Στο υπερπαραγωγή bachelorette της Άννας Πρέλεβιτς όλοι μιλούν για τα looks και το δώρο της Δούκισσας

Στο υπερπαραγωγή bachelorette της Άννας Πρέλεβιτς όλοι μιλούν για τα looks και το δώρο της Δούκισσας
Instagram

Η λεπτομέρεια στο denim jacket, το μαγιό, τα ιδιαίτερα cupcakes, τα παπούτσια και το δώρο της Δούκισσας Νομικού στη μέλλουσα κυρία Νομικού. 

Το πιο fun και κοριτσίστικο bachelorette πάρτι διοργάνωσε η Άννα Πρέλεβιτς, με τη βοήθεια της αδερφής της, Τέα, που φρόντισε να σταθεί αντάξια των προσδοκιών (και πολύ περισσότερο).

Όλα έτοιμα για τον γάμο της Άννας Πρέλεβιτς και η μέλλουσα νύφη έκανε το πιο ανατρεπτικό μανικιούρ

Η μελαχρινή καλλονή είπε το μεγάλο «ναι» προ μερικών μηνών στον σύντροφό της και άντρα της ζωής της, Νικήτα Νομικό, με τον οποίο ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 27 Μαΐου. Λίγες ημέρες πριν απ΄τη μεγάλη ημέρα και η μέλλουσα νύφη φρόντισε να διασκεδάσει με τις φίλες της σε γνωστό ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων, «γιορτάζοντας» τη χαρά της για την κοινή ζωή που έρχεται.

Με τις ετοιμασίες να είχαν ξεκινήσει από την Παρασκευή (12/5) το μοντέλο και παρουσιάστρια μαζί με τη μέλλουσα κουνιάδα της, την αδερφή και της κολλητές της, βρέθηκαν σε lux ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων.

Οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μία την άλλη, ενώ την παράσταση έκλεψε ένα denim jacket που έγραφε Mrs Nomikou, μερικά γλυκά με φωτογραφία των μελλοντικών συζύγων, αλλά και ένα λουλουδένιο βραχιόλι που της φόρεσε η αδερφή της.

Το καλύτερο όλων ήταν ένα κολιέ από τη συλλογή κοσμημάτων της Δούκισσας Νομικού, που γράφει «love», με το οποίο η πρώην Σταρ Ελλάς την υποδέχθηκε και επισήμως στην οικογένειά τους.

Η γραμματοσειρά σε διάφορες λεπτομέρειες είχε inspo από Friends aka από την αγαπημένη μας σειρά Φιλαράκια.

Το dress code δεν ήταν άλλο από beachwear, αφού τα κορίτσια δεν παρέλειψαν να κάνουν βουτιές στην πισίνα. Η μέλλουσα νύφη έμεινε πιστή στο λευκό χρώμα, επιλέγοντας για αρχή ένα ρομαντικό άσπρο φόρεμα και για τη συνέχεια ένα άσπρο ολόσωμο μαγιό, το οποίο συνδύασε με λευκό νυφικό πέπλο και λευκά γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς.

C613071C-DAE2-4040-9826-EEB20B83AA2B.jpeg

Σε παρόμοιο mood και οι κολλητές της ή αλλιώς το bride squad της, πλην βέβαια της Δούκισσας Νομικού που, αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις στα social media, δεν θέλησε να βουτήξει. Έτσι, προτίμησε ένα αέρινο ανοιξιάτικο outfit, το οποίο και συνδύασε με μπεζ oxford style φλατ παπούτσια, σε αντίθεση με τα looks των υπολοίπων. Φυσικά δεν έλειψαν και οι πιο grande επιλογές, με μία εκ των κολλητών της να φορά ψηλοτάκουνες εσπαντρίγες.

Στη σχετική της ανάρτηση στο προφίλ της, η Άννα Πρέλεβιτς ευχαρίστησε την αδερφή της, αλλά και όλες τις φίλες της που κατάφεραν να παρευρεθούν, παρόλο που τις ειδοποίησε τελευταία στιγμή. «Αδερφούλα μου σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες να οργανώσουμε το Bachalorette μου μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα γιατί αποφάσισα όπως πάντα… τελευταία στιγμή! Τι θα έκανα χωρίς εσένα!! Και σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου που καταφέρετε να έρθετε όλες σε such short notice! Σας αγαπώ όλες πολύ πολύ! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη σημερινή μέρα που ήμασταν όλες μαζί κοριτσοπαρέα», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς. Από την πλευρά της, η Δούκισσα Νομικού, δεν έχει κάνει κάποιο σχετικό post, αφήνοντας πιθανότατα τη μέλλουσα νύφη να κλέψει την παράσταση.

https://www.instagram.com/p/CsMckkMIVA5

Δούκισσα & Άννα Πρέλεβιτς είναι οι καλύτερες φίλες- Η στήριξη και τα likes πριν τον γάμο του Νικήτα

Δες αναλυτικά τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

2 εβδομάδες για τη μεγάλη μέρα

Αντίστροφα μετρούν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός για την ομορφότερη στιγμή της ζωής τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 27 Μαΐου στην Αθήνα και αυτή την περίοδο προετοιμάζει κάθε λεπτομέρεια της γαμήλιας τελετής.

https://www.instagram.com/p/Cj-2SrYKO9Z

Άννα & Τέα Πρέλεβιτς ποζάρουν με την μητέρα τους όμως δείχνουν σαν αδερφές

Η μέλλουσα νύφη είχε αποκαλύψει μερικές λεπτομέρειες για τον γάμο αναφέροντας: «Παντρεύομαι 27 Μαΐου. Ο γάμος θα γίνει σίγουρα στην Αθήνα, δεν θα αποκαλύψω που ακριβώς. Έχω φορέσει πάρα πολλά νυφικά και λόγω δουλειάς και ποτέ δεν είχα φανταστεί πως θα μπορούσε να είναι το δικό μου. Το προηγούμενο βράδυ όμως πριν την πρόβα, σαν να μου ήρθε αναλαμπή και είπε αχ νομίζω έτσι θέλω να παντρευτώ… Έχω βρει έναν οίκο από το εξωτερικό και θα ταξιδέψω σε αυτή τη χώρα για να το δω και από κοντά. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και το χαίρομαι όλο πάρα πολύ. Δεν το περίμενα από εμένα να γίνω η κλασική νύφη. Πριν από έναν χρόνο έλεγα ότι εννοείται θα δείξω στον Νικήτα το νυφικό και τα μαλλιά μου και έχω γίνει παραδοσιακή. Δε θέλω να δει τίποτα, ούτε τα παπούτσια, ούτε τα κοσμήματα, τίποτα. Θέλω να είμαι έκπληξη... Η πρόταση γάμου έγινε 4 Ιουνίου, είχαμε πάει βόλτα στη Βουλιαγμένη, εκεί που κάναμε τα πρώτα μας ραντεβού μέσα στην καραντίνα. Ξαφνικά τον είδα να γονατίζει και είδα το δαχτυλίδι».

Η Δούκισσα Νομικού πρόδωσε με δύο πόζες τη σχέση της με την Άννα Πρέλεβιτς