Όλα έτοιμα για τον γάμο της Άννας Πρέλεβιτς και η μέλλουσα νύφη έκανε το πιο ανατρεπτικό μανικιούρ

Όλα έτοιμα για τον γάμο της Άννας Πρέλεβιτς και η μέλλουσα νύφη έκανε το πιο ανατρεπτικό μανικιούρ
Instagram

Τα πρώτα πλάνα από το πάρτι σήμερα και οι λεπτομέρειες που μοιράστηκε. 

Ένα βήμα πριν τον γάμο και το bachelorette σημαίνει πολλά για μια γυναίκα που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και που σημαίνει επίσης πως όλα είναι έτοιμα με κάθε λεπτομέρεια. Σε αυτό το vibe και η μέλλουσα νύφη Άννα Πρέλεβιτς η οποία το μεσημέρι της Παρασκευής (12/5) μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram τη διαδικασία από τις προετοιμασίες του party το οποίο και θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο (13/5).

https://www.instagram.com/p/Cr8hPdhMu7B

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, που πρόκειται να παντρευτεί στις 27 Μαΐου τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού, Νικήτα, μάς έδειξε μάλιστα και το μανικιούρ για τη σημαντική αυτή ημέρα το οποίο και είναι το πιο girly happy χρώμα ή αλλιώς φούξια απόχρωσης. Η Άννα, επισκέφτηκε κατάστημα στα νότια προάστια και ανάμεσα σε άλλα, μάς έδειξε και τα λουλούδια που θα στολίσουν τις αναμνήσεις από το bachelorette.

Δούκισσα & Άννα Πρέλεβιτς είναι οι καλύτερες φίλες- Η στήριξη και τα likes πριν τον γάμο του Νικήτα

«Σε λίγες ώρες είναι το bachelorette μου και πάω να κάνω ένα σούπερ bachelorette χρώμα στα νύχια», έγραψε σε ένα από τα στόρι της η μέλλουσα νύφη δείχνοντας καρέ- καρέ τη διαδικασία της προετοιμασίας την Παρασκευή (12/5).

Δες τα πλάνα, στη gallery που ακολουθεί.

Στα πλάνα που είδες, εκτός από το μονόπετρο που κοσμεί το χέρι της, η Άννα αποκάλυψε και το λευκό αξεσουάρ που πρόκειται να φορέσει και το οποίο κάλεσε τους followers της να μαντέψουν τί είναι.

346132688_254408360416586_39669053252284752_n.jpg

2 εβδομάδες για τη μεγάλη μέρα

Αντίστροφα μετρούν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός για την ομορφότερη στιγμή της ζωής τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 27 Μαΐου στην Αθήνα και αυτή την περίοδο προετοιμάζει κάθε λεπτομέρεια της γαμήλιας τελετής.

https://www.instagram.com/p/CnJEVCUK0DG

Άννα & Τέα Πρέλεβιτς ποζάρουν με την μητέρα τους όμως δείχνουν σαν αδερφές

Η μέλλουσα νύφη είχε αποκαλύψει μερικές λεπτομέρειες για τον γάμο αναφέροντας: «Παντρεύομαι 27 Μαΐου. Ο γάμος θα γίνει σίγουρα στην Αθήνα, δεν θα αποκαλύψω που ακριβώς. Έχω φορέσει πάρα πολλά νυφικά και λόγω δουλειάς και ποτέ δεν είχα φανταστεί πως θα μπορούσε να είναι το δικό μου. Το προηγούμενο βράδυ όμως πριν την πρόβα, σαν να μου ήρθε αναλαμπή και είπε αχ νομίζω έτσι θέλω να παντρευτώ… Έχω βρει έναν οίκο από το εξωτερικό και θα ταξιδέψω σε αυτή τη χώρα για να το δω και από κοντά. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και το χαίρομαι όλο πάρα πολύ. Δεν το περίμενα από εμένα να γίνω η κλασική νύφη. Πριν από έναν χρόνο έλεγα ότι εννοείται θα δείξω στον Νικήτα το νυφικό και τα μαλλιά μου και έχω γίνει παραδοσιακή. Δε θέλω να δει τίποτα, ούτε τα παπούτσια, ούτε τα κοσμήματα, τίποτα. Θέλω να είμαι έκπληξη... Η πρόταση γάμου έγινε 4 Ιουνίου, είχαμε πάει βόλτα στη Βουλιαγμένη, εκεί που κάναμε τα πρώτα μας ραντεβού μέσα στην καραντίνα. Ξαφνικά τον είδα να γονατίζει και είδα το δαχτυλίδι».

Η Δούκισσα Νομικού πρόδωσε με δύο πόζες τη σχέση της με την Άννα Πρέλεβιτς