Μπάρτζης - Μπόγδανος υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο Μαρτίκας «τρίβει» τα χεράκια του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μπάρτζης - Μπόγδανος υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο Μαρτίκας «τρίβει» τα χεράκια του

Οι Μπλε έχασαν ξανά στον αγώνα ασυλίας κι όπως φάνηκε ο Σπύρος Μαρτίκας μάλλον «μαγείρεψε» μια πολύ ωραία ψηφοφορία.

Αγώνισμα ασυλίας είχαμε στο Survivor All Star και οι Μπλε ηττήθηκαν για ακόμα μία φορά με αποτέλεσμα να οδηγηθούν ξανά στην κάλπη για να αναδείξουν δύο ακόμα υποψήφιους. Από το πρώτο συμβούλιο είχε βγει υποψήφιος ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο Μπόγδανος υποψήφιος για πρώτη φορά

Κι ενώ περιμέναμε δύο άτομα να προκύψουν από την κάλπη τελικά προέκυψαν 3, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους και να ακολουθούν ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος με ισοψηφία.

Είναι η πρώτη φορά που βγαίνει υποψήφιος ο Ηλίας Μπόγδανος. Αν και κάποιοι θεώρησαν πως ο Μπάρτζης «εσκεμμένα» τον έβγαλε υποψήφιο, εμάς δε μας έκανε εντύπωση, δεδομένου ότι ο με τον Ηλία ο Νίκος είχε σταματήσει να κάνει παρέα εδώ και πολύ καιρό, περίπου απ' όταν μπήκε - όπως σχολίασαν πολλοί - στην κλίκα του Μαρτίκα. Μάλιστα, ο Μπόγδανος ήταν εκείνος που πρώτος είχε ψηφίσει πριν από κάποια συμβούλια ο ίδιος το «φίλο» του τον Μπάρτζη.

Από την άλλη, ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται πως «μαγείρεψε» πάλι την ψηφοφορία αφού ψήφισε όπως δήλωσε στην κάμερα τον Νίκο Μπάρτζη για να «βοηθήσει» τον φίλο του τον Μπόγδανο. Βέβαια, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν πριν το συμβούλιο, τον ίδιο και τη Σταυρούλα να συζητάνε μαζί με τους Κόκκινους ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, με τον Σπύρο Μαρτίκα να κάνει «spoiler» για τις υποψηφιότητες και το στιγμιότυπο να σχολιάζεται κυρίως αρνητικά για τη Μαριαλένα μετά τα όσα έγιναν την προηγούμενη βδομάδα και τα σχόλιά της για τη Μελίνα που μιλούσε με τους Μπλε πριν την ψηφοφορία.

Παράλληλα, τα σχόλια στο Twitter πήραν «φωτιά» με τον κόσμο να υποστηρίζει τον Μπάρτζη και να θεωρεί πως ο Μαρτίκας επίτηδες κινήθηκε έτσι στην ψηφοφορία, ώστε να βγουν 4 υποψήφιοι και άρα να έχει περισσότερες πιθανότητες να μείνει για 24η συνολικά φορά.

Στο Survivor All Star ξέσπασε πόλεμος με παίκτες και κοινό να ζητούν αποβολή του Τάκη

Το κοινό σχολίασε και τον Γιώργο Λιανό

Την προσοχή των τηλεθεατών τράβηξε, βέβαια και η αντιμετώπιση της παραγωγής του ριάλιτι και του Γιώργου Λιανού προς τον Τάκη Καραγκούνια μετά τα όσα έχει κάνει στον Νίκο Μπάρτζη, με τη βίαιη συμπεριφορά που έχει δείξει στα τελευταία δύο επεισόδια. Η αντίδραση του παρουσιαστή σχολιάστηκε αρνητικά, όπως αρνητικά σχολιάστηκε και το γεγονός πως ο συγκεκριμένος παίκτης δεν αποβλήθηκε τελείως από το παιχνίδι αλλά δέχτηκε μόνο μια ποινή με τους περισσότερους να μιλούν ξανά για στημένο Survivor.