Blend & Glow! Η Jennifer Lopez μας δείχνει πως πετυχαίνει το τέλειο contouring σε δευτερόλεπτα

Ευαγγελία Αλπίδου
Blend & Glow! Η Jennifer Lopez μας δείχνει πως πετυχαίνει το τέλειο contouring σε δευτερόλεπτα

Η Jennifer Lopez brendάρει με έναν μοναδικό τρόπο όλα τα προϊόντα μαζί και δημιουργεί το τέλειο summer μακιγιάζ!

Η Jennifer Lopez είναι μία από τις γυναίκες που ο χρόνος δεν την έχει αγγίξει στιγμή… Σίγουρα, η διατροφή και η άσκηση, που κάνει καθημερινά παίζουν σημαντικό ρόλο για αυτή την αψεγάδιαστη επιδερμίδα, αλλά απ’ ότι φαίνεται το μυστικό της είναι, στο μακιγιάζ.

unknown_346285140_1265474537719037_6368540274232762775_n.jpg

@jlo

Η ίδια λατρεύει τις bronzers και χρυσαφένιες αποχρώσεις, οι οποίες υπάρχουν πάντα σε κάθε μακιγιάζ της, χαρίζοντας αυτή την ηλιοκαμένη επιδερμίδα η οποία τη συντροφεύει χειμώνα-καλοκαίρι.

Αυτή τη φορά η Jennifer Lopez, μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram τα steps που ακολουθεί καθημερινά, για να πετύχει το λαμπερό contouring στο πρόσωπό της. Το video που ανέβασε έγινε αμέσως viral! Μπορεί να νομίζεις ότι ένα τέτοιο μακιγιάζ, της πήρε ώρες μπροστά από τον καθρέφτη αλλά στην πραγματικότητα διήρκησε… δευτερόλεπτα.

unknown_346272476_610442407471139_5773446093402053100_n.jpg

@jlo

Αυτό που μας έκανε εντύπωση, είναι ο τρόπος με τον οποίο τοποθέτησε τα προϊόντα πάνω στο πρόσωπό της. Αντί, να τα εφαρμόσει σε στρώσεις, τα τοποθέτησε όλα μαζί. Πως το έκανε αυτό; Δες το video και θα καταλάβεις.

Blend & Glow

Για αρχή βλέπουμε να εφαρμόζει σε όλο το πρόσωπό της το αγαπημένο της serum, έτσι ώστε να προετοιμάσει την επιδερμίδα για να προχωρήσει στο μακιγιάζ. Στη συνέχεια, ενώ περιμέναμε να τοποθετήσει την ενυδατική κρέμα και τα υπόλοιπα προϊόντα με τη σειρά, η Jennifer Lopez μας έδειξε ένα νέο hack, το blend & glow. Το blend & glow, δείχνει πως να blendάρεις όλα τα προϊόντα μαζί! Πώς το κάνει αυτό;

https://www.instagram.com/p/CsY5pklN2y6

Όπως βλέπεις, τοποθετεί περιμετρικά στο πρόσωπό της πρώτα την ενυδατική κρέμα σε μικρές κουκίδες, στη συνέχεια κάτω από τα μάτια την κρέμα ματιών (πάλι σε κουκίδες) και τέλος εφαρμόζει την bronzing cream στα ζυγωματικά, τη μύτη, το μέτωπο και το πιγούνι. Για να πετύχει αυτό το glow αποτέλεσμα, προσθέτει ένα κρεμώδη highlighter σε σαμπανιζέ απόχρωση και τα ανακατεύει όλα μαζί με τα δάχτυλά της, απαλά τμηματικά σε κάθε περιοχή για να κρατήσει τα προϊόντα στη σωστή θέση. Voilà! Πίσω από αυτό το εντυπωσιακό μακιγιάζ , βρίσκεται το πιο εύκολο beauty hack.

Extra tip: Μπορείς με αυτό τον τρόπο να προσθέσεις την αντηλιακή σου ή να επιλέξεις προϊόντα με δείκτη SPF.