Ο Jeff Bridges πάλεψε με καρκίνο και COVID-19 ταυτόχρονα και βγήκε κάτι παραπάνω από νικητής

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Ο Jeff Bridges πάλεψε με καρκίνο και COVID-19 ταυτόχρονα και βγήκε κάτι παραπάνω από νικητής
AP

Συνεχίζουν τα καλά νέα με τον καρκίνο του Jeff Bridges, αλλά η ταλαιπωρία μαζί με τον COVID-19 τον ανησύχησαν αρκετά.

Συνεχίζεται η ύφεση για τον καρκίνο του Jeff Bridges, αλλά η μάχη με δύο νόσους ταυτόχρονα τον έφτασαν στο όριο να σκέφτεται ότι μπορεί να μην δουλέψει ποτέ ξανά.

Tina Turner: Όλες οι φορές που απέδειξαν περίτρανα ότι όντως ήταν... Simply the Best

Jeff Bridges: Ο όγκος πλέον είναι σε μέγεθος μπίλιας

Ο 73χρονος ηθοποιός μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο και την ταυτόχρονη μάχη του με τον κορονοϊό. Ενώ ο όγκος του έχει συρρικνωθεί σε σημαντικό βαθμό, αυτό που ήταν πολύ πιο περίπλοκο στην ανάρρωσή του ήταν η νόσος του COVID-19.

Μιλώντας στο AARP για τις περιπέτειες με την υγεία του και τον νέο του ρόλο ως πρωταγωνιστής στη σειρά "The Old Man", ο Jeff Bridges ενημέρωσε και για την πορεία της θεραπείας του για τον καρκίνο λίγες μέρες πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον 2ο κύκλο της crime σειράς του FX.

https://www.instagram.com/p/CdoCRq6plv8

Σχετικά με την υγεία του λοιπόν, ο The Dude μοιράστηκε καλά νέα, λέγοντας πως η θεραπεία του βοήθησε μιας και ο όγκος που είχε στο στομάχι του έχει συρρικνωθεί αρκετά πλέον. Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός είχε ανακοινώσει τον Οκτώβριο του 2020 πως διαγνώστηκε με λέμφωμα και πως το 2021 ο καρκίνος ήταν σε ύφεση.

"Γύριζα αυτές τις σκηνές μάχης για το πρώτο επεισόδιο του The Old Man και δεν ήξερα ότι είχα όγκο 9x12 ίντσες στο σώμα μου" παραδέχτηκε ο Bridges λέγοντας όμως πως πλέον ο όγκος του είναι στο "μέγεθος ενός σβώλου".

Εκεί που ζορίστηκε όμως περισσότερο ήταν όταν προσπαθούσε να ανακάμψει από τον κορονοϊό. Ο Jeff Bridges τότε έκανε ήδη θεραπεία για τον καρκίνο όταν προσβλήθηκε από τον ιό. Μια τέτοια ίωση είναι εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη σε έναν οργανισμό που έχει ήδη κατεβασμένο το ανοσοποιητικό του σύστημα. Γι' αυτό και όπως λέει, δεν έχει ανακάμψει ακόμα πλήρως από τον COVID-19, αφού η διαδικασία ανάρρωσης "είναι ακόμα σε εξέλιξη".

https://www.instagram.com/p/CfUPrPzhfM7

Η Margot Robbie για την Barbie: «Είναι σεξουαλικοποιημένη, αλλά δεν πρέπει να είναι σέξι»

Η μάχη του Jeff Bridges σε δύο επικίνδυνα μέτωπα

"Το να γίνω καλύτερα ήταν θέμα του να θέσω πολύ μικρούς στόχους. Στην αρχή, μου έλεγαν, 'Για πόσο μπορείς να σταθείς;'. Για λίγο καιρό, το ρεκόρ μου ήταν 45 δευτερόλεπτα πριν καταρρεύσω. Και μετά μου έλεγαν: 'Κοίτα, στέκεσαι όρθιος για ένα λεπτό! Αυτό είναι τόσο ωραίο, τώρα μπορείς να περπατήσεις 5 μέτρα;".

Όπως είναι απόλυτα λογικό και κατανοητό, ο ηθοποιός, παλεύοντας τόσο σκληρά με δύο νόσους, σκεφτόταν πως ο θάνατός του μπορεί να μην είναι και πολύ μακριά. Όχι μόνο αυτό, αλλά θυμάται να σκέφτεται πως ακόμα και αν κατάφερνε να ζήσει, ίσως να μην μπορέσει να δουλέψει ποτέ ξανά.

"Πραγματικά, δεν πίστευα ότι θα δούλευα ποτέ ξανά. Έτσι, στην αρχή είπα: 'Λοιπόν, θα δούμε'. Αλλά τελικά αυτό μετατράπηκε σε: 'Ίσως μπορέσω'. Πρέπει να παραδεχτώ ότι εξακολουθούσα να φοβάμαι να επιστρέψω στη δουλειά".

Όταν τελικά κατάφερε να αλλάξει την οπτική του, τότε ήταν που άρχισε να βλέπει μια πιο ουσιαστική αλλαγή στο σώμα του και στον ίδιο γενικότερα: ""Άρχισα να σκέφτομαι την ανάρρωσή μου ως ένα δώρο που ήρθε μπροστά μου".

Αυτή η αλλαγή τον βλέπει πλέον να δίνει συνεντεύξεις μιλώντας για τον ρόλο του σε μια νέα σειρά, η οποία μάλιστα περιλαμβάνει και πολλές σκηνές μάχης. Στο "The Old Man", ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός υποδύεται έναν πρώην κατάσκοπο της CIA, ο οποίος έχει βγει πλέον από το κύκλωμα και ζει στις σκιές. Ξαναμπαίνει όμως στο παιχνίδι όταν ένας δολοφόνος τον πλησιάσει επικίνδυνα. Αυτό τον φέρνει αντιμέτωπο με το παρελθόν του, με το οποίο θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να συμφιλιωθεί αν θέλει να διαφυλάξει το μέλλον του και να συνεχίσει να προστατεύει όλα όσα πάλεψε να σώσει.

Ξεκινούν οι χρεώσεις, τελειώνει το sharing: Το Netflix αποκάλυψε πόσο θα σου κοστίζει να μοιράζεσαι