Στη Γη της ελιάς εκτός από έναν ξαφνικό γάμο αναμένουμε μία διπλή αποκάλυψη εγκλημάτων

Στη Γη της ελιάς εκτός από έναν ξαφνικό γάμο αναμένουμε μία διπλή αποκάλυψη εγκλημάτων

«Τι θα γίνει με τους φόνους που έχει κάνει η Χάιδω και η Ευτυχία;» αναρωτιέται το κοινό στο Twitter.

Ο μήνας των αποκαλύψεων είναι ο Mάιος για όλες τις σειρές του prime time. Η Γη της ελιάς δεν αποτελεί εξαίρεση, αν και μερικά μεγάλα μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια στην αρχή του τρίτου κύκλου.

Και ενώ περιμέναμε τον γάμο της Ιουλίας και του Στάθη, έχουμε έναν άλλο ξαφνικό γάμο - έκπληξη. Οι φανς της σειράς ωστόσο, πήραν αφορμή από μία χθεσινή σκηνή της σειράς, για να αναρωτηθούν τι θα συμβεί με κάποια εγκλήματα που έχουν μείνει προς το παρόν μυστικά. Και σου έχω απάντηση για αυτό.

https://www.instagram.com/p/CrA5mguo8Zh

Η αυτοκτονία του Αλέξη σοκάρει ξανά τη Μαργαρίτα

Στη Γη της ελιάς το κλίμα είναι βαρύ με την κηδεία της Μυρτάλης που γίνεται και παρουσία δύο πρώην συντρόφων της, του Στέφανου και του Χρήστου. Για να χρησιμοποιήσω μία φράση - κλισέ, τραγική φιγούρα για τρίτο κατά σειρά επεισόδιο θα είναι η Μαργαρίτα, η οποία από απόσταση παρακολουθεί την τελετή και στη συνέχεια αφήνει μερικά λουλούδια στον τάφο του θύματος του γιου της.

Σήμερα όμως θα βιώσουμε από την Μαργαρίτα και τη Λυδία Κονιόρδου που την υποδύεται, έναν νέο τηλεοπτικό σπαραγμό, καθώς ο Αλέξης αρπάζει ξαφνικά το όπλο ενός αστυνομικού και αυτοκτονεί. Έχει προηγηθεί και μία τελευταία τους συνάντηση, με εκείνη να αδυνατεί να τον συγχωρήσει για το κακό που προκάλεσε.

Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε, αλλά αναμένεται να ανοίξουν 3 νέα κεφάλαια στη σειρά, επίσης με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

https://www.instagram.com/p/CrRN_RSLS1s

Αρχικά θα έχουμε γάμο ανάμεσα σε Λυκούργο και Χάιδω, χωρίς μεγάλες επισημότητες (αναμενόμενο) και μία επανασύνδεση μεταξύ της Ιουλίας και του Στάθη, αλλά όχι με προοπτική γάμου.

Το δεύτερο κεφάλαιο θα αφορά στην αποκάλυψη του φόνου του Ανέστη που έκανε η Ευτυχία. Μερικά νέα στοιχεία, θα έχουμε από την επόμενη κιόλας εβδομάδα. Σχεδόν βέβαιο θεωρείται η κατάληξη αυτής της σχέσης του Γιώργη και της Ευτυχίας λόγω του φόνου, να μας απασχολήσει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το τρίτο κεφάλαιο έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι χρήστες του Τwitter χθες είχαν μία εύλογη απορία βλέποντας τη Χάιδω να παρηγορεί την Μαργαρίτα για τους φόνους που έκανε ο Αλέξης. Και δικαίως αναρωτήθηκαν, πότε θα αποκαλυφθούν οι δύο δικοί της φόνοι, από την πρώτη και δεύτερη σεζόν της σειράς, ως αντίποινα για τη δολοφονία της κόρης και του συζύγου της.

Σύμφωνα με τις δικές μας πληφορορίες, αυτή η αποκάλυψη δεν θα μας απασχολήσει αυτή τη σεζόν και είναι θέμα της τρίτης σεζόν η τιμωρία ή μη της Χάιδως.

Θα της φανεί και χρήσιμο ότι θα έχει σύζυγο πια δικηγόρο.

Το μόνο θέμα που την αφορά σε αυτή την σεζόν, είναι η εμφάνιση του πρώην της κόρης της του Χάρη, που γίνεται μαζί με τη σύζυγό του φίλος του Μάνου και της Μαρίνας.

Όπως καταλαβαίνεις θα συνεχίσουμε στο γνωστό μοτίβο της χαρμολύπης σε επίπεδο εξελίξεων.