Κάννες με άρωμα...Survivor: Ο Ορέστης Τσάνγκ τα κατάφερε και ζει το όνειρό του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Κάννες με άρωμα...Survivor: Ο Ορέστης Τσάνγκ τα κατάφερε και ζει το όνειρό του

Οι αλλαγές στη ζωή του πρώην παίκτη του Survivor τον οδήγησαν για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ των Καννών με τη συμμετοχή της δικής του ταινίας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Φεστιβάλ των Καννών, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Μαΐου. Πέραν των πολύ μεγάλων αστέρων του Hollywood, βέβαια, αλλά και κάποιων εγχώριων celebrities όπως η Δούκισσα Νομικού και η Βίκυ Καγιά, το παρόν έδωσε και ένας παλιός γνώριμος του Survivor, ο Ορέστης Τσάνγκ.

Ο πρώην παίκτης κατάφερε φέτος να βρεθεί στο Φεστιβάλ για πρώτη φορά με την ταινία «Under the eyelashes» - στην οποία συμμετέχει ως ηθοποιός αλλά και ως παραγωγός - κάτι που όπως έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram ήταν το «μεγάλο του όνειρο».

Η ενασχόληση με την υποκριτική

Για τον Ορέστη Τσανγκ δεν ήταν η πρώτη φορά που ήρθε σε επαφή με το Hollywood και την υποκριτική. Το καλοκαίρι του 2021 συμμετείχε στα γυρίσματα της ταινίας «Αναλώσιμοι 4», τα οποία έγιναν στη Θεσσαλονίκη, «ντουμπλάροντας» σε κάποιες σκηνές τον Tony Jaa, τον διάσημο ηθοποιό και αθλητή πολεμικών τεχνών από την Ταϊλάνδη.

https://www.instagram.com/p/CWLiQ5-sAxn

Μάλιστα είχε την τύχη να συνεργαστεί με τον Antonio Banderas, με τον οποίο όπως είχε δηλώσει τότε σε συνέντευξή του «έπαιξαν ξύλο» για τις ανάγκες της σκηνής.

https://www.instagram.com/p/CRRo5paLn3F

Τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, εκείνη την περίοδο πήραν «φωτιά» για τον ίδιο με τους φίλους του από το Survivor του 2017, Κωνσταντίνο Βασάλο και Κώστα Αναγνωστόπουλο να του δίνουν τα εύσημα.

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη έφυγε για διακοπές και ο Μorgan με 2 λέξεις «μίλησε» για τη σχέση τους

Παράλληλα, στο πρόσφατο παρελθόν ο Ορέστης Τσάνγκ εμφανίστηκε και στην πρεμιέρα της σειράς «IQ 160», δίπλα στην Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή, παριστάνοντας τον Κινέζο μάρτυρα.

tsangk.jpg

Το Survivor All Star

Όσο κι αν κάποιοι φανατικοί του ριάλιτι επιβίωσης περίμεναν να δουν στο Survivor All Star τον Ορέστη απογοητεύτηκαν, καθώς ο ίδιος επέλεξε να μην συμμετέχει. Μάλιστα, μετά τα όσα έγιναν με τις αποβολές των παικτών από το φετινό Survivor λόγω παράβασης των κανόνων αλλά βλέποντας και το πιο σκληρό ριάλιτι, που γίνεται φέτος, ο ίδιος δικαιώθηκε για την επιλογή του. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά σε σχετική συνέντευξή του:

«Δέχθηκα και 'γω πρόταση να συμμετάσχω στο Survivor All Star και είμαι πολύ χαρούμενος που τη φετινή σεζόν δεν συμμετείχα και είχα τελικά δίκιο. Με έχει λίγο απογοητεύσει. Δεν νομίζω ότι φταίνε οι ίδιοι οι παίκτες όσο η παραγωγή. Πίστευε ότι με την ίδια συνταγή, ή μια συνταγή περισσότερου ριάλιτι, θα είχε πετύχει το Survivor All Star. Είναι κακό για την ίδια την παραγωγή, για το ίδιο το πρόγραμμα ακόμη και για τους ίδιους τους παίκτες γιατί αποδυναμώνει το ίδιο το πρόγραμμα».

https://www.instagram.com/p/CnJ0NUvKYIf