Ο Τζέρι & η εγωίστρια Ελισάβετ: Το κοινό του Μαύρου Ρόδου αντέδρασε σε λάθη και υπερβολές

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Τζέρι & η εγωίστρια Ελισάβετ: Το κοινό του Μαύρου Ρόδου αντέδρασε σε λάθη και υπερβολές

Τα υποκοριστικά των ηρώων του Μαύρου Ρόδου έγιναν και πάλι viral αλλά αντί για τηλεοπτικό δράμα, έχουμε κωμωδία. 

Λίγο πριν το φινάλε της σειράς «Μαύρο Ρόδο» ενώ όλοι οι τηλεθεατές περιμένουν να επιβεβαιωθούν τα spoilers και να έχουμε happy end για Πέτρο και Ελισάβετ, ζούμε κωμικοτραγικές και επαναλαμβανόμενες όπως λέει το Twitter καταστάσεις που πια έχουν κουράσει.

Η εγωίστρια Ελισάβετ και ο Τζέρι λίγο πριν το ψυχιατρείο

Η σειρά «Μαύρο Ρόδο» που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο είχε ανακοινωθεί εξαρχής όταν θα ήταν μόνο για μία τηλεοπτική σεζόν. Έτσι το σενάριο ακολουθεί το στόρι του βιβλίου έστω και με παραλλαγές, που σημαίνει ότι οδεύουμε προς το happy end Πέτρου (γνωστού και Ολοφώτιστου στο Twitter) και Ελισάβετ, οι οποίοι όχι μόνο θα παντρευτούν αλλά θα υποδεχτούν στη ζωή και το παιδί τους.

Το τέλος του Γιάννη Κουκουράκη ως Βίκος στο Μαύρο Ρόδο θα είναι άδικο για έναν μόνο λόγο

Μέχρι να συμβεί αυτό θα δεινοπαθήσουν οι τηλεθεατές.

Και δεν είναι μόνο λόγω αργής εξέλιξης του σεναρίου. Υπάρχει ένα συνεχόμενο παρόμοιο μοτίβο υπερβολής στις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών, ειδικά της μοναχής Ελισάβετ που μόνο για μοναχή δε μοιάζει. Ειδικά με τα νεύρα που έχει μόλις μαθαίνει πως είναι έγκυος.

Η μικρή αυτή αστοχία παρά το ταλέντο της Φωτεινής Παπαθεοδώρου , έρχεται μαζί με την υπερβολή στον χαρακτήρα του Γεράσιμου, του Τζέρι όπως τον αποκαλεί το Twitter.

https://www.instagram.com/p/BrQ4y_Gldpj

Ο Νίκος Κουκάς αποδίδει πάντως την σχιζοφρένεια του ρόλου, πολύ πειστικά. Αλλά κουράζει η άνευ αιτίας επανάληψη.

https://www.instagram.com/p/CsHM7bvoEj3

Η σειρά είναι από τις ελάχιστες φέτος που έχει ένα σπουδαίο καστ αναγνωρίσιμων και αγαπητών ηθοποιών, αλλά στο θέμα των διαλόγων έχουμε εντοπίσει αρκετές αστοχίες. Στα επόμενα επεισόδια όμως θα έχουμε συνεχείς ανατροπές, άρα η δράση μπορεί να αποζημιώσει το κοινό.

https://www.instagram.com/p/Cj-bVAHo7iU

Προς το παρόν το κοινό στο Twitter το διασκεδάζει απίστευτα παρόλο που μιλάμε για δραματική σειρά.