Το τρυφερό post της Salma Hayek για τα γενέθλια του François-Henri Pinault

Το τρυφερό post της Salma Hayek για τα γενέθλια του François-Henri Pinault
Invision

Ο François-Henri Pinault γιόρτασε τα 61α γενέθλιά του και η Salma Hayek έκανε ένα πολύ τρυφερό post για να του ευχηθεί.

H Salma Hayek είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στο Hollywood και έχει μια πολυετή καριέρα. Η σταρ της μεγάλης οθόνης παντρεύτηκε τον γνωστό επιχειρηματία Francois-Henri Pinault πριν από 13 χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την 15χρονη Valentina Paloma Pinault.

To τρυφερό post της Salma Hayek για τα γενέθλια του συζύγου της

Πριν από μερικές ώρες ο François-Henri Pinault γιόρτασε τα 61α γενέθλιά του και η διάσημη ηθοποιός έκανε ένα πολύ τρυφερό post στον λογαριασμό της στο Instagram για να του ευχηθεί.

«Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου, είσαι ο ήλιος, η θέρμη μου, το φως μου, η δύναμή μου, η χαρά μου, η ευτυχία μου, ο έρωτάς μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η ηθοποιός δημοσιεύοντας μια υπέροχη κοινή τους φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CsyOmhyt0Dx

Μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας η Hayek κοιτάζει ακόμη με λατρεία τον άντρα της ζωής της ενώ με την παλάμη της πιάνει το μάγουλό του και δείχνει έτοιμη να τον φιλήσει.

Ο γάμος με τον François-Henri Pinault

Η ηθοποιός γνώρισε τον σύζυγό της σε ηλικία 39 ετών. Σύμφωνα με το People, το ζευγάρι γνωρίστηκε την άνοιξη του 2006 σε ένα γκαλά στο Palazzo Grassi στη Βενετία.

Η Salma Hayek παντρεύτηκε τον François-Henri Pinault ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το 2009, στο Δημαρχείο του Παρισιού. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια 14χρονη κόρη την Valentina, ενώ ο Pinault είναι επίσης πατέρας τριών παιδιών από προηγούμενες σχέσεις.

https://www.instagram.com/p/Ce_dFvbOfNL

Το πολυτελές σπίτι τους στο Λονδίνο

Το διάσημο ζευγάρι κατοικεί από το 2017 σε ένα luxury σπίτι στην Βρετανική πρωτεύουσα στο οποίο έμενε παλαιότερα ο Justin Bieber. Το τριώροφο οίκημα διαθέτει 17 υπνοδωμάτια, εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, κινηματογράφο, κάβα και γήπεδο tennis. Η Salma Hayek έχει μοιραστεί στα social media αρκετές φωτογραφίες από τον χώρο της, δείχνοντάς μας τα αγαπημένα της spots.

https://www.instagram.com/p/CjNJkFYNN3S

Η συνάδελφος της Hayek, Tiffany Haddish, μίλησε στο Good Morning America για την επίσκεψή της στο σπίτι της ηθοποιού αναφέροντας:

«Με άφησε να έρθω στο σπίτι της στο Λονδίνο και να κοιμηθώ, Έχει αυτό το υπέροχο, κρεβάτι που σε κάνει να νιώθεις σαν πριγκίπισσα ή σαν την ωραία κοιμωμένη».

Πηγή κεντρικής: apimages.com