Η Salma Hayek ποζάρει με bikini στα 55 της και παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Salma Hayek ποζάρει με bikini στα 55 της και παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης

Η διάσημη ηθοποιός απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με τον σύζυγό της, François-Henri Pinault και μας χαρίζει υπέροχες εικόνες.

Σε απόλυτα καλοκαιρινό mood βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Salma Hayek, αφού πραγματοποιεί ένα σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της, François-Henri Pinault απολαμβάνουν τις διακοπές τους εν πλω και μοιράστηκαν εντυπωσιακές φωτογραφίες στα social media από το πολυτελές ιστιοφόρο τους.

Οι διακοπές της Salma Hayek και οι πόζες με το μωβ bikini

Τι κι αν μετρούν 13 ολόκληρα χρόνια γάμου, Hayek και Pinault παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Hollywood. Η Μεξικάνα σταρ και ο σύζυγός της φόρεσαν μαγιό και έκαναν μια σύντομη απόδραση για να χαλαρώσουν και να χαρούν τα μπάνια τους στα καταγάλανα νερά.

«Όταν υπάρχει σύγκρουση, βάζουμε όλη την ενέργεια για την επίλυση του προβλήματος - ποτέ δεν ψάχνουμε να κατηγορήσουμε ο ένας τον άλλον. Όλη η ενέργειά μας πηγαίνει στον τρόπο που θα το λύσουμε. Λόγω της προσέγγισής μας, ποτέ δεν είπαμε κάτι άσχημο ο ένας στον άλλο», ανέφερε η ηθοποιός σε συνένευξή της.

https://www.instagram.com/p/Ceg7WoGNP18

Η Salma Hayek στο cast του Magic Mike 3 και όλα όσα γνωρίζουμε για την ταινία

Στο post που δημοσίευσε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό, την βλέπουμε να φορά ένα μωβ bikini ενώ λίγο πιο πέρα στέκεται ο σύζυγός της. Η Hayek δείχνει απόλυτα χαρούμενη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, παραδίδοντας μαθήματα πόζας.

Ο γάμος με τον François-Henri Pinault

Η Salma Hayek παντρεύτηκε τον François-Henri Pinault ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το 2009, στο Δημαρχείο του Παρισιού. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια 14χρονη κόρη την Valentina, ενώ ο Pinault είναι επίσης πατέρας τριών παιδιών από προηγούμενες σχέσεις.

Τα διατροφικά μυστικά της Salma Hayek

Όπως σου είχαμε γράψει στο Queen.gr (θα βρεις το κείμενο εδώ), η 55χρονη σταρ ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής της για να διατηρεί τις αναλογίες της και να ξυπνά καθημερινά με όρεξη.

Για 3-5 μέρες πίνει μόνο χυμούς, κάτι που – όπως έχει δηλώσει- της δίνει το κίνητρο να μπει ξανά σε πρόγραμμα υγιεινής διατροφής. Γυμνάζεται πέντε φορές την εβδομάδα και έχει προσαρμόσει έτσι την προπόνησή της, με τη βοήθεια της personal trainer της, ώστε να μπορεί να την ακολουθεί και στα ταξίδια της. Η κάθε προπόνησή της διαρκεί για 30 λεπτά και περιλαμβάνει διαφορετικά είδη ασκήσεων.

Πηγή κεντρικής: salmahayek