Ποιος θα κληρονομήσει την αμύθητη περιουσία της Tina Turner

Ποιος θα κληρονομήσει την αμύθητη περιουσία της Tina Turner

Η Τina Turner έφυγε από τη ζωή στις 25 Μαΐου και ο κόσμος της μουσικής είναι πλέον φτωχότερος. 

Μόλις πριν από λίγες ώρες η Tina Turner άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 83 ετών, ύστερα από μάχη που έδινε με μια μακροχρόνια ασθένεια. Η βασίλισσα του rock 'n' roll έφυγε από τη ζωή 6 μήνες μετά τον θάνατο του μικρότερου γιου της, Ronnie Turner, ο οποίος πέθανε από καρκίνο.

Η αείμνηστη τραγουδίστρια είχε χάσει και τον μεγαλύτερο βιολογικό της γιο, Craig Turner, το 2018, όταν εκείνος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο σύζυγός της, Erwin Bach, ήταν στο πλευρό της μέχρι το τέλος και το 2017 είχε δωρίσει ένα από τα νεφρά του στην αγαπημένη του σύζυγο.

O πρίγκιπας William έχει έναν πολύ σημαντικό λόγο για να θυμάται την Tina Turner με αγάπη

Η επόμενη ημέρα μετά τον θάνατο της Tina Turner και η αμύθητη περιουσία

Η βασίλισσα του rock 'n' roll ήταν μια από τις πιο καταξιωμένες τραγουδίστριες όλων των εποχών με την περιουσία της σήμερα να αγγίζει τα 250 εκατομμύρια δολάρια. Μετά τον θάνατό της ο Τύπος αναρωτιέται ποιος/ποιοι θα κληρονομήσουν όλα όσα άφησε πίσω η σταρ ωστόσο πληροφορίες που μεταδίδει το Hello! αναφέρουν πως η Turner είχε ορίσει τους κληρονόμους της, οι οποίοι προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Το πιθανότερο είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας θα κληρονομήσει ο σύζυγος της Turner. Το ζευγάρι ήταν μαζί για 27 ολόκληρα χρόνια πριν πάρουν την απόφαση να παντρευτούν το 2013. Εκτός, όμως, από τα δύο βιολογικά παιδιά της, τα οποία έφυγαν από τη ζωή, η Turner είχε ακόμα δύο παιδιά, τα οποία είχε υιοθετήσει. Οι σχέσεις τους δεν ήταν και οι καλύτερες, καθώς ο γιος της, Ike Jr, είχε δηλώσει πως είχε να μιλήσει σχεδόν 20 χρόνια με τη μητέρα του.

«Η Tina με μεγάλωσε από την ηλικία των 2. Είναι η μόνη μητέρα που γνωρίζω. Όμως δεν έχω μιλήσει στη μητέρα μου από το 2000. Δεν νομίζω ότι κάποιο από τα αδέρφια μου μιλάει μαζί της. Η μητέρα μου ζει τη ζωή της, έχει έναν νέο σύζυγο και είναι στην Ευρώπη. Δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το παρελθόν», εξήγησε ο Ike Jr στη Daily Mail.

Όσο για τον τέταρτο γιο της, Michael, ο αδερφός του είχε δηλώσει πως βρίσκεται σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης, στον οποίο η μητέρα του έστελνε μόνο χρήματα, χωρίς να τον έχει επισκεφθεί.

Πηγή κεντρικής: apimages.com