Οι «Πάμε Δανάη» αποκαλύψεις της Μπάρκα για την προσωπική της ζωή ήρθαν μέσα από ένα Q&A

Οι «Πάμε Δανάη» αποκαλύψεις της Μπάρκα για την προσωπική της ζωή ήρθαν μέσα από ένα Q&A

H Δανάη Μπάρκα απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

H Δανάη Μπάρκα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και αγαπητές παρουσιάστριες της νέας γενιάς. Η 30χρονη βρίσκεται για τέταρτη χρονιά στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και έχει αποκτήσει το δικό της κοινό, που την παρακολουθεί καθημερινά στους δέκτες του και την στηρίζει έμπρακτα σε κάθε της βήμα.

Η νεαρή παρουσιάστρια του MEGA έχει καθημερινή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το προφίλ της στο Instagram να μετρά σήμερα περισσότερους από 344 χιλιάδες followers. Η Δανάη φημίζεται για τα ακομπλεξάριστα, άφιλτρα posts της και δεν διστάζει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, τόσο μπροστά αλλά και πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Η Δανάη Μπάρκα διασκέδασε με Βανδή-Μάστορα- Ο ξέφρενος χορός με τη Μελίνα Νικολαΐδη

Το αποκαλυπτικό Q&A της Δανάης Μπάρκα

Πριν από λίγες ώρες η Δανάη Μπάρκα αφιέρωσε λίγα λεπτά για να απαντήσει στις απορίες των διαδικτυακών της φίλων, οι οποίοι ήθελαν να μάθουν περισσότερα για διάφορα θέματα της επαγγελματικής αλλά και προσωπικής της ζωής.

Σε ερώτηση ενός ακόλουθου για το πώς είναι αυτή την περίοδο στην προσωπική της ζωή η 30χρονη απάντησε: «Προσπαθώ να είμαι καλά μόνη μου έτσι ώστε να μπορώ να συνυπάρχω και με άλλους όταν αυτό συμβαίνει. Είτε φίλους, είτε οτιδήποτε. Γενικά είναι ωραίο να υπάρχουν στη ζωή μας άνθρωποι που χαίρονται να μας βλέπουν να γελάμε και κάνουν τα πάντα γι' αυτό. Ωστόσο δεν αισθανόμουν ποτέ άνετα να μιλάω δημόσια για την ιδιωτική μου ζωή».

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό από την παιδική της ηλικία, όταν τραυματίστηκε κόβοντας το δάκτυλό της σε μια πόρτα.

Οι αποκαλύψεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού η Δανάη μίλησε για το πώς ανταπεξέρχεται στο βαρύ πρόγραμμα της καθημερινότητας, παραμένοντας η απόλυτη πηγή αισιοδοξίας.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλες τις απαντήσεις της παρουσιάστριας.

H Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε εάν είναι ζευγάρι με τον Τίμο Ζαχαράτο

Η ηθοποιός-παρουσιάστρια παραχώρησε το 2022 μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάφη όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη φημολογούμενη σχέση της με τον σεφ, Τίμο Ζαχαράτο.

Όταν ρωτήθηκε για τη χημεία που έχει με τον σεφ της εκπομπής η Δανάη Μπάρκα απάντησε: «Υπάρχει. Το πιο αστείο είναι με τον κόσμο που ενθουσιάζεται όταν μας πετυχαίνουν έξω. «Τι ωραία που σας βλέπουμε μαζί!» φωνάζουν. Μετά τη μεγάλη σχέση που είχα, δεν έχει υπάρξει κάτι τελεσίδικο, οπότε τα μετατρέπω όλα σε χιούμορ. Έχω μάθει να κρατάω μικρό καλάθι», απάντησε η 30χρονη.

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Αδαμόπουλο προσπαθεί να προστατεύσει την προσωπική της ζωή αναφέροντας: «Η έκθεση που είχαμε περιοριζόταν σε συγκεκριμένες περιστάσεις, όπως οι πρεμιέρες της μαμάς μου. Ούτε για εκείνον μιλούσα εύκολα στις συνεντεύξεις. Γενικά δεν θεωρώ ότι νοιάζεται και κανείς ιδιαίτερα για την προσωπική μου ζωή. Εμείς τους έχουμε κάνει να νοιάζονται γιατί τα λέμε. Αν σταματήσουμε να μιλάμε για τη ζωή μας και λέμε άλλα αντ’ άλλα, αυτά θα θέλουν να ακούν. Μου αρέσει να μοιράζομαι τη χαρά μου αλλά δεν έχει συμβεί κάτι σοβαρό για να το ανακοινώσω. Ενώ φαίνεται ότι τα ξέρουν όλοι όλα για μένα, μπορεί να μην ισχύει».

Πηγή κεντρικής: danai_barka