Η Λυδία Κονιόρδου φτάνει στα άκρα στη Γη της ελιάς για δεύτερη φορά αλλά έχει σύμμαχο της το κοινό

Κατερίνα Μπούσιου
Η Λυδία Κονιόρδου φτάνει στα άκρα στη Γη της ελιάς για δεύτερη φορά αλλά έχει σύμμαχο της το κοινό

Το ρεκόρ τηλεθέασης και τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter για την Αντιγόνη Κουλουκάκου, την Λυδία Κονιόρδου αλλά και την Αντιγόνη Νεοφύτου στο πιο ιδιαίτερο επεισόδιο της Γης της ελιάς. 

Όλες οι σειρές μυθοπλασίας κορυφώνουν την αγωνία του κοινού τους αυτές τις ημέρες, γιατί είμαστε στην τελική ευθεία πριν τη λήξη της σεζόν.

Στη Γη της ελιάς στο Mega, βρισκόμαστε απλά στην καλύτερη στιγμή της. Το χθεσινό επεισόδιο χαρακτηρίστηκε από το Twitter το πιο ενδιαφέρον σεναριακά και υποκριτικά και το κοινό αποθέωσε 3 γυναίκες ηθοποιούς για τις ερμηνείες τους.

Έρχεται και συνέχεια για τη Λυδία Κονιόρδου με μία ακόμη στιγμή της που θα καθηλώσει τους φανς και θα φέρει μία μικρή ανατροπή στο σενάριο. Θα παραμείνει η σπουδαία ηθοποιός και στον τρίτο κύκλο;

Η τραγική μάνα και το δεύτερο χτύπημα

Από το πρώτο λεπτό το χθεσινό επεισόδιο στη Γη της ελιάς κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού της. Αναμενόμενο αφού χθες θα μάθαιναν όλοι για τη δολοφονία της Μυρτάλης . Αυτό φάνηκε και στα νούμερα τηλεθέασης αφού στο νεανικό κοινό έφτασε στο 20% ενώ στο γενικό σύνολο έσπασε ρεκόρ φτάνοντας στο 29,5%.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου ως Μαρίνα, που βλέπει το άψυχο σώμα της κολλητής της και σπαράζει, ήταν από τα best off της σειράς, αλλά ο πολυεπίπεδος θρήνος της μάνας του δολοφόνου Λυδίας Κονιόρδου, ήταν η στιγμή που καθήλωσε το κοινό. Η στιγμή που η Επίδαυρος συνάντησε τη Μάνη. Για την σπουδαία τραγωδό ήταν γενικά μία εύκολη, λόγω εμπειρίας σκηνή.

Εξαιρετική και η Αντιγόνη Κουλουκάκου ως Ιουλία, θεία της Μυρτάλης που την είχε σαν παιδί της, με μέτρο στην απόδοση και αρκετά ρεαλιστική. Το Twitter «υποκλίθηκε» στο ταλέντο τους. Οι φανς της σειράς είχαν αρκετά παράπονα φέτος από το σενάριο, αλλά χθες αποζημιώθηκαν.

Σήμερα αναμένεται και η έλευση του Liam Ireland ως Στέφανου, αφού μαθαίνει για τον φόνο της πρώην αγαπημένης του και έρχεται για την κηδεία της. Οι θαυμάστριές του αναμένουν.

Ο Liam Ireland μόλις επέστρεψε στη Γη της ελιάς με αλλαγή στο look του και ανανεωμένος

Οι φανς που δεν τον συμπαθούσαν, επίσης σχολίασαν τη νέα άφιξη, για την οποία σου είχα μιλήσει και μάλιστα σου είχα επισημάνει και μία διαφοροποίηση και αλλαγή στην εμφάνισή του.

Η Λυδία Κονιόρδου γίνεται το ανεπιθύμητο πρόσωπο της Μάνης, αφού πλέον όλοι ξέρουν ότι ο γιος της, ότι ομολόγησε και άλλες 4 δολοφονίες. Η Ιουλία είναι εναντίον της, οι υπόλοιποι Βρετάκοι προσπαθούν να βάλουν σε τάξη τα συναισθήματά τους, η τοπική κοινωνία την σχολιάζει και εκείνη κρύβεται στο σπίτι της.

https://www.instagram.com/p/CZCFZC_Knwj

Δεύτερο ρεσιτάλ ερμηνείας αναμένεται από την ηθοποιό, μόλις μάθει από την Δήμητρα για την αυτοκτονία του γιου της Αλέξη. Κατά την μεταφορά του από την αστυνομία, αρπάζει ένα όπλο από έναν αστυνομικό και βάζει τέρμα στη ζωή του. Ο σπαραγμός της θα είναι και πάλι συγκλονιστικός.

Η Μαργαρίτα η οποία καθαιρείται από το Ίδρυμα των Βρετάκων θα ξανακερδίσει στο μέλλον την εμπιστοσύνη τους. Θα υπάρχει όμως πάντα μία μικρή «σκιά» στις σχέσεις τους, παρόλο που θα έχουν καταλάβει πως εκείνη δεν φταίει σε τίποτε.

https://www.instagram.com/p/CfMc8oMIB7T

Η Αθηνά θα είναι εκείνη που θα την πείσει να φύγουν για λίγο καιρό από τη Μάνη για να ξεθυμάνει ο θυμός του κόσμου, αλλά θα επιστρέψουν ξανά όταν όλα θα έχουν εξομαλυνθεί. Θα επισκέπτεται συχνά τους τάφους όλων των θυμάτων του γιου της, ως ένα είδος εξιλέωσης και θα περάσει αρκετό διάστημα μέχρι να τον συγχωρέσει μέσα της.

Η Λυδία Κονιόρδου θα συνεχίσει και την τρίτη σεζόν στη σειρά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Δεν ξέρουμε αν εξαντλήσει όλη τη χρονιά, αλλά ανήκει στο βασικό team των ηθοποιών και η πρόθεση των δημιουργών της Γης της ελιάς, είναι να μην έχουμε διάσπαση των βασικών χαρακτήρων.