετά τον τοκετό και αυτές είναι οι νέες φωτό

H Χρύσα Mιχαλοπούλου είναι πιο fit από ποτέ 8 μήνες μετά τον τοκετό και αυτές είναι οι νέες φωτό

Η 26χρονη ηθοποιός μοιράστηκε ολόσωμες φωτογραφίες της και όλοι σχολίασαν τη flat κοιλιά της, μόλις οκτώ μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 η Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Το ερωτευμένο ζευγάρι κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δε θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή.

Δεν μας κάνει εντύπωση λοιπόν το γεγονός ότι η ηθοποιός δεν έχει μοιραστεί μέχρι στιγμής κανένα στιγμιότυπο με τον 8 μηνών γιο της. Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω, η νεαρή ηθοποιός δείχνει στα καλύτερά της μετά τον ερχομό του μωρού που απέκτησε με τον σύντροφό της και έχει επανέλθει στις καλλίγραμμες αναλογίες που είχε πριν τον τοκετό.

Οι νέες φωτογραφίες της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Πριν από λίγα 24ωρα η νεαρή ηθοποιός δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, ποζάροντας με casual look.

https://www.instagram.com/p/CsWaGsFNRYE

H 26χρονη έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και δείχνει πιο fit από ποτέ, με τις αναρτήσεις της να είναι η μία ωραιότερη από την άλλη. Η καλλιτέχνης έχει μια ιδιαίτερη αισθητική και μια ματιά στο Instagram feed της αρκεί για να το διαπιστώσεις.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η σύντροφος του «θείου Λέο» σε νέες φωτό μετά τη γέννα και ένα WOW «κύλησε»

Το σπίτι του ζευγαριού στο Μαρκόπουλο

Το ζευγάρι είναι δύο χρόνια περίπου μαζί και όπως έχουν παραδεχθεί και οι δύο δημόσια, γνωρίστηκαν διαδικτυακά. Το ερωτευμένο ζευγάρι κρατά τη σχέση το μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια δημοσιεύει κοινές του φωτογραφίες. Ο γνωστός σεφ έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και κατά καιρούς μας έχει δείξει πλάνα από το σπίτι που στεγάζει τον έρωτά τους.

«Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση. Το να είσαι με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο και τόσο αγαπητό στον κόσμο, αναπόφευκτα προσελκύει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως, το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στη ζωή μου αυτό. Πιστεύω πάντως, πως έχω καταφέρει να έχω μία ισορροπία» είχε δηλώσει στο παρελθόν η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CnRZ6N5oULf

Μιχαλοπούλου- Κουτσόπουλος: Το χρονικό της σχέσης τους

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ζευγάρι περίπου δύο χρόνια και προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους κάνοντας σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1.000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Πηγή κεντρικής: